PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ :D یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ :Dکاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .

اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم :D یعنی چی ؟ :D خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم :Dنه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره :D تامام :D

@HalfLife G
این کامنت رو مگه صفحات قبل نذاشتی شما ؟

دیگه چه بحثی باقی میمونه ؟ کامنتی که خودت گذاشتی رو قبول نداری مگه ؟ حالا چون یه نفر دیگه میاد میگه نه این نبوده شما هم حرفتو عوض میکنی و اصرار پشت اصرار که نه تیر کمونه کرد و خون زیاد رو ببخشیم ؟ چرا ببخشیم وقتی کارگردان از قصد خون زیاد نشون میده ؟ و اصلا چرا این کارو کرده ؟ برای این که من و تو فکر کنیم با این شلیک و کاسه خونی که راه افتاد تامی قطعا مرده . دنیای بازی هم که یه دنیای تیره و تاریک و اکثر مخاطب ها فکر میکنن تامی مرد . ولی بعد مشخص میشه زنده مونده که من و تو رو سورپرایز کنه مثلا و به این میگن پلات هول .توی عکسی که گذاشتی هم کجاش معلومه که تیر تو سرش نمیخوره ؟ دقیقا رو شقیقه تامی یه ذره اینور اونورتر خون داره فوران میکنه و تیر از فاصله نیم متری شلیک شده . :D و باز تاکید میکنم حتما به حجم خون دقت کن چون کارگردان هدفمند این کارو انجام داده که فکر کنی مغزش پاشید !

p.s : یه سری کامنت ها بحث هارو میبره سمت جاده خاکی کاملا ! اشکال در پلات و غیر ملموس بودنش چه ارتباطی به گیم پلی بازی و خوردن بسته سلامتی و تیر شلیک شده و ... داره ؟ سوالی هم که پیش میاد اینه که وقتی میگیم با فلان جای شخصیت abby یا دیالوگش ارتباط برقرار نکردیم . یا اینکه شخصیت پردازی های نسخه 1 رو به مراتب قوی تر و ملموس تر میدونیم یه سری اصرار دارن باید از دید بسیار پیچیده و هملت وار بهش نگاه کنیم و حتما درکشون کنیم امثال ماست هایی مثل جسی رو :D ولی این که میگیم اقا این کاسه خون پلات هول هست باید ازش بگذریم و ساده نگاه کنیم ؟ بلاخره ساده نگاه کنیم یا عمقی ؟
بنظرم اگر این موضوعی که شما بهش اشاره میکنی و به این شدت اعتقاد داری plot hole هست، مسلما منتقد هایی که بازی رو نقد کردن مثل شما همین برداشت رو میکردن و بهش اشاره میشد و بابتش امتیاز کم میکردن یا حداقل در مورد غیر قابل باور بودنش تو نقد شون اشاره میکردن.

من اکثر نقد های بازی رو خوندم و هیچکدام اشاره ای به cheesy بودن این سکانس نکردن.
سکانس طوری طراحی شده که باور کنیم تامی اونجا کشته شده. حالا اینکه مقدار خونی که میپاشه و زاویه اسلحه کجارو مورد اصابت قرار میده نمیشه در موردش زیاد صحبت کرد چون زاویه خوبی از برخورد نداریم.

