Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
من اول مرحله دوم ( کشتی ) هستم
همین اول که بازی شروع میشه سه چهار تا نگهبان داره
چیکار کنم کسی نفهمه ؟!
یکی یکی بکششون به طرف خودت بعد پرتشون کن تو آب.
فکر کنم وقتی میرن کناره نرده تو کشتی اگه شیفت رو بزنی با برتشون میکرد تو آب
++++++++
وحید جان عکست زیاد چیزی رو نشون نمیداد ولی فکر میکنم یه جایی رو نرفتی چون این مرحلش یکم قاطی داره یعنی به راحتی مرحله های دیگش نیست که سری راهت رو پیدا کنی یکم چرخ بزن و یه عکس دیگه که واضح باشه بنداز.
ابجکتیو هات رو هم چک کن و ببین باید چی کار کنی اگه یه عکس از ابجکتیو هات رو هم بزاری شاید یادم بیاد
redface.gif

salam

:cheesygri :cheesygri سلام..

اول برو پشت سر نگه بانه وقتی حرفش تموم شد ازپشت بگیرش..

بعدش روبرو یه بلندیه اون سرباز پایینیه هم بگیر و از راست برو به سمت در یه سربازم خوابیده

با پیستول هدشاتش کن!

من الان مرحله 6 هستم(دلت بسوزه)

.....

سلام دوباره
دو تا سوال دارم
1 – آبجکتیو ها با چه دکمه ای نشون داده میشن ؟
2 – توی همون مرحله کشتی 2 تا در هست
از یکیش داره آب میاد بیرون ، توی یکیش هم یکی داره تراشکاری میکنه .
اون تراشکار رو زدم
حالا اون یکی در رو چیکار کنم ؟
باز نمیشه

برای دیدن آبجکتیوها F1 رو بزن و برو قسمت goals
اون در پر آب باز نمیشه برو همون تراشکاریه.برو انتهای اتاق و بالا سمت چپ رو نگاه کن.یک دریچه تهویه هست.بهش نزدیک شو و space رو بزن.

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:
اطلاعیه مهم!!!!

همتون دیگه مجله بازینما را میشناسید...

رو شماره ی 16.17 قدم به قدم سپلینتر سل 3 را نوشته بخرید حال کنید

به حرفش گوش نکنین.داره اغفالتون میکنه.رهیافت های مجله بازینما به درد لای جرز میخوره.باور کنین آدم بدتر گمراه میشه.خیلی از قسمتهای مهم رو جا انداخته.اگر انگلیستون خوبه(مثل من!!!!) برین توی گوگل و سرچ کنین :
chaos theory walkthrough
اونوقت بهترین راهنماها با کاملترین جزئیات برات میاد.

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:
اطلاعیه مهم!!!!

همتون دیگه مجله بازینما را میشناسید...

رو شماره ی 16.17 قدم به قدم سپلینتر سل 3 را نوشته بخرید حال کنید

اشکان جان
شما این مجله رو داری ؟
اگه داری از این صفحه اش که میگی یه اسکن بگیر اگه میشه واسم بذار
مرسی
چون الان شماره 18 هم اومده !
16.17 از کجا بیارم !!
ببخشید ! :cheesygri

من دارمش و خوندمش.يه تيكه اش رو برات ميذارم بخندي.

در اين منطقه دو چادر دو سرباز و يك نورافكن بزرگ خواهيد ديد.اگر زيركانه عمل كنيد نيازي به درگيري با سربازها نخواهيد داشت.به سمت چادر دومي برويد(كودوم؟)وقتي دو سرباز در حال گفتگو هستند از آنها عبور كنيد(از كجاشون؟)تا به نزديكي چادر برسيد.با استفاده از ابزار برش!!!!!!!!چادر را بريده و وارد شويد تا سومين صندوق را بيابيد.از چادر خارج شويد.در بيرون از چادر جعبه اي چوبي خواهيد ديد(كدو جعبه؟)بالاي آن پريده و لبه ديوار(كدوم ديوار؟) را بگيريد.(بعدش چي؟؟؟)به سمت كامپيوتر برويد و كارها را انجام دهيد(كدوم كامپيوتر؟؟؟؟؟چه كارهايي؟؟؟؟)نگران سربازها نباشيد آنها شما را نخواهند ديد(حالا خوبه يه سرباز بيشتر نيست)بعد از انجام كارها(كدوم كارها؟)به راه خود ادامه دهيد(كدوم راه؟)تا به دري برسيد.(كدوم در؟؟)

