[MR.47]
کاربر سایت
خوشحال جان...من از همون اول توی تحریریه بودم (حدود 3 سال پیش) یه مدتی به خاطر یه مسائلی جدا شدم و الان باز برگشتم... البته تاریخ عضویتت اجازه نمیده این چیزا رو درک کنی پسرم با اون دوستان هم کار کردم که Rezaigi و Blackcats بودن...و بعد از بازیسنتر رفتن بازینما....
کلا حرفات که واسه من ارزشی نداره چون از همین تیکه مشخص بود اطلاعاتت خیلی سطحی و پایینه و در شان خودم نمیبینم با یه آدم low حرف بزنم....Good luck
بله همین که من به خودم اجازه نمیدم به کسی توهین کنم نشون میده کی سطحیه و شعور نداره در ضمن من قبلا با یوزری دیگر عضو بودم اما حالا با این یوزرمآقای [MR.47] نچندان عزیز.همین که اسم بازی نما میاد ملت تا تهشو می خونن. توی اون لینکی که از امازون دادی من نتونستم اسمی از تبریز پیدا کنم.
در ضمن شما خودت باید حد خودتو بدونی که اومدی این تاپیک رو به گند می کشی با صحبت های گند.
پ.ن: ااااای وای ببخشید یادم رفت بگم. جواد آقا راست میگه اومده بود اینجا سم. یه شب هم خونه ما بود. تام کلنسی هم باهاش اومده بود. :laughing:
برای اطلاع بهتر شما دوست عزیز بگم که :
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
من این تاپیکو به گند نکشوندم شماها خودتون با اسم بازینما مشکل دارید تا میبیند شرو میکنید به دری وری گفت این دوتا پست با هم نمونش متاسفم برای بازیسنتر که به این وضع افتاده یه موقعی به جرات میشد گفت BC تخصصی ترین فروم گیم ایرانه اما حالا ببین به چه روزی افتاده تا یه چیزی میگی همه میافتند به جونش
این کتاب که بحث سرشه و قبلا هم گفتم در سال 2004 اتفاق میافته بر ضد یه گروه تروریستی ایرانی به نام سایه که میخواند با ساخت سلاح کشتار جمعی از عراق انتقام بگیرند یه سرچ کوچیک بکنی بد نیست این اسکن ها هم معتبره نه به خاطر اون منبع .ir بلکه به خاطر آدمی که میشناسم و اینا رو گذاشته