Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
کمک کنید..

سلام من اون جعبه ها را که میدانم میگم بقیشم شما بگین تا دیگه ازاین جعبه ها خلاص شید

1: تو اون اتاقه که پره جعبست ...اول بازی

2:)زیر پله کهمیره رو عرشه..

3:( آخرای بازی پایین که 3 تا ادم هست

4:( نزدیک اون رییس کشته و بادی گارداش

دیگه یادم نمیاد

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من دارمش و خوندمش.يه تيكه اش رو برات ميذارم بخندي.

در اين منطقه دو چادر دو سرباز و يك نورافكن بزرگ خواهيد ديد.اگر زيركانه عمل كنيد نيازي به درگيري با سربازها نخواهيد داشت.به سمت چادر دومي برويد(كودوم؟)وقتي دو سرباز در حال گفتگو هستند از آنها عبور كنيد(از كجاشون؟)تا به نزديكي چادر برسيد.با استفاده از ابزار برش!!!!!!!!چادر را بريده و وارد شويد تا سومين صندوق را بيابيد.از چادر خارج شويد.در بيرون از چادر جعبه اي چوبي خواهيد ديد(كدو جعبه؟)بالاي آن پريده و لبه ديوار(كدوم ديوار؟) را بگيريد.(بعدش چي؟؟؟)به سمت كامپيوتر برويد و كارها را انجام دهيد(كدوم كامپيوتر؟؟؟؟؟چه كارهايي؟؟؟؟)نگران سربازها نباشيد آنها شما را نخواهند ديد(حالا خوبه يه سرباز بيشتر نيست)بعد از انجام كارها(كدوم كارها؟)به راه خود ادامه دهيد(كدوم راه؟)تا به دري برسيد.(كدوم در؟؟)

اميدوارم متحول شده باشيد.

با تشكر....

حرف شما درست
اما اگه انگلیسیمون خوب نباشه چی ؟

سلام
من تو همون مرحله 2 هستم .
یه جایی رسیدم که یه اتاقه توش پر گازه
اگه تیر اندازی بشه همه جا منفجر میشه
هر کاری میکنم نگهبانا میفهمن و تیر اندازی میکنن
چیکار از خودم در وکنم ؟

یه جایی رسیدم که یه اتاقه توش پر گازه
اگه تیر اندازی بشه همه جا منفجر میشه
هر کاری میکنم نگهبانا میفهمن و تیر اندازی میکنن
چیکار از خودم در وکنم ؟
نباید تیر اندازی کنی...باید طوری که نفهمند یا ردشون کنی یا از پشت بگیریشون و از پا درشون بیاری...خیلی آسونه...فقط باید سروصدایی که در میاری کم باشه و باید خیلی آهسته آهسته حرکت کنی...خیلی آسونه

اینم راه حل خوب:
شما همون اول که میری توی سالن بپیچ سمت راست و وقتی رسیدی آخرش برو سمت چپ.انقدر راهت رو ادامه بده تا برسی به نور و یه کاری کن ببیننت ولی به اندازه ای که مشکوک بشن.اگه ندیدنت یه سوت بزن دیگه حتما میان.(whistle=V)وقتی طرف اومد کمی به در ورودی نزدیک شو و دوباره شوت بزن و بعد یه جای خوب قایم شو.وقتی طرف برگشت برو پشتش و هر جور دوست داری دخلشو بیار.این کارو با همه شون بکن حله.

salam

salam

من در مرحله 9 (بکب مانده یه آخر) اسپلینتر سل 3 گیر کردم

اوضاع از این قراره که جنگ شده و همه جا آتیش گرفته چه باید بکنم؟

لطفا بگین آخرش باید کجا برم چون من همیشه در پیدا کردن راه آخر گیر دارم.
:exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:

splinter cell 4 : beware

salam

داستان از این قراره:

که دختر سم فیشر را میکشند و او نیز زییس پلیس را میکشد و به زندان میدود و از آنجا هم فرار میکند.

و دزد میشو....
مثل اینکه ایندفعه سم فیشر جنایتکار شده..

من که هرچی باشه دوستش دارم.

داستان از این قراره:

که دختر سم فیشر را میکشند و او نیز زییس پلیس را میکشد و به زندان میدود و از آنجا هم فرار میکند.

و دزد میشو....
مثل اینکه ایندفعه سم فیشر جنایتکار شده..

من که هرچی باشه دوستش دارم.
نخیر عزیزم داستان بازی اصلا اینچیزی که میگی نیست چون دختر سم فیشر را کسی نمیکشه بلکه بر اثر تصادف میمیره...سم فیشر هم دزد و سارق و جنایتکار و از اینجور چیزا نمیشه بلکه در ماموریتی برای نفوذ در یک باند به زندان میره
...

نوشته شده توسط Hellgate:london:
کلا خسته نباشم.خودمو میگم.اسم اون مرحله که درصدم 1 شد.Battery بود.فکر کنم.چون الان از دستگام پاک کردمش.ولی همون مرحله که باید موشکارو خنثی کنی.فکر کنم اسم مرحلش Battery بود.اره فکر کنم همون بود.
خسته نباشم.

:sad: :sad:

سلام بالاترین درصد من

در مرحله ی آخر و
95
در صد است و کمترینم:

مرحله 2 و

35 درصد است!

من رکوردا رو شکستم!!!توی هر لیستی که هستم!!!
فقط رکورد خودم کمترین 65 و بیشترین 100
من خودم نمره ی 100 ام!!!من خودم نمره 100 ام!!!
از من یاد بگیرین!!!دقیقا همون مرحله که شما 1 شدی من 100 شدم.
نه!!!مثل هیچ کسی نیستم!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or