shahryaraz
کاربر سایت
هر کی یه نظری داره ولی به نظر من عالیه بازیشنوشته شده توسط s01id_sn4ke:من كه از SC متنفر نيستم كه...بدم هم نمياد بازي كنم...
يكم بازي بي داستانيه...يكم هم گيم پليش داره تكراري ميشه...همين
الان از اول مهر تا حالا بازیش نکردم ولی هر موقع دوباره شروع کردم به روی چشم .حداقل چند تا عكس از توي بازي بذاريد جيگرمون حال بياد
استفاده از StarForce و SFCure هم ساده نيست چون بايد IDE Channel هاتون رو بدونيد و كلي دنگ و فنگ ديگه.. فعلاً فقط بايد صبر كنيد..
نوشته شده توسط Behzad:اتفاقا به هيچ وجه كار سختي نيست راه انداختن بازي ... تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه كابل سي دي رام رو از پشتش بكشيد ... بقيه مراحلش همه نرم افزاريه و اصلا هم سخت نيست ... كلي دنگ و فنگ ديگه هم نداره
نوشته شده توسط Behzad:اتفاقا به هيچ وجه كار سختي نيست راه انداختن بازي ... تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه كابل سي دي رام رو از پشتش بكشيد ... بقيه مراحلش همه نرم افزاريه و اصلا هم سخت نيست ... كلي دنگ و فنگ ديگه هم نداره
درسته كه با كشيدن كابل ميشه خيلي از مراحل رو اسكيپ كرد، اما همه ميتونن هي برن كابل بكشن وصل كنن؟!
نوشته شده توسط Behzad:شما اگه ميخوايد از اون يكي روش استفاده كنيد و ديگه كابل رو نكشيد بايد بگم به كلي بيخيال دادن بازي تو بازار بشيد چون مطمعنن 99 درصد نميتونن اين مراحل رو اجرا كنن ... كشيدن كابل به مراتب راحت تر از اون مراحل هست
خیلی عالی شد مرسی لطفا هروقت شد ما هستیم منتظرم در ضمن همه مراحل اجرا می شودنوشته شده توسط Darkfie1d:بالاخره این بازی مزخرف شما رو ران کردم اما یک نکته داره.. هنوز خیلی کار داره تا بدیم بیرون.. رو یک سیستم ران میشه.. رو سیستم دیگه ران نمیشه.. خلاصه متوجه نشدم هنوز عیب از کجا میتونه باشه..