خونش زیاده قبول داری ولی تیر به سرش نمیخوره ؟ :D یعنی این حجم از خون از کجا اومده پس ؟ از کمونه کردن تیر در چشم ؟ :Dکاسه خون راه انداخته کارگردان که فکر کنی تامی مرده . ولی معلوم میشه زندست و نمرده ! این دقیقا یک پلات هول واضح و مبرهنه که اصلا و ابدا مشابه چنین پلات ضعیفی در نسخه 1 وجود نداره . هیچ استودیوی دیگه ای هم هم تراز و هم سطح ND نمی دونم که بخوام روی بازیش حساس بشم . چرا ؟ چون هیچ استودیویی عنوانی در حد انچارتد 2 سال 2009 و the last of us سال 2013 برام نساخته بوده . پس حساس میشم روش حتما و با اثار موفق گذشتش قیاس میکنمش .
اینهمه اختلاف در واقع گرایانه بودن سکانس ها و پلات ها رو قدم به قدم با تصویر برات توضیح میدم ولی بازم میگی تا تو قبول نکنی اینو منم قبول نمیکنم :D یعنی چی ؟ :D خیلی از بچه های همین جا قبول کردن با دیدن تصویر و تو به شدت اصرار داری قبول نکنی . اوکی پس اگه این مدلیه و لج میکنی منم لج و شوخی کنم :Dنه تو قبول کن نه من ! متای بازی ها مشخص میکنه کدوم بی نقص تر و پرفکت تره :D تامام :D
مگه فقط وسط مغز خون داره ؟! چشم و گوشه ی صورت خون نداره ؟ تیر از کنار بخوره به صورتت خون نمیاد ؟ میزان خون یه بحث تکنیکیه و کات سین ها هم همگی ریل تایم هستند حالا اینکه میزان خون چقدره یعنی تیر خورده به سرش و مرده ؟
اینهمه عکس برات گذاشتن همه که مشخصه به سرش نمیخوره تو باز میگی همه قبول کردن و من قبول نکردم ؟! :D الان کی قبول کرده که تامی مرده و اینا سوتی دادن که هی میگی همه قبول کردن ؟! :D
الان کی قبول کرده که نجات جوئل با اون وضعیت توسط الی واقع گرا بوده ؟! :D
چرا اینو جواب نمیدی که چطور سارا کشته شد ولی جوئل اصلا تیر هم نخورد ؟
چرا نمیگی بیل از کجا یهو وسط گاراژ تله پورت شد ؟
ببین اینا اصلا برای من کوچکترین ایرادی نداره ، فقط دارم مدل خودت ایراد در میارم . چون اگه اینا ایراده در مورد همه ی بازیها ایراده ... ( که 100 البته اصلا در ویدیوگیم اینا ایراد نیست )
لج کجا بود ؟! من اصلا لج بازی نمیکنم ، میگم اینا برای همه ی بازیها هست اگه بخوای مته به خشخاش بزنی . ولی تو یهو بعد از 30 سال سر این بازی یادت افتاده پلات هول کشف کنی :D
تا صبح این بحث رو ادامه بدیم فایده نداره ... همش میشه حرف تکراری ، تو به خودت حق میدی منم به خودم .
میتونی بری دادسرا ازم شکایت کنی ببینیم حق با کیه :D

@Kiami

کیا یه چیزی که تو شخصیت پردازی ابی در نظر نمیگیری که البته قبلش با هم در موردش حرف زده بودیم اینه تو نوع دید خودت رو داری به شخصیت ابی دیکته می کنی. قدیما نویسنده ها میومدن یه راوی میزاشتن تو فیلم یا رمانشون که میومد از دید دانای کل داستان رو تعریف می کرد و حتی برای کاراکتر ها صفت میذاشت. این نوع روایت داستان بیشتر ملهم از ادبیات دوره رنسانس ایتالیا بوده ولی یواش یواش تو دوره مدرن نویسنده ها از شخصیت پردازی محیطی استفاده می کنن. یعنی به جای اینکه یه دکتر روانشناس تو داستان بیاد بگه که هملت اسکیزوفرنی داره رفتار و عملکرد هملت تو داستان ما رو به این نتیجه میروسونه. اسکیزوفرنی حالا اسم مدرنشه اون موقع ها بهش میگفتن مالیخولیا. یعنی دوره مدرن داره از اسلوب شکسپیرین پیروی می کنه.

این رفتار ابی تو اول بازی هم یه جور شخصیت پردازی محیطی برای کاراکتر ابیه. من روانشناس نیستم و نمیتونم نظر پزشکی بدم ولی برای من حرکت ابی نشونه اینه که مشکل کنترل خشم داره. یعنی تو عصبانیت کارای عجیب غریب می کنه. مخصوصا اگر به غرورش لطمه بخوره. زمانیکه الی زیر دستشه و فرصت کشتنش رو داره چون از موضع قدرته می بخشه چون الی بر عکس جول تحقیرش نمی کنه. ببین همین قضیه بدن سازیش هم بنظرم نتیجه شرایط روانی این آدمه و همین چیزاست که شخصیت پردازیشو شکل میده.

