Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
برای من عجیبه که چرا شماها تا حالا به اون شماره تلفن توی سایت اسپلینتر سل 4 زنگ نزدید.البته شایدم زدید صداشو در نمیارید!
به هر حال من امروز به این شماره زنگ زدم ...یه تلفن گویاست...به صورت رندوم 2 تا چیز میگه که من تمام سعی خودمو کردم که بنویسمشون و تا حدودی موفق شدم. تا حالا چیزایی رو که نوشتم رو اینجا میذارم :
اولیش یه گفتگو ه که بین 2 نفر صورت میگیره :
-James is out .He is on his way here bringing a new man.
-Do we really need to bring in someone else right now?
-Yes , we do. if this "Fisher" is as good as James sais , he can help us and if he is not... we'll kill him.
در ضمن اینی که نوشتم ممکمه دقیقا عین اون چیزی که میگه نباشه ولی کلیتش همینه
اون یکی رو ببخشید ...خیلی نامفهومه برام ...فقط یه جملشو فهمیدم : I believe we have someone who can infiltrate.
اون اولیه رو انگار دو نفر خلافکارن ولی دومیه فقط یه نفره که صداش تیریپ فرمانده هاست.
-------------------------------------------
اینم شماره اگه کسی خواست خودش گوش کنه : 0018777317437

آخرین ویرایش:
البته با لطف من دیگه احتیاج نیست زنگ بزنید تا گوش کنید...من اونا رو ضبط کردم و برای دانلود براتون میذارم. حال کنید...با این که متال بازم انقد هواتونو دارم!
مردایی که با هم حرف می زنن -> 991KB
تیریپ فرمانده -> 538KB

روش کلیک کنید...اگه دانلود نشد، رایت کلیک کنید بزنید «سیو تارگت از»

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
البته با لطف من دیگه احتیاج نیست زنگ بزنید تا گوش کنید...من اونا رو ضبط کردم و برای دانلود براتون میذارم. حال کنید...با این که متال بازم انقد هواتونو دارم!
مردایی که با هم حرف می زنن -> 991KB
تیریپ فرمانده -> 538KB

روش کلیک کنید...اگه دانلود نشد، رایت کلیک کنید بزنید «سیو تارگت از»

ایول خیلی با این حرکتت حال کردم فرهنگ جان...
174.gif

راستی یه چیزی شما اگه به نظر سنجی تون یه گزینه هیچ کدام هم اضافه میکردید عالی میشد ...
اونایی که نظر نمیخوان بدن خوب نمیدن دیگه هیچ کدام هم به خاطر این نزدم که میخوام ببینم کی از کدوم نسخش بیشتر خوشش اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or