Split/Second vs. Blur

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بین این دو !

• مجموع رای دهنده‌ها
    134
Split/Second بهتره ولی یه عیبی داره اینه که هر ماشینِ جدیدی که میداد آمارش از قبلی پایینتر بود , جوری که با همون ماشین های اولیه راحتر میتونستی مسابقه هارو برند بشی...ودیگه نداشتن نیترو که صد حیف...

اقا من هر دوی این بازی ها رو دارم ولی هنوز تو دستگاه نذاشتم شون میخواستم بدونم به نظره شما کدومو اول بازی کنم تا وقتی تموم شد و اون یکی رو شروع کردم ازش زده نشم .

به نظره شما کدومو اول بازی کنم تا وقتی تموم شد و اون یکی رو شروع کردم ازش زده نشم .
اول Blur رو شروع کن چون یه مقداری گرافیکش از S/S کمتره ، البته به نظر من S/S کلا قشنگ تره پس اول Blur رو بازی کن که ازش زده نشی.

در تعجب هستم كه چرا به split بيشتر راي دادن

تعجب نكن برادر ! همونطور كه چنتا از دوستان هم گفتن - و امتياز خيلي از سايتها نشون ميده - اين دو بازي كاملا صليقه اي هستش -

و مثل اينكه تو بازي سنتر بيشتر صليقه ها با اسپليت هستش ...

تعجب نكن برادر ! همونطور كه چنتا از دوستان هم گفتن - و امتياز خيلي از سايتها نشون ميده - اين دو بازي كاملا صليقه اي هستش -
البته اگه بخوایم امتیاز سایت هارو ملاک قرار بدیم , Blur نسبت به S/S وضعیت بهتری داره و میانگینش هم بالاتره...
Split/Second
Blur

البته اگه بخوایم امتیاز سایت هارو ملاک قرار بدیم , Blur نسبت به S/S وضعیت بهتری داره و میانگینش هم بالاتره...
Split/Second
Blur
User Scoreـه Blur بیشتره . وگرنه امتیاز سایت ها و مجلات و اینا یکی هست .
علاوه بر امتیاز یوزر ها در حال حاضر میانگین نسخه ایکس باکس دو تا بازی یکی نیست و Blur میانگینش 83 و S/S میانگینش 82 هستش...
شما میگین امتیاز سایت ها ! امتیاز سایت ها هم همونجور که دیدن جفتی 82 هستن ! نه یوزر اسکور و این حرفا ...

آخرین ویرایش:
علاوه بر امتیاز یوزر ها در حال حاضر میانگین نسخه ایکس باکس دو تا بازی یکی نیست و Blur میانگینش 83 و S/S میانگینش 82 هستش...

Split/Second
Blur

منظوره من نوسان امتياز ها بود عزيز- يعني مثلا يه سايت معتبر امتياز بالايي به اسپليت داده و امتياز كمي به بلور -

و يه سايت معتبر ديگه دقيقا برعكس عمل كرده ( اين نشون ميده بازي كاملا صليقه اي هستش...)

شديدا تاييد ميشه ! ;)

به خاطر 1 امتياز هيچكس معامله رو بهم نميزنه !

شما میگین امتیاز سایت ها ! امتیاز سایت ها هم همونجور که دیدن جفتی 82 هستن ! نه یوزر اسکور و این حرفا ...
آقای محترم لااقل یه زحمتی به خودت بده روی 2 تا لینک کلیک کن...:دی
من یه بدن نحیفی دارم , چشمای ناتوانی دارم (نماز جمعه...:دی ) ولی همین الان که ساعت 11 و 2 دقیقه ی صبح هستش دارم میبینم Blur میانگینش 83 و S/S میانگینش 82 ـه !(نسخه ی های X360)
حالا هی شما بیا بگو مساوین...:دی
این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم...

آقای محترم لااقل یه زحمتی به خودت بده روی 2 تا لینک کلیک کن...:دی
من یه بدن نحیفی دارم , چشمای ناتوانی دارم (نماز جمعه...:دی ) ولی همین الان که ساعت 11 و 2 دقیقه ی صبح هستش دارم میبینم Blur میانگینش 83 و S/S میانگینش 82 ـه !(نسخه ی های X360)
حالا هی شما بیا بگو مساوین...:دی
این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم...
فکر کنم خط دوم واقعا صدق کنه ( شوخی :دی )
مظمئنی درست دیدی ؟
Blur : 82
Split/Second : 82
میشه بگی کجاش زده 83 ؟! من که کله صفحه رو زیر و رو کردم عدد 83 ندیدم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or