Split/Second vs. Blur

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بین این دو !

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
آقا بیخیال اصلا من عذر میخوام از همگی.
از همگی چرا ؟؟ ... :confused: ... بی خیال بابا هر دو بازی خوب هستن ولی همین الان امتیاز Blur تو متا یک دونه بیشتر هست
در همون حد یک دونه امتیاز بهتر از S/S هست
ولی هر دو بازی خوب هستن توی این قحطی racing :biggrin1:

گرافیک Blur خوبه ولی اگه یه تریلر HD از S/S هم ببینی تفاوت رو متوجه میشی;)
الان من هر دو تا HD دیدم ... هنوز هیچ کدوم رو بازی نکردم اما ویدئو HD دیدم ... هر دو خوب هستن
گرافیک این دو بازی از نظر رنگ بندی و حتی تکنیکی خیلی با هم فرق داره Blur روی 360 با 4X AA اجرا می شه

از نظر تکنیکی خیلی با هم تفاوت دارن .. بحثش جدا هست ولی در کل هر دو خیلی خوب و زیبا به نظر می رسن ... همین مسئله کافیه

آنالیز DF برای Blur

و آنالیز DF برای S/S

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
یه نفر صاف و صادق که هر دوتاش رو بازی کرده بیاد نظرش رو بگه کدوم بهتره که ما هم بریم همونا یه 2 3 ماهه دیگه بگیریم ؟!! :biggrin1:
همینطور که از این تاپیک میتونی متوجه بشی 2 بازی کاملا سلیقه ایی هست.مثلا یه دوستی میگه blur زود تکراری میشه ولی من و چندتا دیگه میگیم ss پس برو دو تاشو بگیر.فوقش میشه 6 تومن.:biggrin1:

میدونم به سلیقه بستگی داره ولی من که با یک ساعت بازی کردن Blur به کل قید S/S رو زدم و فراموشش کردم!
بسیار بسیار لذت بخش تر و بهتر از S/S ـه...

میدونم به سلیقه بستگی داره ولی من که با یک ساعت بازی کردن Blur به کل قید S/S رو زدم و فراموشش کردم!
بسیار بسیار لذت بخش تر و بهتر از S/S ـه...
خوب همینه دیگه.منم مثل شما.:biggrin1:ولی به نظرم blur میتونست خیلی خیلی بهتر هم بشه.به نظرم اگر این انفجار و اینجور چیزا توش نبود و مثلا یه بازیه ساده بود با همین گیم پلی و جاده ها(جاده هاش واقعا عالین) بعد میتونستی ماشین اسپورت کنی و از اینجور کارا خیلی دلچسب میشد.

.به نظرم اگر این انفجار و اینجور چیزا توش نبود و مثلا یه بازیه ساده بود با همین گیم پلی و جاده ها(جاده هاش واقعا عالین) بعد میتونستی ماشین اسپورت کنی و از اینجور کارا خیلی دلچسب میشد.
عزیز من سبک بازی اینه! مثل اینکه من بگم اگر هیلو سوم شخص RPG میشد به من خیلی بیشتر حال میداد, ربطی ندار که! شما ریسینگ آرکید رو میپسندی من سورویوالشو مثل S/S. :d

عزیز من سبک بازی اینه! مثل اینکه من بگم اگر هیلو سوم شخص RPG میشد به من خیلی بیشتر حال میداد, ربطی ندار که! شما ریسینگ آرکید رو میپسندی من سورویوالشو مثل S/S. :d
نه رضا منظورم این نیست.من هر سبک ریسینگی دوست دارم.این حرفارو بیخیال.اعتبار بده چرمنگ.:biggrin1:

بابا یکی مثل آدم بیاد خوبی ها و بدی های این دو بازیو بگه بابا من میخوام اوریج خور کنم ببینم کدوم ارزش داره؟
جفتش رو اریج خور کردم و به نظرم اگه اول S/S رو بازی کنی بعد Blur از خرید هیچکدوم پشیمون نمیشی...
واسه خودشون هر کدوم یه جذابیت هایی دارن.

من همین الان یه چیزی رو یگم، گرافیک Blur رو کلا با SS مقایسه نکنید چون در حد و اندازه هاش هم نیست!:d ُSS از لحاظ گرافیک یه سر و گردن که هیچ، دو سر و گردن از Blur بالاتره.
این نظر شخصی نبود این بالا، از نمرات سایت ها هم میتونید تشخیص بدید. ولی حالا نظر شخصی:
من یکی که تو همه چی SS رو سرتر میدونم. هیجانی که موقع بازی کردن SS داشتم رو اصلا تو Blur تجربه نکردم.موسیقی و افکت های صداگذاری SS که اصلا جای بحثی نداره و فقط کافیه 1 دقیقه بازی کنید تا متوجه شید تو این زمینه با چه بازی خدایی طرف هستید.
کسایی که PS3 دارن که بهشون توصیه میکنم SS رو بگیرن. کسایی که 360 دارن هم که توصیه میکنم همه بازی های موجود در بازار رو تا میان بگیرن!:d

آقا یادمه توی گیم اسپات اون تبلیغ های کناری یک چیزی نوشته بود که الان دقیقش یادم نیست ولی گفته بود:Blur ... Modern Carfare in multiplayter
حالا نمی دونم این قضیه چقدر صحت داره.کسایی که Blur رو لایو زدن بیان بگن که چطور بوده که اینجوری با Modern Warfare مقایسه اش کرده!

همینطور که از این تاپیک میتونی متوجه بشی 2 بازی کاملا سلیقه ایی هست.مثلا یه دوستی میگه blur زود تکراری میشه ولی من و چندتا دیگه میگیم ss پس برو دو تاشو بگیر.فوقش میشه 6 تومن.:biggrin1:
نه بابا من بگیرم فوقش میشه 4 تومن !! :biggrin1:
مهم اینه که همه بازی های این آخر رو گذاشتم برا همون 2 3 ماهه دیگه میخوام یه چیزی ناب بازی کنم !

گفتم هنوز بلور رو بازي نكردم و اسپليت رو م تا وسطاي سيزن 3 رفتم - با اين حال تا الان تجربه فوق العاده اي بوده ...

درضمن اينكه بلور حالت دونفره آف لاين (اسپليت اسكرين) نداره واقعا واسه همچين بازي با همچين سبكي جاي تاسف هستش !

به نظرم يه نكته منفي بزرگ هستش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or