Split/Second vs. Blur

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بین این دو !

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
میشه بگی کجاش زده 83 ؟! من که کله صفحه رو زیر و رو کردم عدد 83 ندیدم !!

;)

اگه سر کار گذاشتی بگو...:دی ناراحت نمیشم...:دی
نمیدونم ولی بخدا تا قبل از اینکه پست بزنی 82 بود واسه من !!! شرمنده :blushing::love: .
دشمنت شرمنده...:دی

آخرین ویرایش:
به مرگ خودم تا 2 دقیقه پیش واسه من 82 بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آقا پس حق با شماس . یا اشکال از اینترنت و این چیزای من بوده یا از چشام :دی ! نمیدونم ولی بخدا تا قبل از اینکه پست بزنی 82 بود واسه من !!! شرمنده :blushing::love: .

ملت از روی Playable Demo فهمیدن Blur توازن داره و رو اعصاب نیست، دوستان عزیز ما از روی بازی اصلی هنوز در توهم بسر میبرن. شگفت زده شدم.

من که بخاطر مولتی پلیر قوی s/s طرفشم
واقعا ادم کف میکنه
چه حالی میده یهو 5 نفر باهم wrecked میشن :biggrin1:

من دارم هر دو رو با هم بازی میکنم ، البته زیاد وقت بازی کردن ندارم ولی سعی میکنم هر دو بازی رو با هم تموم کنم ! به نظرم هر دو یه سری معایب دارن و یه سری محاسن ! Blur همونطور که میدونین با الهام از بازی های کلاسیک این سبک ساخته شده ، اما Split/Second یه سری نو اوری هایی هم توش داره که شاید تو نگاه اول برای همه جالب نباشه ، اما Blur رو به خاطر اینکه یه پیش زمینه ای برای ما از این سبک بازی وجود داره هضمش راحت تره !
یه چیزی که تو S/S واقعا لذت بخشه AI بالای حریف هست ، یا شایدم سختی نسبتا بالای بازی ، مثل اغلب ارکید ریسینگ های دیگه نیست که بدون هیچ زحمتی رتبه ی اول رو کسب کنی ، هیجان بازی به شدت بالاست اینجا لازمه دستت خیلی سریع باشه تا بتونی در صدم ثانیه چنتا حریف رو با هم Wrecked کنی . اما تو Blur برمیگرده به استفاده از ذهنت و قدرت تفکرت ، شما باید بدونی هر قدرت یا Power ی که گرفتی رو باید کجا ازش استفاده کنی ، یا کجا ها لازمه که از قدرتت استفاده نکنی و نگهشون داری !
تو S/s مانند سری Burnout شما ماشین های لایسنس شده نمیبینید و ماشین ها فانتزی و اغلب بر اساس کانسپت قلبی شما هستن ( یعنی ماشین های فانتزی خوش اب و رنگی که جوون ها عاشقشن ) ، ولی تو Blur مانند سری PGR که بازی قبلی استدیو Bizzere بود شما ماشین های واقعی میبینید !
تو S/s پایه ی نابودی و خرابکاری بر پایه ی انفجارهای بزرگ ، تخریب ترک ها و راهها و درست شدن مسیر جدید هست که الهام گرفته از سری Burnout هست ولی تو Blur خرابکاری ها و نابودی ها با استفاده از قدرت های کوچیک و کم اثر است که فقط برای کمی تعلل در حرکت حریف شما کافیه ، و این شما رو یاد Crash Team Racing میندازه .
هر دو بازی خواستن تمی مانند Tv Series ها داشته باشن ، مثلا Blur رو وقتی اجرا میکنید در همون اول یه انچه گذشت مختصر از کارهایی که شما انجام دادید نشونتون میده تا شما اگه مثلا 1 هفته سراغ بازی نرفتین باز هم بتونین اون کارهایی رو که انجام دادید به یاد بیارید ، در S/s هم رویه ی کار تا حدودی مانند Pure طرح ریزی شده ، روند کار به صورت اپیزودی و سیزن گونه هست و شما بعد از تموم کردن یه سری اپیزود که مربوط به یه سیزن هست به سیزن بعدی میرین و ...

