اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
بنظرم اگر این موضوعی که شما بهش اشاره میکنی و به این شدت اعتقاد داری plot hole هست، مسلما منتقد هایی که بازی رو نقد کردن مثل شما همین برداشت رو میکردن و بهش اشاره میشد و بابتش امتیاز کم میکردن یا حداقل در مورد غیر قابل باور بودنش تو نقد شون اشاره میکردن.خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ کاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .
اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم یعنی چی ؟ خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم نه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره تامام
@HalfLife G
این کامنت رو مگه صفحات قبل نذاشتی شما ؟
دیگه چه بحثی باقی میمونه ؟ کامنتی که خودت گذاشتی رو قبول نداری مگه ؟ حالا چون یه نفر دیگه میاد میگه نه این نبوده شما هم حرفتو عوض میکنی و اصرار پشت اصرار که نه تیر کمونه کرد و خون زیاد رو ببخشیم ؟ چرا ببخشیم وقتی کارگردان از قصد خون زیاد نشون میده ؟ و اصلا چرا این کارو کرده ؟ برای این که من و تو فکر کنیم با این شلیک و کاسه خونی که راه افتاد تامی قطعا مرده . دنیای بازی هم که یه دنیای تیره و تاریک و اکثر مخاطب ها فکر میکنن تامی مرد . ولی بعد مشخص میشه زنده مونده که من و تو رو سورپرایز کنه مثلا و به این میگن پلات هول .توی عکسی که گذاشتی هم کجاش معلومه که تیر تو سرش نمیخوره ؟ دقیقا رو شقیقه تامی یه ذره اینور اونورتر خون داره فوران میکنه و تیر از فاصله نیم متری شلیک شده . و باز تاکید میکنم حتما به حجم خون دقت کن چون کارگردان هدفمند این کارو انجام داده که فکر کنی مغزش پاشید !
p.s : یه سری کامنت ها بحث هارو میبره سمت جاده خاکی کاملا ! اشکال در پلات و غیر ملموس بودنش چه ارتباطی به گیم پلی بازی و خوردن بسته سلامتی و تیر شلیک شده و ... داره ؟ سوالی هم که پیش میاد اینه که وقتی میگیم با فلان جای شخصیت abby یا دیالوگش ارتباط برقرار نکردیم . یا اینکه شخصیت پردازی های نسخه 1 رو به مراتب قوی تر و ملموس تر میدونیم یه سری اصرار دارن باید از دید بسیار پیچیده و هملت وار بهش نگاه کنیم و حتما درکشون کنیم امثال ماست هایی مثل جسی رو ولی این که میگیم اقا این کاسه خون پلات هول هست باید ازش بگذریم و ساده نگاه کنیم ؟ بلاخره ساده نگاه کنیم یا عمقی ؟
مگه فقط وسط مغز خون داره ؟! چشم و گوشه ی صورت خون نداره ؟ تیر از کنار بخوره به صورتت خون نمیاد ؟ میزان خون یه بحث تکنیکیه و کات سین ها هم همگی ریل تایم هستند حالا اینکه میزان خون چقدره یعنی تیر خورده به سرش و مرده ؟خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ کاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .
اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم یعنی چی ؟ خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم نه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره تامام
دوست عزیز شما اصلا متوجه بحث من نیستی و حرفت کاملا از پایه و اساس اشتباهه . اولا منتقد مگه قراره بیاد بازی رو واسه من و تو اسپویل کنه که رفتی دنبال ایراد گذاشتن رو چنین صحنه ای با ذکر دقیق و اشاره بهش در نقدها شدی ؟ دوما مگه قرار بوده منتقد بازی رو با نسخه اول قیاس کنه ؟ کاری که الان ما اینجا داریم میکنیم اینه . سوما فلان منتقد اومده نقد کرده به بازی9 داده و علتش رو نوشته پروپاگاندا ! خوب ؟ یعنی حرف بقیه هیتر ها و ... رو هم سر این حرف قبول کنیم ؟ یا خیلی از منتقد های دیگه که با کلیت داستان خیلی حال کردن و یه جاهایی ایراد وارد کردن و خیلی هاشونم نکردن . دقیقا چه ربطی به قیاس ما با نسخه اول بازی و این که بازی مشکل پلات هول داره نسبت به نسخه اول داره ؟ من خودم همیشه گفتم کلیت داستان هیچ مشکلی نداره . راجع به متا و منتقدها هم که جدا میشه بحث کرد .من اکثر نقد های بازی رو خوندم و هیچکدام اشاره ای به cheesy بودن این سکانس نکردن.
سکانس طوری طراحی شده که باور کنیم تامی اونجا کشته شده. حالا اینکه مقدار خونی که میپاشه و زاویه اسلحه کجارو مورد اصابت قرار میده نمیشه در موردش زیاد صحبت کرد چون زاویه خوبی از برخورد نداریم.
میشه واسم توضیح بدی دقیقا از روی کدوم عکس به این نتیجه میرسیم تیر به چشمش میخوره نه به سرش؟ تو چیزی میبینی تو تصاویر که اینو ثابت کنه که ما نمیبینیم ؟ باز من علتم حجم بیش از حد خونی که جمع میشه رو زمین و قوانین فیزیک هست . تو علتت چیه که باید قبول کنیم تیر خورده به چشمش و کمونه کردنش رو هم تشخیص دادی؟ تعصب رو بازی ؟ در مورد این که میگی کی قبول کرده این مشکل رو کامنت ها رو بخون این پایین برات میذارم :اینهمه عکس برات گذاشتن همه که مشخصه به سرش نمیخوره تو باز میگی همه قبول کردن و من قبول نکردم ؟! الان کی قبول کرده که تامی مرده و اینا سوتی دادن که هی میگی همه قبول کردن ؟!
