Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
امین جون از موتور گرافیکی بازی خبری نداری نسخه ps3 xbox360 گرافیکش با بقیه فرق فوکوله؟
به جز اون خبری که بالا دیدین فعلا چیزی از بازی منتشر نشده....

آره امین...هیتمن هم بنظر میاد کچل باشه اما کچل نیست !!!! :mrgreen:
39.gif

تیکه میندازی
55.gif

مگه یوبی مغر خر خورده بیاد سام رو کچل کنه
78.gif

نمی دونم والا..اما فکر کنم سرش را توی زندان سه تیغه کردند برای همین کچل بنظر میرسه
ها............
این شد یه چیزی انکانش زیاده.
ولی نگران نباشین کچل نیست فقط موهاش یکم کمه ولی زیاد میشه من بهتون قول میدم
8.gif

در مورد كرك بازي يا هرچي اسمشو ميذارين:

درسته.چيزي مشابه كرك توسط آقاي اسلامي.توش ميتونين در استارفورس يه تغييراتي ايجاد كنين.عكسشو ميذارم.توي دي وي دي يا سيدي هاي بازي يازده دوازده تا ايميج هست.بعد از كپي اونها بايد برنامه alcohol 120% رو بريزين و با ايجاد درايو مجازي بازي رو اينستال كنين.سپس كرك رو در دسكتاپ ميزارين و دكمه كرك رو فشار ميدين و ري استارت ميكنين.سپس در كرك ميتوانيد در استارفورس CD & node رو غير فعال كنين و پس از وارد كردن سريال بازي آن را اجرا كنيد.

اما............ متاسفانه اين مشكل براي من هم پيش آمد و كلي اعصابم خورد شد.ويندوز شما حتما بايد xp sp2 باشه و همينطور FAT نباشه و به جاي فت بايد ان تي اف اس يا يه همچي چيزس باشه.مال من sp2 هست ولي فت هم هست!!!!!همه جا هم تعطيله و نميتونم برم ويندوزو عوض كنم.خيلي بده.نه؟

با تشكر....

يه چيزيو الان فهميدم.اين كركي كه به اسم آقاي اسلامي در رفته همون SFnightmare (كابوس استار فورس) هست.گرچه هنوز يه بخشي به نام كرك داره كه شايد كار خود اين آقا باشه.

با تشكر...

پيشنهاد ميكنم همگي از دم به روش chaostheory عمل كنيد.با استفاده از daemon 4 به راحتي اجرا ميشه.البته اگه دي وي دي رام دارين كابل پاورشو بكشين.اگه سيدي رام دارين كه هيچي.اين روش كاملا عمليه.

بیخیال بابا برید کابل دی وی دی تون رو بکشید راحت منم الان دیگه تو فکرشم که برم بازی اسپیلینترسلم بخرم که پرنس واسپیلینترسل و نید فور اسپید رو بشینم باهم تموم کنم بعد کابل رو ور دارم

ببخشيد من يه سوالي داشتم

من تا حالا بازي splinter cell رو بازي نكردم اگه ميشه يه توضيح كامل درباره بازي و امكاناتش بگين و بگين كدوم شمارش رو بازي كنم.:o

بازی سبکش مخفی کاری هست
که به نظرم تو این سبک واقعا تکه !
امکاناتشم که حرف نداره !
اگر میخوای بخری نسخه 3 رو بخر که خیلی عالیه !
البته یه ذره از قسمت های قبلیش سخت تره !
============================
راستی امین !
من تازه مرحله اولم !
کلش چند مرحله هستش ؟
ولی به نظرم یه مقداری زاویه دوربین ناجور شده . نه ؟

راستی امین !
من تازه مرحله اولم !
کلش چند مرحله هستش ؟
ولی به نظرم یه مقداری زاویه دوربین ناجور شده . نه ؟
سلام.
خودت بازی کنی میفهمی بگم باحالیش میره.
زاویه ی دوربین هم هیچ فرقی نکرده اشتباه میکنی
smile.gif

اگر میخوای بخری نسخه 3 رو بخر که خیلی عالیه
اتفاقا بر عکس باید از شماره ی 1 بازیش کنی منگه نه حال نمیده اول باید 1 رو بازی کنی تا تو حس بری بعد اگه خوشت اومد برات دیگه لذتی نداره که برگردی شماره ی 1 و 2 رو بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or