Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
الان به نظر من این مهم نیست که بازی رو کی کرک کرده یا اصلا کرک کرده یا نه ؟!
مهم اینه که بازی اومده بیرون !

13.gif

درست نیست اینقدر خودمونو دست کم بگیریم... :mrgreen:

دوست من.چرا خودت رو گول ميزني.حالا من نميخواستم اين رو بگم.ولي واجب شد كه بگم.كسي كه به نرم افزار SFnightmare ميگه "night ber" چطوري ميتونه بگه كه ما بازي رو كرك كرديم!

بهزاد جون
نمیفهمم منظورتو که میگی مراحلش کم شده

مراحل خود بازي رو منظورم نيست ... مراحل نصب و اجراي بازي رو منظورمه ... مثلا اگه بايد 10 تا كار انجام بدي تا بازي نصب بشه و اجرا بشه ممكنه يه دسكاري توش كرده باشن كه 10 تا مرحله مثلا بشه 6 تا (البته مثال گفتم) ...

اگه واقعا کسی دیگه کرک کرده باشه... اینا که نمیان علکی خودشونو ضایع کنن... بگن ما این بازی رو کرک کردیم در صورتی که کسه دیگه ای این بازی رو کرک کرده...

اين بازي اصلا كرك نشده كه حالا بخواد اينا كرك كرده باشن يا كس ديگه

الان بازي Cold War هم که از همین قفل StarForce استفاده میکنه اومده توی بازار ایران ... این معنیش اینه که بازی کرک شده ؟ نه کرک نشده ... بازی با استفاده از برنامه های Daemon Tools و SFNightmare و ... اجرا میشه ... ویندوزتون هم حتما باید XP SP2 باشه و ممکنه لازم بشه کابلهای IDE CD ROM هم کشیده بشه تا بازی اجرا بشه ... اگه شما به این میگید کرک شدن پس اسپلینتر سل هم کرک شده !

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ChaosTheory:
دوست من.چرا خودت رو گول ميزني.حالا من نميخواستم اين رو بگم.ولي واجب شد كه بگم.كسي كه به نرم افزار SFnightmare ميگه "night ber" چطوري ميتونه بگه كه ما بازي رو كرك كرديم!
کی گفته؟؟؟...

نوشته شده توسط SamFisher:
خوب
خیالم راحت شد که میشه بازی کرد
حالا مهم نیست با دمون باشه یا نه :o :arrow:
خوب بازی رو که از همون روز اول که ریلیز شد می شد بازی کرد. ولی کرک نشده و اجراش به یه سری مراحل احتیاج داره که هنوزم به همون شکل است. در ضمن اجرای بازی به این راحتیا هم نیست که با یه برنامه مثل Daemon بتونید بازی را اجرا کنید.

نوشته شده توسط Lich King:
خوب بازی رو که از همون روز اول که ریلیز شد می شد بازی کرد. ولی کرک نشده و اجراش به یه سری مراحل احتیاج داره که هنوزم به همون شکل است. در ضمن اجرای بازی به این راحتیا هم نیست که با یه برنامه مثل Daemon بتونید بازی را اجرا کنید.

چطوری باید نصبش کرد؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or