Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
من میدونم چون حسودیت میشه...
39.gif
39.gif
حسودیم به چی میشه بچه ی یه وری من که خودم اورجینالش رو دارم

pandora tomorrow جان میتنونی در مورد شماره 4 آن توضیح بدی

اسپيلنتر سل ۴
سارا فيشر دختر سام فيشر كه 23 سال داشته در يك تصادف توسط يك راننده ي مست كشته ميشه.بعد از اين واقعه sam از Third Echelon اخراج ميشه.حالا ديگه چيزي براي از دست دادن نداره و تصميم ميگيره شروع كنه به دزدي از بانكهاي مختلف.او 32 بانك رو ميزنه.سامه 48 ساله توسط پليس دستگير ميشه و به زندان ميفته.(عده اي ميگن كه sam به خاطر اينكه شايد بتونه از طريق زندان به قاتل دختر خود برسه اينكارها رو كرده تا به زندان بيفته)پس از مدتي متوجه ميشه كه مرگ سارا يك تصادف نبوده و يك جنايت سازمان داده شده بوده.او ميفهمه كه اون راننده ي مست جزو يك گروه تروريستي عرب كه sam قبلا بر ضد اونها ماموريت انجام ميداده بوده.اين گروه با رشوه دادن به Third Echelon كم كم كنترل اين سازمان رو ميگيره.سام در زندان قاتل دختر خودش رو پيدا ميكنه و ازش درباره ي اين گروه تروريستي حرف ميكشه.پس از مدتي sam از زندان فرار ميكنه و از نقشه ها و اهداف اين گروه تروريستس آگاه ميشه.اولين نقشه ي اونها گذاشتن يك بمب بسيار قوي در قسمتي از متروي شهر نيويورك و كشتن هزاران نفر است.هدف بعدي اين گروه عرب , حمله به چين و به راه انداخت يك جنگ عظيم در حد جنگ جهاني سوم و در نهايت كنترل جهان توسط عربهاست.حالا sam وظيفه داره تا به Third Echelon نفوذ كنه و با آن گروه مبارزه كنه.

ممكنه قسمتهايي از اين داستان دروغ باشه.چون اين قسمتها رو يك فرد كه ادعا ميكنه در UBI كار ميكنه فاش كرده.پس هيچ تضميني در درست بودن قسمتهايي از اين داستان وجود نداره.اما كليت داستان , كشته شد سارا و دزدي هاي سام و به زندان افتادن او و بعد فرار وي هست.
+++++++++++++
مجله ي PSW اطلاعات و عكسهاي جديدي از Splinter Cell 4 منتشر كرد.داستان بازي در سال ۲۰۰۸ اتفاق مي افتد.يعني ۱ سال بعد از Chaos Theory.فيشر بعد از مرگ دخترش و دزديهايي كه از بانكها انجام ميده به ۲۰ سال زندان محكوم ميشه.اولين ماموريت سم فيشر فرار از زندان است كه در اين راه افراد بسياري بهش كمك ميكنن.

در كل سازندگان بازي قول يك داستان جالب و متفاوت رو داده اند.موتور گرافيكي SC4 همان موتور SC3 است با يك سري تغييرات و پيشرفت.گفته شده بسياري از افكتهاي مجازي اين بازي شباهات زيادي به MGS4 خواهد داشت! SC4 در پاييز ۲۰۰۶ براي PC , Xbox , PS2 , NGC و Xbox360 منتشر خواهد شد.اين هم دو عكس جديد از گيم پلي:

T0_-1_959747.jpg

T0_-1_959746.jpg

منبع:gam3dot

جالبه که واسه Ps 2 و Xbox میاد
اما واسه Ps3 نمیاد ! ( چه بهتر ) !
راستی عکسها نمیاد امین
اتفاقا امید جان برای تمام کنسول ها از جمله پی اس 3 هم میاد
39.gif

+++
x360 - ps3 - xbox - ps2 - pc - mobile - gamecube
++++++

تو این عکس ها هم فکر نکنم کچل باشه. البته این طوری به نظر میاد ولی این طور نیست.
امین جون از موتور گرافیکی بازی خبری نداری نسخه ps3 xbox360 گرافیکش با بقیه فرق فوکوله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or