تو میگی رفتار ابی منطقی نیست. دلیل این حرفت اینه که تو داری رفتار خودت رو تو اون شرایط می بینی نه رفتار ابی رو. تو اون شرایط جول رو نمیکشتی و یا حداقل شکنجش نمی کردی ولی تو شرایط روانی متفاوتی از ابی داری. البته اینم بگم ما انسانها تا شرایطش پیش نیاد نمی تونیم رفتار خودمون رو هم درست پیش بینی کنیم. بارها شده من از اطرافیانم شنیدم که تو شرایط خاصی رفتار خودشون رو نمیتونستن درک کنن و یه چیزی در خودشون دیدن که اصلا فکر نمیکردن وجود داشته باشه. در کل خیلی هم مطمئن نباش در شرایط مشابه خودتم همون رفتار ابی رو انجام نمی دادی.

طبق صحبت قبلیم باهات یه جورایی تم شماره 2 ردمپشن کاراکتراهای الی و ابی هست. روندی که طی می کنن باعث میشه که بتونن با گذشته مریض خودشون کنار بیان و ازش بگذرن. هر دوشون با روشای مختلفی این مرگ پدر و انتقام کنار میان. ابی با پیدا کردن لو و الی هم با بخشیدن جول و ابی. بخشیدن ابی باعث میشه بتونه جول رو هم از ته دل ببخشه.

تقدیم به عاشقان بی‌شمار(!) ابی در بازیسنتر. :دی

ladm_ecnlet-xsaic8ee.jpg

نظرات دوستان چه مخالف و چه موافق برام خیلی جذابه و باعث می شه دید درست تری نسبت بازی پیدا کنم.
در قیاس پارت یک و دو باید بگم نسخه اول داستان خیلی سر راستی داره.پدری ،دخترش رو به صورت ناجوانمردانه ای از دست می ده و در ادامه مجبور می شه یه دختر بچه دیگه رو همراهی کنه که تهش به شکل گیری عشق پدر و دختری ختم می شه طوریکه که نجات جون دختر برای جول از نجات کل نژاد بشر مهمتر می شه
اما نسخه دوم کاملا متفاوت هست و ما با یه داستان کاملا چند لایه طرف هستیم بخش ابتدایی بازی و تا پایان سیاتل دی 3 خون جلوی چشم هممون رو گرفته بود به نحوی که اگه دستمون به ابی می رسید قیمه قیمش می کردیم اما از سیاتل دی 1 ابی ، کم کم ورق بر می‌گرده و تازه با اون روی سکه آشنا می شیم و حتی در ادامه با ابی هم ذات پنداری می کنیم و تو سکانس مبارزه با الی حتی وضعیت کاملا برعکس می شه و به قصد کشت الی رو کتک می زنیم و به قول بچه برادرم با الی کثافت باید بجنگیم :-??
یعنی نویسنده تو 30 ساعت با بازیباز کاری می کنه که قبله اش رو گم کنه و اینکه کی‌ خوبه ، کی بده رو نتونه از هم تشخیص بده به عبارتی تشخیص سره از ناسره غیر ممکن می شه.
اصولا تو دنیای آخرالزمانی قهرمان معنا نداره و هیچکس به تنهایی نمی تونه به تنهایی جهان رو از لوث وجود زامبی ها (رزیدنت اویل) ، کلیکرها ، شیمبلرها (لست) یا موجودات تغییر شکل یافته(سایلنت هیل) نجات بده کشته شدن جوئل هم دقیقا در همین راستاست.پیام دراکمن تو این بازی کاملا مشخصه:
دنیای آخرالزمانی نیازی به قهرمان نداره بلکه انسانیته که می تونه دنیا رو نجات بده و دقیقا بازی با همین مضمون تموم می شه.
لست 2 داستان مدرنی داره که سنگ بناش رو قبلا داوود قفس با دیترویت پایه گذاری کرده بود و مفهوم‌ این مدل داستانها اینه که دیگران رو قضاوت نکنید بلکه خودتون رو حتی المقدور جای سایر آدم ها بگذارید و ببیند تو اون شرایط چه رفتاری خواهید داشت.

