Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
بازی باید زیبا باشه ولی من فکر نمیکنم این بار به متال گیر برسه این دمویی که من از این پدر سوخته دیدم دیگه اسپیلینترسل رو میزاشت تو جیب بقلش ولی خب اسپیلینترسل یک چیز دیگست این دمو که از کوه داره میپره رو گفتید از کجا بگیرم؟؟؟؟/
ببین داستانش فرک کنم:
سام زندانی میکنن دختر سام به صورت مرموزی کشته میشه و سام تصمیم میگیره از زندان فرار کنه و پی بر راز دخترش ببره منظور قتلش ها نه راز دخترش راز قتل دخترش
____________-
اقا عکس از گیم پلی بازی هستش اصلا

این دمو که از کوه داره میپره رو گفتید از کجا بگیرم؟؟؟؟
همچین دمویی نیست اصلا.

بازی باید زیبا باشه ولی من فکر نمیکنم این بار به متال گیر برسه این دمویی که من از این پدر سوخته دیدم دیگه اسپیلینترسل رو میزاشت تو جیب بقلش
همیشه دموی بدترین بازی ها هم قشنگه ولی تا بازی چی باشه مهمه ...در ضمن منکر این نیستم که متال 4 بازیه بدیه ولی میثم جان مطمئن باش یوبی به این راحتی ها تسلیم نمیشه.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

در کنفرانس x05 مایکروسافت شرکت یوبی سافت اعلام کرد در حال ساختادامه سری موفق splinter cell برای کنسول های نسل بعد مخصوصا x360 است.در سری جدید که هنوز عنوان ان معرفی نشده (double agent ) شما بار دیگر کنترل سام فیشر را در اختیار دارید سام دیگر تبدیل به یک سوپر جاسوس شده و با امکانات و حرکات جدید خود شما رامتحیر خواهد ساخت.داستان بازی یک سال بعد از بازی chaos theory یعنی در سال2008 اتفاق میافتد.سام فیشر بر اساس توطئه ای به زندان میافتد و دخترش در یک تصادف ساختگی کشته میشود اما سام فیشر بعد از 20 سال انتظار در زندان به سرنخ های جدیدیدرمورد مرگ دخترش سارا دست پیدا میکن.و تصمیم میگرد از زندان فرار کند تا به واقعیت پی ببرد.ایوز گیلکوت مدیر عامل مایکروسافت میگوید: splinter cell 4 تجربه کاملا جدیدیو متحولی در بازی به شما خواهد داد و از قسمت های پیشین بسیار بهتر و مهیج تر خوهد بود.تیم سازنده بازی قول داده اند کا ظاهر بازی از دموی metal gear solid 4 که در TGS امسال به نمایش درامد واقع گرایانه تر باش.سری اسپلینتر سل از سال 2002 تا کنون 12.5 ملیون نسخه در دنیا فروش کرده است.
منبع: بازی رایانه

اگه اینطور باشه که بازیرایانه نوشته خیلی بده که !
سم فیشر همینجوری تو نسخه های قبلی هم سنش زیاد بود . تو این نسخه هم که بیست سال پیر تر شده ... عجیبه چون سالید اسنیک هم تو متال گیر چهار قراره پیر باشه !
بازی های استیلد جدید مخصوص پیرمردهاست !!!!!

همیشه دموی بدترین بازی ها هم قشنگه ولی تا بازی چی باشه مهمه ...در ضمن منکر این نیستم که متال 4 بازیه بدیه ولی میثم جان مطمئن باش یوبی به این راحتی ها تسلیم نمیشه
اینو درست میگی از دموی بازی نمیشه فهمید که بازی چجوری است من یه دمو از بازی دیدم شیفته بازی شدم ولی وقتی که اومد آشغال بود

سم فیشر همینجوری تو نسخه های قبلی هم سنش زیاد بود . تو این نسخه هم که بیست سال پیر تر شده ... عجیبه چون سالید اسنیک هم تو متال گیر چهار قراره پیر باشه !
55.gif

اره میشه بازیه پیر و پاتالها ولی اینجوری ها هم نیست یعنی تو بازی به اندازه ی 20 سال پیر نمیشه با اینکه میگن میشه ولی در مورد این 20 سال من چیزی نشنیده بودم تا حالا اینو فقط از تو مجله تا حالا دیدم.

درست ولی خب فکر میکنم امسال متال گیر واقعا جالب باشه البته فکر میکنم تا حالا هیچ ربطی بین اسپیلینترسل و متال گیر نبوده ولی در نسخه 4 هردو بازی با هم تو یک سبک تو یک سبک داستانی هستن
من واقعا با اسپیلینترسل 3 حال نکردم خیلی بی مزه بود نمی دونم چرا
حالا باید دید چهارش چی میشه فکر میکنم انقلابی کوچیک رو دربر داشته باشه
ببخشید من یک سوال داشتم شما میگی 1 سال بعد از نسخه قبل هست بعد میگی 20 سال در زندان
اصلا داستان جور در نمیاد که

ببخشید من یک سوال داشتم شما میگی 1 سال بعد از نسخه قبل هست بعد میگی 20 سال در زندان
بازی در 2008 شروع میشه و سام در همان سال به زندان میافتد و بعده 20 سال ازاد میشه و روند باز طی میشه...

با توجه به اینکه در اسکرین شاتها سم فیشر سنش زیاد تغییر نکرده و بقیه دلایل حتما مجله بازی رایانه منظورش 2 سال بوده نه 20 سال !!! چون با شناختی که من از سم فیشر دارم آدمی نیست که بیست سال تو زندان بمونه ... همین دوسال هم براش زیاده !!!!
من واقعا با اسپیلینترسل 3 حال نکردم خیلی بی مزه بود نمی دونم چرا
حالا باید دید چهارش چی میشه فکر میکنم انقلابی کوچیک رو دربر داشته باشه
من هم همینطور . دلیل اصلیش این بوده که نسخه سه داستان درست و حسابی نداشت. اگه داستانش قشنگ بود آدم دلش میخواست زودتر تمومش کنه ولی ...

بله 2 سال بوده نه بيست سال.اين مورد در جايه ديگه اي هم ذكر شده بود كه اين اتفاقات بعد از 2 سال زنداني شدن سام اتفاق مي افته...راستي ميثم اينجا اسمش روشه اسپلينتر سل سريس اونوقت متالگير چي بود بحثشو كشيدي وسط؟؟؟

منم میگم 20 سال در نمیاد 2 سال بوده از اون جا که بازی رایانه همیشه ماشاالله غلط داره شده 20 سال خوبه نشد 200:cheesygriاون وقت میشد بازی زیرخاکی ها ;)
همین طوری سوال بود رامین اخه من الان تو برزخ موندم دلیلشم بعدا میگم :((
حالا اقا کسی از گیم پلی این بازی عکس نداره :confused:

نوشته شده توسط Miesam:
منم میگم 20 سال در نمیاد 2 سال بوده از اون جا که بازی رایانه همیشه ماشاالله غلط داره شده 20 سال خوبه نشد 200:cheesygriاون وقت میشد بازی زیرخاکی ها ;)
همین طوری سوال بود رامین اخه من الان تو برزخ موندم دلیلشم بعدا میگم :((
حالا اقا کسی از گیم پلی این بازی عکس نداره :confused:
توی گیم اسپای عکس از گیم پلی بازی هست ولی حال ندارم بذارم خودتون برید ببینید
39.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or