ملت از روی Playable Demo فهمیدن Blur توازن داره و رو اعصاب نیست، دوستان عزیز ما از روی بازی اصلی هنوز در توهم بسر میبرن. شگفت زده شدم.
یکی دیگه از ایراداتش که هیــــچ کس بهش اشاره نکرد اینکه وقتی 2-3 نفر میافتن جلوت، ممکن نیست ببینی باهم مبارزه کنن. جوری مسابقه رو میرن که انگار باهم توافق کردن بجای جنگیدن، کاری کنن که بازیباز اول نشه!.s/s بازیه سختی هست ولی AI ایرادات زیادی داره. مهمترین ایرادی هم که بنظر من هست اینه که هوش مصنوعی ها به راحتی wreck میشن. اگه با آدم بازی کنین (آنلاین، دو نفره) دقیقا متوجه میشین. سختی بازی هم اصلا تو ریس ها نیست. تو مدهای دیگه بازی سخت میشه
کی گفته اینجوریه؟ (به جز خودت البته!:biggrin1یکی دیگه از ایراداتش که هیــــچ کس بهش اشاره نکرد اینکه وقتی 2-3 نفر میافتن جلوت، ممکن نیست ببینی باهم مبارزه کنن. جوری مسابقه رو میرن که انگار باهم توافق کردن بجای جنگیدن، کاری کنن که بازیباز اول نشه!.
انتظار داری 1 دقیقه بیفتی جلو؟ خوب بابا شاسگول که نیستنss جدا سختیش بعضی جاها مضحک هست و غیر طبیعی! برای مثال تو مسابقات eliminated که هر کارشونم کنی باهات صدم ثانیه فاصله دارن و به راحتی ممکنه مکان اول رو از دست بدی
فقط من موندم تو چجوری با یه ماشین از فصل دوم تونستی تا اخر بازی بری!!! ببینم همه مسابقه ها رو هم که احیانا اول نشدی؟