Bigame
کاربر سایت
من دیشب بلور رو هم گرفتم خدائی اون هم قشنگه ولی به پا ss نمیرسهحالا انصافا از این 106 نفر که رای دادن چند نفر هر دوتاش رو بازی کردن...؟!![]()
بعضی ها هم که میگند ماشین تو هواست :laughing: چرته بازیه با حالیه جفتش
من دیشب بلور رو هم گرفتم خدائی اون هم قشنگه ولی به پا ss نمیرسهحالا انصافا از این 106 نفر که رای دادن چند نفر هر دوتاش رو بازی کردن...؟!![]()
البته آریا جان این حرکت توی آنلاین با هوش انسانمن SS رو فعلآ تا اواسطش رفتم و فرصت ندارم ادامه بدم. ولی چیزی که دیدم بیشتر از اینکه بتونیم بهش "هوش مصنوعی" بگیم باید یه چیزی تو مایه های "تقلب مصنوعی" بگیم ! یه فرمول ساده توی این بازی وجود داره. بقیه ماشینها کاری با همدیگه ندارن و فقط شما رو آدم حساب میکنن (البته به ندرت خلافش هم دیده میشه) , اگه عقب باشین سرعتشون یه کم میاد پایین تا بهشون برسین , اگه جلو باشین چنان سریع میشن که همیشه پشت سر شما هستن. اگر هم خیلی ازشون جلوتر باشین و چند ثانیه اختلاف داشته باشین , کافیه به یه دیوار بکوبین تا عملیات respawn انقدر طول بکشه که از رتبه اول به رتبه 6 و 7 سقوط کنین ! کلآ از اون بازیهایی هست که هوش مصنوعی به نسبت جلوتر یا عقب تر بودن شما کاملآ تغییر پیدا میکنه !
من قبلا هم گفتم اتفاقا خوبم به جون همدیگه میوفتن. هر ماشینی سعی میکنه ماشین جلوی خودش رو بتکونه!درخصوص سرعت همونطوری که وقتی شما عقب میوفتید سرعتتون اونقدر میشه که بتونید خودتون رو به نفرات اول نزدیک کنید، این قضیه برای اونا هم صدق میکنه!من SS رو فعلآ تا اواسطش رفتم و فرصت ندارم ادامه بدم. ولی چیزی که دیدم بیشتر از اینکه بتونیم بهش "هوش مصنوعی" بگیم باید یه چیزی تو مایه های "تقلب مصنوعی" بگیم ! یه فرمول ساده توی این بازی وجود داره. بقیه ماشینها کاری با همدیگه ندارن و فقط شما رو آدم حساب میکنن (البته به ندرت خلافش هم دیده میشه) , اگه عقب باشین سرعتشون یه کم میاد پایین تا بهشون برسین , اگه جلو باشین چنان سریع میشن که همیشه پشت سر شما هستن. اگر هم خیلی ازشون جلوتر باشین و چند ثانیه اختلاف داشته باشین , کافیه به یه دیوار بکوبین تا عملیات respawn انقدر طول بکشه که از رتبه اول به رتبه 6 و 7 سقوط کنین ! کلآ از اون بازیهایی هست که هوش مصنوعی به نسبت جلوتر یا عقب تر بودن شما کاملآ تغییر پیدا میکنه !
فردین این در صورتی صدق میکنه که طرف فاصله کمی باهامون داشته باشه ! من مواردی رو میگم که فاصله زیاد باهاشون داریم ولی از ناکجا آباد پیدا میشن و با یه تصادف ازمون جلو میزنن ! ولی اونا که تصادف میکنن به اون اندازه از ما عقب نمی افتن.البته آریا جان این حرکت توی آنلاین با هوش انسانهم صدق میکنه. کافیه از پشت بزننت یا اشتباهی انجام بدی تا نفر آخر بشی.
ممنون از نصیحتتون :smile:واقعا اگه براتون مشکل داره خب رو easy بازی کنید..
مثلا آریا تا حالا چقدر تونستی فاصله باز کنی باهاشون؟ 10 ثانیه شده؟ عمرا نمیشه. فقط تو آنلاین میتونی مثلا 10 ثاینه جلو بیفتی که خوب در این صورت یا با respawn شد نفر اولی یا دوم سوم.فردین این در صورتی صدق میکنه که طرف فاصله کمی باهامون داشته باشه ! من مواردی رو میگم که فاصله زیاد باهاشون داریم ولی از ناکجا آباد پیدا میشن و با یه تصادف ازمون جلو میزنن ! ولی اونا که تصادف میکنن به اون اندازه از ما عقب نمی افتن.
من رکوردم 5 ثانیه هست!:biggrin1: با اختلاف 5 ثاااانیه از نفر دوم اول شدم!مثلا آریا تا حالا چقدر تونستی فاصله باز کنی باهاشون؟ 10 ثانیه شده؟ عمرا نمیشه. فقط تو آنلاین میتونی مثلا 10 ثاینه جلو بیفتی که خوب در این صورت یا با respawn شد نفر اولی یا دوم سوم.
اگر اختلافت بین 1 الی 3-4 ثانیه باشه چه در آنلاین چه در آفلاین حداقل 5 نفر عقب میوفتی.
10 ثانیه که اصلآ ! دقت نکردم ولی احتمالآ بیشتر از 4,5 ثانیه نبوده ! به نظرم این هم یکی دیگه از مشکلات هوش مصنوعی هست که همیشه باید بچسبه به بازیکن ! یعنی تو هر جوری بازی کنی نمیتونی فاصله رو بیشتر از 4,5 ثانیه کنی که IGN هم بهش اشاره کرده بود توی نقدش.مثلا آریا تا حالا چقدر تونستی فاصله باز کنی باهاشون؟ 10 ثانیه شده؟ عمرا نمیشه. فقط تو آنلاین میتونی مثلا 10 ثاینه جلو بیفتی که خوب در این صورت یا با respawn شد نفر اولی یا دوم سوم.
اگر اختلافت بین 1 الی 3-4 ثانیه باشه چه در آنلاین چه در آفلاین حداقل 5 نفر عقب میوفتی.
به نظرم این هم یکی دیگه از مشکلات هوش مصنوعی هست که همیشه باید بچسبه به بازیکن ! یعنی تو هر جوری بازی کنی نمیتونی فاصله رو بیشتر از 4,5 ثانیه کنی که IGN هم بهش اشاره کرده بود توی نقدش.