من اکثر نقد های بازی رو خوندم و هیچکدام اشاره ای به cheesy بودن این سکانس نکردن.
سکانس طوری طراحی شده که باور کنیم تامی اونجا کشته شده. حالا اینکه مقدار خونی که میپاشه و زاویه اسلحه کجارو مورد اصابت قرار میده نمیشه در موردش زیاد صحبت کرد چون زاویه خوبی از برخورد نداریم.
دوست عزیز شما اصلا متوجه بحث من نیستی و حرفت کاملا از پایه و اساس اشتباهه . اولا منتقد مگه قراره بیاد بازی رو واسه من و تو اسپویل کنه که رفتی دنبال ایراد گذاشتن رو چنین صحنه ای با ذکر دقیق و اشاره بهش در نقدها شدی ؟ دوما مگه قرار بوده منتقد بازی رو با نسخه اول قیاس کنه ؟ کاری که الان ما اینجا داریم میکنیم اینه . سوما فلان منتقد اومده نقد کرده به بازی9 داده و علتش رو نوشته پروپاگاندا ! خوب ؟ یعنی حرف بقیه هیتر ها و ... رو هم سر این حرف قبول کنیم ؟ یا خیلی از منتقد های دیگه که با کلیت داستان خیلی حال کردن و یه جاهایی ایراد وارد کردن و خیلی هاشونم نکردن . دقیقا چه ربطی به قیاس ما با نسخه اول بازی و این که بازی مشکل پلات هول داره نسبت به نسخه اول داره ؟ من خودم همیشه گفتم کلیت داستان هیچ مشکلی نداره . راجع به متا و منتقدها هم که جدا میشه بحث کرد .
اینهمه عکس برات گذاشتن همه که مشخصه به سرش نمیخوره تو باز میگی همه قبول کردن و من قبول نکردم ؟! :D الان کی قبول کرده که تامی مرده و اینا سوتی دادن که هی میگی همه قبول کردن ؟! :D
میشه واسم توضیح بدی دقیقا از روی کدوم عکس به این نتیجه میرسیم تیر به چشمش میخوره نه به سرش؟ :D تو چیزی میبینی تو تصاویر که اینو ثابت کنه که ما نمیبینیم ؟ :D باز من علتم حجم بیش از حد خونی که جمع میشه رو زمین و قوانین فیزیک هست . تو علتت چیه که باید قبول کنیم تیر خورده به چشمش و کمونه کردنش رو هم تشخیص دادی؟ تعصب رو بازی ؟ :D در مورد این که میگی کی قبول کرده این مشکل رو کامنت ها رو بخون این پایین برات میذارم :
من این چیزی که میگی رو قبول دارم ، صحنه سازی تیر خوردن تامی می‌تونست خیلی بهتر باشه
ایشون :
خونی که از صورت تامی پاشیده زمین یکم کمتر بود اونوقت تو ذوق تو هم نمیخورد و اینو قبول دارم.
دوباره این دوستمون :
یکی دیگه از ایراداتی که خودم به بازی وارد می‌دونم شخصیت پردازی بعضی از کاراکترهای فرعی هم جای کار بیشتری داشت . برای مثال حس میکنم جسی فقط بود که ما یه جاهایی از بازی یه یار همراه داشته باشیم و خیلی نمیشد باهاش ارتباط گرفت .

و اما در مورد قیاس با داستان نسخه 1 هم این نظر مهدی دوست خوبمون :
تو این که نسخه‌ی اول بی‌نقص‌تره شکی نیست واقعا.

