ThE PeRsIaN
کاربر سایت
اسمش تو لیست بازیهای مربوط به سال مالی 2009-2010 یوبی سافت قرار گرفته.کی میخوان بگن نخسه ی جدیدش کی میاد؟؟
عجله ای نیست هر چی دیر تر بیاد بهتره
اسمش تو لیست بازیهای مربوط به سال مالی 2009-2010 یوبی سافت قرار گرفته.کی میخوان بگن نخسه ی جدیدش کی میاد؟؟
اون قدر باید بالا بیاد که دیگه اسمی از چهار پایان آهنی نمونه!!شوخی می کنم.به به
میبینم یکی از قدیمی ترین تاپیک های سایت (جز 5 تای اول) اومده بالا
من بیشتر از همه نگران لمبرت جوونم هستم.اسمش تو لیست بازیهای مربوط به سال مالی 2009-2010 یوبی سافت قرار گرفته.
عجله ای نیست هر چی دیر تر بیاد بهتره
اون قدر باید بالا بیاد که دیگه اسمی از چهار پایان آهنی نمونه!!شوخی می کنم.
ولی کلا جایگاه این تاپیک خیلی بالاتر از این حرفاست:smile:
خب نمیکشتیش تا حس بدی نداشتیسلام من اين سري splinter cell رو هر موقع عرضه مي شد مي گرفتم و تا آخرش مي رفتم.
واقعا زيبا بود : جاسوسي - اكشن - ابداعي. :cheesygri
حالا كسايي كه همه نسخه هاش رو تموم كرد بگن كه وقتي تو Double Agent مجبور شدن دوست عزيزشون يعني Lambert رو بكشن چه حسي داشتن؟؟؟؟
منم یه همچین حسی داشتم چون منم کشتمش!!!:d امین یادمه همون حتی یک لحظه هم درنگ نکردم و سریع کشتمش ! حس اصلا بدی هم نداشتم
پ.ن : نمیدونم این چند وقت هر وقت "امین" بنویسم، مینویسم "ایمن" یا آمین !!! :d
اولا تو اگه همه ي نسخه هاشو بازي كرده بودي حداقل يه كم درنگ مي كردي دوما اگه نكشيش بازي رد نميشه!!! سوما ميخندي بايد پاپيون ببندي!!!خب نمیکشتیش تا حس بدی نداشتی
تا جایی که میدونم میشد با نکشتنش بازی رو تا اخر برد!!اولا تو اگه همه ي نسخه هاشو بازي كرده بودي حداقل يه كم درنگ مي كردي دوما اگه نكشيش بازي رد نميشه!!! سوما ميخندي بايد پاپيون ببندي!!!