[MR.47]
کاربر سایت
این مربوط میشه به کتاب splinter cell نه بازیش ماموریتشم تو تبریز بودهدوستان....
شنیدم سم فیشر ایران هم عملیات داشته!
من که یادم نمیاد! شما میدونید تو کدوم نسخه بود؟
این مربوط میشه به کتاب splinter cell نه بازیش ماموریتشم تو تبریز بودهدوستان....
شنیدم سم فیشر ایران هم عملیات داشته!
من که یادم نمیاد! شما میدونید تو کدوم نسخه بود؟
نوشته شده توسط [MR.47];750287:والا دوستان اطلاعاتی از کتب هست اما سورش بازینماست اگه میدونید مشکلی نداره بگید تا بزارم
برای خرید هم میتونید از آمازون اقدام کنید
این مربوط میشه به کتاب splinter cell نه بازیش ماموریتشم تو تبریز بوده
این تیکه برای novel اول SC هست که برای سال 2004 ولی هیچ اسمی از تبریز برده نشده.The plot of the novel takes place in 2004 and concerns an Iranian terrorist group called "The Shadows". Led by Nasir Tarighian, it is the goal of Tarighian to use a weapon of mass destruction codenamed "The Babylon Phoenix" against the city of Baghdad as revenge for the actions taken by Iraq against Iran during the 1980s.
چه جور جریاناتی مثلا؟ اونوقت این جریانات اتفاق بیافته چی میشه؟آقای عزیز منبعتون رو برمون ذکر کنید ؟؟؟ تا خدایی نکرده ما فکر نکنیم اینجا داره یه جریانات دیگه ای اتفاق میوفته.
این Scan چیو الان ثابت کرد ؟ نه اسمی از Sam برده شده نه از سازمان Third Echelon.
منبعش هم که بالای عکس زده فوق معتبر هست... چند نفر سکته زدن توی IGN که این منابع از کجا به دست غیور مردان بازی نما افتاده. بازی نما هم همه خبر هاشو از سایت خودمون کپی میکنه شده منبع واسه ما...Lolz
به کسی نگو ولی این حرفت مرزهای جدیدی برای lol معرفی کردازی نما هم همه خبر هاشو از سایت خودمون کپی میکنه شده منبع واسه ما...
من هر چی پستت رو بالا پایین میکنم 1 عکس بیشتر نمیبینم.
این روزا هر کی میخواد نقش ice pack برای خنک کردن دیگران اجرا کنه، به این کلمه گیر میده.به کسی نگو ولی این حرفت مرزهای جدیدی برای lol معرفی کرد
بله دیگه شما به تنهایی این کلمه رو بلدی و نقش hot chocolate رو بازی میکنید قبل از اینکه شما تحریریه ی bc باشید اعضای مجله بازینما تحریریه بودند اینجامن هر چی پستت رو بالا پایین میکنم 1 عکس بیشتر نمیبینم.
این روزا هر کی میخواد نقش ice pack برای دیگران اجرا کنه، به این کلمه گیر میده.
شما لطف کنید مجله وزین osij نما رو مطالعه کنید بعدا با هم بحث میکنیم.
خوشحال جان...من از همون اول توی تحریریه بودم (حدود 3 سال پیش) یه مدتی به خاطر یه مسائلی جدا شدم و الان باز برگشتم... البته تاریخ عضویتت اجازه نمیده این چیزا رو درک کنی پسرم با اون دوستان هم کار کردم که Rezaigi و Blackcats بودن...و بعد از بازیسنتر رفتن بازینما....بله دیگه شما به تنهایی این کلمه رو بلدی و نقش hot chocolate رو بازی میکنید قبل از اینکه شما تحریریه ی bc باشید اعضای مجله بازینما تحریریه بودند اینجا
در مورد آخر همانطور که مشاهده می کنید سم فیشر در آذربایجان حضور داشته، پس این می تونه دلیلی باشه برای اثبات حضور وی در تبریز.
در پست جناب بزرگوار Death Proxy هم تو اون نقشه اگه دقت کنید ... ( خودت تا تهش برو )
در همون تاپیک ادعای دوستمون MR. 47 یک عکس گذاشته شده که می تونید در این لینک مشاهده کنید : http://splintercell.persiangig.com/t3.jpg
رضا همدان یکی از شخصیت های اصلی رمان اول سری SC هستش، وی یکی از ماموران و خبره ی NSA هست که در ایران زندگی می کنه. در عکس بالا اگه دقت کنید شرح حال ملاقات اول سم با این فرد هست. منابع هم متذکر این نکته هستند که سم برای گرفتن اطلاعات با او ملاقات می کنه.
پس از نظر من این اسکن ها حقیقت داره و معتبر هستش. __________________