در نتیجه من تو رو تنها کسی میبینم که اصلا و ابدا حاضر نیستی هیچگونه ایرادی به بازی وارد کنی و کلا ایرادی در هیچ بخشی ندیدی . این از نظر من تعصبیه از نظر تو منطقی دیگه نیازی نیست برم شکایت کنم جایی که:D و قطعا نظرت واسه من محترمه . ولی میگم اینقدر تو هم تلاش به نشکستن این شیلد نکن و نظر من نوعی یا هر شخصی که نقد داره و فن واقعیه ، لیک نشده و هیتر نیست رو هم محتمل بدون :D داستان ممکنه ایراد داشته باشه ممکنه پلات هول داشته باشه و ممکنه از 1 ضعیف تر باشه از نظر خیلی ها با دلایل خودشون .

@benjohn

میام اونور وویس میدم دیگه حوصله تایپ نیست سلطان ببخشید :D ولی با کلیات حرفات و یه بخشاییش موافقم :D

• Like
Reactions: benjohn
اتفاقا اصلا صدمه جمجمه و مغز به اندازه سایر اندام بدن خون ریزی نداره ...

شما تو تمام بخش های خارجی سر (از کردن به بالا )... یک خراش یک اندازه ایجاد کنی ،، هیچ کجای سر و صورت به اندازه لاله گوش خون ریزی نمیکنن ....
البته تا حالا رو چشم کسی خراش ننداختیم بدونیم چقدر خون ریزی میکنه ...

شما یک دندون می‌کشی ، دو لیتر خون از دست میدی تا بند بیاد ... حالا فکر کن بخشی از فک متلاشی بشه ...

یعنی واقعا این بی ریخت بد ترکیب توی فروم طرفدار هم داره؟؟
آقا کاری با بدنش ندارم ولی حقیقتش چهره شیرینی داره :D حرف زدنش هم خیلی شیرین و مادرانه میشه گاهی اوقات مخصوصا یه جاش به لو میگه you are always helpful. تو کلا سلیقت تناقض داره، یه بار میگی هیکلی دوست داری یه بار اینو میکوبی :D

@HalfLife G
این کامنت رو مگه صفحات قبل نذاشتی شما ؟

دیگه چه بحثی باقی میمونه ؟ کامنتی که خودت گذاشتی رو قبول نداری مگه ؟ حالا چون یه نفر دیگه میاد میگه نه این نبوده شما هم حرفتو عوض میکنی و اصرار پشت اصرار که نه تیر کمونه کرد و خون زیاد رو ببخشیم ؟ چرا ببخشیم وقتی کارگردان از قصد خون زیاد نشون میده ؟ و اصلا چرا این کارو کرده ؟ برای این که من و تو فکر کنیم با این شلیک و کاسه خونی که راه افتاد تامی قطعا مرده . دنیای بازی هم که یه دنیای تیره و تاریک و اکثر مخاطب ها فکر میکنن تامی مرد . ولی بعد مشخص میشه زنده مونده که من و تو رو سورپرایز کنه مثلا و به این میگن پلات هول .توی عکسی که گذاشتی هم کجاش معلومه که تیر تو سرش نمیخوره ؟ دقیقا رو شقیقه تامی یه ذره اینور اونورتر خون داره فوران میکنه و تیر از فاصله نیم متری شلیک شده . :D و باز تاکید میکنم حتما به حجم خون دقت کن چون کارگردان هدفمند این کارو انجام داده که فکر کنی مغزش پاشید !

p.s : یه سری کامنت ها بحث هارو میبره سمت جاده خاکی کاملا ! اشکال در پلات و غیر ملموس بودنش چه ارتباطی به گیم پلی بازی و خوردن بسته سلامتی و تیر شلیک شده و ... داره ؟ سوالی هم که پیش میاد اینه که وقتی میگیم با فلان جای شخصیت abby یا دیالوگش ارتباط برقرار نکردیم . یا اینکه شخصیت پردازی های نسخه 1 رو به مراتب قوی تر و ملموس تر میدونیم یه سری اصرار دارن باید از دید بسیار پیچیده و هملت وار بهش نگاه کنیم و حتما درکشون کنیم امثال ماست هایی مثل جسی رو :D ولی این که میگیم اقا این کاسه خون پلات هول هست باید ازش بگذریم و ساده نگاه کنیم ؟ بلاخره ساده نگاه کنیم یا عمقی ؟