اميدوارم متحول شده باشيد.

با تشكر....

نوشته شده توسط SamFisher:
اشکان جان
شما این مجله رو داری ؟
اگه داری از این صفحه اش که میگی یه اسکن بگیر اگه میشه واسم بذار
مرسی
چون الان شماره 18 هم اومده !
16.17 از کجا بیارم !!
ببخشید ! :cheesygri

من دارم ولی اسکنر ندارم برات اسکن کنم...

جعبه ها رو اگه همه رو نگیری مهم نیست.میتونی بدون گرفتنشون بری.ولی یه جعبه که اعصاب منو خورد کرد توی لوکیشن آخر هست روی عرشه.eev رو روشن کن پیدا میشه.

salam

کی گفته بازینما چرته و جا انداخته؟ اگه با پی اس 2 بازی میکنی آره.. چون ابن قدم به قدم برای پی سی است

من خودم الان مرحله 8 ام و همشم با بازینما دارم میرم!

2 مرحله دیگه هم تموم میشه..

یکی هم شما میگی شماره 18 بازینما اومده.. الان مجله شماره ی 21 است نه 18 شما برید دیروز بیاین.

کسی مشگل داره بگه من راهنماییش کنم...

منم اسکنر ندارم

(جمیع الفقرا!!!!

آخرین ویرایش:
بازینما

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من دارمش و خوندمش.يه تيكه اش رو برات ميذارم بخندي.

در اين منطقه دو چادر دو سرباز و يك نورافكن بزرگ خواهيد ديد.اگر زيركانه عمل كنيد نيازي به درگيري با سربازها نخواهيد داشت.به سمت چادر دومي برويد(كودوم؟)وقتي دو سرباز در حال گفتگو هستند از آنها عبور كنيد(از كجاشون؟)تا به نزديكي چادر برسيد.با استفاده از ابزار برش!!!!!!!!چادر را بريده و وارد شويد تا سومين صندوق را بيابيد.از چادر خارج شويد.در بيرون از چادر جعبه اي چوبي خواهيد ديد(كدو جعبه؟)بالاي آن پريده و لبه ديوار(كدوم ديوار؟) را بگيريد.(بعدش چي؟؟؟)به سمت كامپيوتر برويد و كارها را انجام دهيد(كدوم كامپيوتر؟؟؟؟؟چه كارهايي؟؟؟؟)نگران سربازها نباشيد آنها شما را نخواهند ديد(حالا خوبه يه سرباز بيشتر نيست)بعد از انجام كارها(كدوم كارها؟)به راه خود ادامه دهيد(كدوم راه؟)تا به دري برسيد.(كدوم در؟؟)

اميدوارم متحول شده باشيد.

با تشكر....
منظور چیپه.....وقتی حرف میزنند بیرون چادرند و از پشت چادر برو...جعبه مستقیم سمت راست.... دیوار را میشه گرفت بعدش ادامه میدی تا سر پل

کامپیوتر بعد ار چادر است... منظور هک کردنه....

2 تا سرباز پیینه!!!!!

همو قبلیه.... همون که به رادیو میزسه..

ببین آقا پسر آخه بخواد اینا رو بنویسه که دیگه قصه میشه .. یعنی تو نمیتونی یه زره فکر کنی؟

یکی هم مجله صفحه هاش محدوده...

نظر شما چیه؟...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or