bacheh mosbat
کاربر فعال
آره چاره کار همین Sfcure هستش. من خودم اسپلینتر سل و ترک مانیا سان رایز رو امتحان کردم و هر دو خیلی عالی اجرا شدند.
نوشته شده توسط bacheh mosbat:آره چاره کار همین Sfcure هستش. من خودم اسپلینتر سل و ترک مانیا سان رایز رو امتحان کردم و هر دو خیلی عالی اجرا شدند.
قبول دارم:arrow:نوشته شده توسط SamFisher:امین با اینکه عاشق اسپلینتر سل هستم ولی حاضر نیستم 40 تومن بدم
یعنی عادت ما ایرانی هاست که بازی رو 2000 تومن میخریم
در حالیکه باید همون 40 - 50 تومن بخریم :cheesygri
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:نوشته شده توسط saeed-crisis2:امین اخرش کاره خودتو کردی اومدی این تاپیکو زدی....اخه چرا؟؟؟!!من میخواستم این تاپیکو بزنم.....
اونم ميخرمنوشته شده توسط farzadlion:به به جمع طرفدارای اسپلینتر سلم که اینجا جمعه
بهتره هر چی پولو پله دارید جمع کنید که اسپلینتر سل 4 هم تو راهه
:mrgreen: منم دوست دارمنوشته شده توسط alireza862002:اقا مثل اینکه ما باید پاچه خواری امین رو بکنیم تا بتونیم اسپلینترو بازی کنیم .مگه اینکه پرنس 3 هم از این قفل استفاده کنه تازه اون موقع شاید وگرنه عمرا...
وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی امین من چقدر دوستت دارم تو بهترین دوست منی من یه روز نبینمت میمیرم!!!!!
راستی سعید جون چطوری ؟خوبی ؟خوش میگذره؟
:twisted: ايولنوشته شده توسط farzadlion:میگه غیر از اینه :cheesygri :mrgreen:
علی رضا جان من قول میدم وقتی امین بازی را بهم رسوند و تمومش کردم حتما بعد از سعید برات بفرستم
نوشته شده توسط alireza862002:فرزاد اینو داشته باش!!!
امین راستش من یه چیزی رو باید بهت بگم فکر کنم الان وقتش باشه.....راستش......راستش.....من................من..............برادرتم!!!!!!!!!!!!! : mrgreen: :mrgreen: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیخواستم بگم اینو والا.........این بازی رو به برادرت هم بده!!!!!!
یه برادر که بیشتر نداری برادرت خیلی دوستت داره!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: تو یکی حرف نزننوشته شده توسط s01id_sn4ke:بالاخره آدم همين موقع ها مي فهمه دوست واقعي كيه...
نوشته شده توسط Elvish Hero:امین خربون دستت یه سری بازی هم هست که میگن کرک نمیشه!!!برو اینا رم بگیر!!یا کرک میشه یا هم بالاخره تو میدی به این همه دوستان مهربان!!!
نوشته شده توسط Rezahajizadegan:من الان سایت گیم کپی ورلد رفتم دیدم که یه کرک با یه نو سیدی برای این بازی
تو سایتش گذاشته. از خوشحالی این جوری شدم :mrgreen:
www.gamecopyworld.com
نوشته شده توسط ChaosTheory:فكر ميكنم درست باشه.يك نفر در اون فروم گفته كه با كمك Sfcure و Starforce Nightmare و يك ميني ايميج كه توسط Alcohol 120% مونتش كرده , بازيهاي 1944: Battle of the Bulge, Panzers:Phase Two, Cross Racing Championship
2005 and Trackmania: Sunrise و SC3 رو بدون مشكل بازي كرده.البته Daemon Tools 4 هم تا چند روز ديگه مياد و باز هم احتمال اجراي بازيهايي كه قفل Starforce دارند بيشتر ميشه.واقعا خبرهاي خوش حال كننده اي هستند.در ضمن به احتمال 99% بازيهاي Bet on Soldier و نسخه ي جديد Brothers in Arms از همين قفل Starforce استفاده ميكنند.