بله وقتی تامی افتاده بود رو زمین قبول دارم که خون کمتری اگر رو زمین بود بهتر بود ولی لحظه شلیک و برخورد گلوله چطور؟
مگه من پزشک قانونیم :Dبنظر تو زیاده اوکی من نظر خاصی ندارم در موردش زیادم باشه اوکی باز خیلی مساله ای نیس برام
از لحاظ زاویه شلیک هم خیلی مشخص نیس(شبیه سازی زاویه شلیک که نکرده بازی)ولی اینی که من میبینیم بیشتر به کنار چشمش میخوره و بیشتر چشم رو شاید کور کنه و داخل مغز نمیره با این زاویه

گرچه بنطرم بازم میگم برای من این درجه حساس و مهم نیس

+

کلا قبلم هم گفتم این همه حساس باشم اگر من خودم اونوقت لذت شماره ۱ هم ازم سلب میشه
چون به همون ماجرای زخمی شدن شدید جویل و کول کردن و درمان کردنش توسط یه دختر بچه که هیچی نمیدونه از پزشکی فک میکنم باور پذیری قضیه کم میشه برام .....ولی خب این یه بازیه(فیلمم بود اوکی بود)
در این حد حساس نمیشم

.

در نتیجه من تو رو تنها کسی میبینم که اصلا و ابدا حاضر نیستی هیچگونه ایرادی به بازی وارد کنی و کلا ایرادی در هیچ بخشی ندیدی . این از نظر من تعصبیه از نظر تو منطقی دیگه نیازی نیست برم شکایت کنم جایی که:D و قطعا نظرت واسه من محترمه . ولی میگم اینقدر تو هم تلاش به نشکستن این شیلد نکن و نظر من نوعی یا هر شخصی که نقد داره و فن واقعیه ، لیک نشده و هیتر نیست رو هم محتمل بدون :D داستان ممکنه ایراد داشته باشه ممکنه پلات هول داشته باشه و ممکنه از 1 ضعیف تر باشه از نظر خیلی ها با دلایل خودشون .

!!! الان این چند نفر شدن کل فروم که من تنها کسیم که هیچ ایرادی نمیبینم ؟!! من میگم اگه بخوام عینک تو رو به چشم بزنم من از هر بازی ای که بگی 100 تا ایراد درمیارم.
خیلیا هستن که Part II براشون جذاب تره ! تو الان یه تیکه از صحبت هر شخص رو نقل قول کردی و فکر میکنی اینا با تو هم عقیده هستن ؟! :D
توی نظرسنجی تاپیکش هم میتونی ببینی که اکثریت داستان بازی براشون عالی بوده ، که اتفاقا افراد معتبری هم هستند خیلیاشون ...
هیچ بازی ای در تاریخ بی نقص نیست . ولی من بصورت کلی ایرادی که برام مسئله باشه و اذیتم کنه در Part II ندیدم . قرار هم نیست نه من به تو بچپونم که باید نظرت رو عوض کنی نه تو به من .
من تنها چیزی که بنظرم واقعا لازم بود بهتر باشه طراحی ظاهری ابیِ که میتونست جذابتر باشه که بتونه اون حس نفرتی که برای یه سری پیش اومده رو کمی کاهش بده و ارتباط برقرار کردن باهاش هم راحت تر میشد.

آقا کاری با بدنش ندارم ولی حقیقتش چهره شیرینی داره :D حرف زدنش هم خیلی شیرین و مادرانه میشه گاهی اوقات مخصوصا یه جاش به لو میگه you are always helpful. تو کلا سلیقت تناقض داره، یه بار میگی هیکلی دوست داری یه بار اینو میکوبی :D
بابا هیکلی داریم تا هیکلی
طرف داریم بندساز هست 75 هم هست خوشگل هم هست
یکی هم مثل این ابی بی ریخته بد ترکیب 45
من از اوون تعجبم چطوری با این روهم ریخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or