در کل باید بگم من از هر دو بازی لذت میبرم چون از دوران طفولیت عاشق این سبک بودم و هستم و خواهم بود ، من بازی کردن هر دو رو به همه توصیه میکنم !

برای اونایی که با بازی کردن یکی - دوتا اپیزود از S/s بدشون اومده باید بگم مثل خود من که همین اتفاق برام افتاد ، بازی رو ادامه بدن تا بعد از چند ساعت ببینن این بازی هم هیجان زیادی داره و هم اینکه بعد از عادت کردن به روند بازی میتونه براشون بسیار لذت بخش باشه ! Blur رو هم فراموش نکنید :d

نیما ai تو blur هم خوبه! به شکلی که کفرتو در میاره تا بعد از 3-4 بار بازی کردن یه مرحله بتونی ردش کنی! و همچنین درجه سختیش هم بالاس!

تو S/s به نظرم Ai قویتر هست ! کلا Blur بازی راحت تریه ، هرچند بعضی وقت ها تو بعضی مسیرها اول شدن خیلی سخته ! اما بیشتر به نظرم به خاطر ترک و تعدد شرکت کننده هست !

s/s بازیه سختی هست ولی AI ایرادات زیادی داره. مهمترین ایرادی هم که بنظر من هست اینه که هوش مصنوعی ها به راحتی wreck میشن. اگه با آدم بازی کنین (آنلاین، دو نفره) دقیقا متوجه میشین. سختی بازی هم اصلا تو ریس ها نیست. تو مدهای دیگه بازی سخت میشه

s/s بازیه سختی هست ولی AI ایرادات زیادی داره. مهمترین ایرادی هم که بنظر من هست اینه که هوش مصنوعی ها به راحتی wreck میشن. اگه با آدم بازی کنین (آنلاین، دو نفره) دقیقا متوجه میشین. سختی بازی هم اصلا تو ریس ها نیست. تو مدهای دیگه بازی سخت میشه
یکی دیگه از ایراداتش که هیــــچ کس بهش اشاره نکرد اینکه وقتی 2-3 نفر میافتن جلوت، ممکن نیست ببینی باهم مبارزه کنن. جوری مسابقه رو میرن که انگار باهم توافق کردن بجای جنگیدن، کاری کنن که بازیباز اول نشه!.

ss جدا سختیش بعضی جاها مضحک هست و غیر طبیعی! برای مثال تو مسابقات eliminated که هر کارشونم کنی باهات صدم ثانیه فاصله دارن و به راحتی ممکنه مکان اول رو از دست بدی

یکی دیگه از ایراداتش که هیــــچ کس بهش اشاره نکرد اینکه وقتی 2-3 نفر میافتن جلوت، ممکن نیست ببینی باهم مبارزه کنن. جوری مسابقه رو میرن که انگار باهم توافق کردن بجای جنگیدن، کاری کنن که بازیباز اول نشه!.
کی گفته اینجوریه؟ (به جز خودت البته!:biggrin1:) اتفاقا برعکس ،خوبم به جون همدیگه میوفتن.اتفاقا همین چند دقیقه پیش داشتم بازی میکردم تو فصل پنجم، نفر سوم بودم که یهو ماشین جلویی من از اون قدرت قرمزش استفاده کرد و سقف مترو رو رو سر نفر اول خراب کرد هر سه تایی با هم رفتیم اون دنیا:biggrin1:
به نظر من هوش مصنوعی بازی fantastic تشریف داره.فقط من موندم تو چجوری با یه ماشین از فصل دوم تونستی تا اخر بازی بری!!! ببینم همه مسابقه ها رو هم که احیانا اول نشدی؟

ss جدا سختیش بعضی جاها مضحک هست و غیر طبیعی! برای مثال تو مسابقات eliminated که هر کارشونم کنی باهات صدم ثانیه فاصله دارن و به راحتی ممکنه مکان اول رو از دست بدی
انتظار داری 1 دقیقه بیفتی جلو؟ خوب بابا شاسگول که نیستن :دی

فقط من موندم تو چجوری با یه ماشین از فصل دوم تونستی تا اخر بازی بری!!! ببینم همه مسابقه ها رو هم که احیانا اول نشدی؟
:دی:دی :دی

زیاد جدی نگیر :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or