ایشون :من این چیزی که میگی رو قبول دارم ، صحنه سازی تیر خوردن تامی میتونست خیلی بهتر باشه
دوباره این دوستمون :خونی که از صورت تامی پاشیده زمین یکم کمتر بود اونوقت تو ذوق تو هم نمیخورد و اینو قبول دارم.
یکی دیگه از ایراداتی که خودم به بازی وارد میدونم شخصیت پردازی بعضی از کاراکترهای فرعی هم جای کار بیشتری داشت . برای مثال حس میکنم جسی فقط بود که ما یه جاهایی از بازی یه یار همراه داشته باشیم و خیلی نمیشد باهاش ارتباط گرفت .
تو این که نسخهی اول بینقصتره شکی نیست واقعا.
یعنی واقعا این بی ریخت بد ترکیب توی فروم طرفدار هم داره؟؟تقدیم به عاشقان بیشمار(!) ابی در بازیسنتر.
آقا کاری با بدنش ندارم ولی حقیقتش چهره شیرینی داره حرف زدنش هم خیلی شیرین و مادرانه میشه گاهی اوقات مخصوصا یه جاش به لو میگه you are always helpful. تو کلا سلیقت تناقض داره، یه بار میگی هیکلی دوست داری یه بار اینو میکوبییعنی واقعا این بی ریخت بد ترکیب توی فروم طرفدار هم داره؟؟
@HalfLife G
این کامنت رو مگه صفحات قبل نذاشتی شما ؟
دیگه چه بحثی باقی میمونه ؟ کامنتی که خودت گذاشتی رو قبول نداری مگه ؟ حالا چون یه نفر دیگه میاد میگه نه این نبوده شما هم حرفتو عوض میکنی و اصرار پشت اصرار که نه تیر کمونه کرد و خون زیاد رو ببخشیم ؟ چرا ببخشیم وقتی کارگردان از قصد خون زیاد نشون میده ؟ و اصلا چرا این کارو کرده ؟ برای این که من و تو فکر کنیم با این شلیک و کاسه خونی که راه افتاد تامی قطعا مرده . دنیای بازی هم که یه دنیای تیره و تاریک و اکثر مخاطب ها فکر میکنن تامی مرد . ولی بعد مشخص میشه زنده مونده که من و تو رو سورپرایز کنه مثلا و به این میگن پلات هول .توی عکسی که گذاشتی هم کجاش معلومه که تیر تو سرش نمیخوره ؟ دقیقا رو شقیقه تامی یه ذره اینور اونورتر خون داره فوران میکنه و تیر از فاصله نیم متری شلیک شده . و باز تاکید میکنم حتما به حجم خون دقت کن چون کارگردان هدفمند این کارو انجام داده که فکر کنی مغزش پاشید !
p.s : یه سری کامنت ها بحث هارو میبره سمت جاده خاکی کاملا ! اشکال در پلات و غیر ملموس بودنش چه ارتباطی به گیم پلی بازی و خوردن بسته سلامتی و تیر شلیک شده و ... داره ؟ سوالی هم که پیش میاد اینه که وقتی میگیم با فلان جای شخصیت abby یا دیالوگش ارتباط برقرار نکردیم . یا اینکه شخصیت پردازی های نسخه 1 رو به مراتب قوی تر و ملموس تر میدونیم یه سری اصرار دارن باید از دید بسیار پیچیده و هملت وار بهش نگاه کنیم و حتما درکشون کنیم امثال ماست هایی مثل جسی رو ولی این که میگیم اقا این کاسه خون پلات هول هست باید ازش بگذریم و ساده نگاه کنیم ؟ بلاخره ساده نگاه کنیم یا عمقی ؟
یعنی واقعا این بی ریخت بد ترکیب توی فروم طرفدار هم داره؟؟
در نتیجه من تو رو تنها کسی میبینم که اصلا و ابدا حاضر نیستی هیچگونه ایرادی به بازی وارد کنی و کلا ایرادی در هیچ بخشی ندیدی . این از نظر من تعصبیه از نظر تو منطقی دیگه نیازی نیست برم شکایت کنم جایی که و قطعا نظرت واسه من محترمه . ولی میگم اینقدر تو هم تلاش به نشکستن این شیلد نکن و نظر من نوعی یا هر شخصی که نقد داره و فن واقعیه ، لیک نشده و هیتر نیست رو هم محتمل بدون داستان ممکنه ایراد داشته باشه ممکنه پلات هول داشته باشه و ممکنه از 1 ضعیف تر باشه از نظر خیلی ها با دلایل خودشون .
بابا هیکلی داریم تا هیکلیآقا کاری با بدنش ندارم ولی حقیقتش چهره شیرینی داره حرف زدنش هم خیلی شیرین و مادرانه میشه گاهی اوقات مخصوصا یه جاش به لو میگه you are always helpful. تو کلا سلیقت تناقض داره، یه بار میگی هیکلی دوست داری یه بار اینو میکوبی