Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
خدا نکنه یه روز میثم بخواد چیزی رو بفهمه ! یا تو فکر فهمیدنش باشه !
:cheesygri ;) :razz: :p
اون وقت مي آن تايپيک پرنس رو خراب مي کنند اين مدير ها×!!!!
بچه ها من ديگه مي خوام جدي جدي اسپلينتر سل رو بازي کنم فقط 10 دقيقه دمو 3 رو بازي کردم تو کل عمرم×!!!!!
به نظرتون از کدوم شماره شروع کنم؟؟؟???

25 نفر پرسیدن از کجا شروع کنم ! ©
اگه گرافیک میخوای از 3 شروع کن
اگه میخوای کامل با روند بازی و گیم پلی و کنترل آشنا شی از 1 شروع کن .
البته هر 3 نسخه گرافیکشون در زمان خودشون غول هستن ولی خوب الان 3 از همه بهتره .
اصلا یه پیشنهاد !
هر 3 تاشو بگیر . بعد یه مرحله از 1 ، بعد از 2 ، بعد از 3 برو !! دوباره از اول !! : cheesygri

نوشته شده توسط Miesam:
اهان اون سه خط رو میگی خب زودتر بگو من فکر کردم شکل امام رو میگی :cheesygri

فکر کنم بازم نفهمیدی چون میگی خط;) من منظورم اصلا خط نیست منظورم اون 3 تا نقطه هست که به عکس 2000 تومنی که محسن جان گزاشته نگاه کنی متوجه میشی...

محسن جان به خاطر عکس ممنون.:cheesygri

رهام عزیز به نظر من از شماره ی 1 شروع کن چون اگه بازی نکنی خیلی با مشکل روبرو میشی در ضمن وقتی 3 رو یه دفه باز کنی خوشت میاد دلت میخواد بری 1 هم بازی کنی که یکم تو ذوقت میخوره ( نه زیاد)
پیشنها من: 100% از 1 شروع کن.

+++++++
دوستان عزیز شرمنده من تاپیک رو ا اون بحث غیر مهم منحرف کردم.
شرمنده:exclaim:

باشه حتما از يک شروع مي کنم گير مياد که؟؟؟؟
در ضمن اگه مشکلي برخورد کردمم اينجا بگم؟؟؟؟
از محسن عزيزم ممنونم ما که به عمرمون 2000 تومني نديده بوديم:razz:

سلام بچه ها
می دونید که عید رقتم خونه فامیلمون دو تومنی عیدی گرفتم دیدم بحث در مورد 2000 تومنی اسکن گرفتم گذاشتم.
خالا دیگه هی خجالت ندید دیگه
36_11_6.gif

من اون مرحلهBATHHOUSE هستم که وستاش سیو دادم.
چند مرحله دیگه باید برم؟
4_12_12.gif

رهام من که میگم اگر می خوای اصلا دنیا معیوس نشی از شماره یک شروع کن چون یک هو بری سه اصلا از دنیا معیوس میشی من که تو نسخه دموش بازی میکردم اصلا یک هفته حال هوای نشستن پشت دشتگاه رو نداشتم از بس این دوربینش مرخرف بود اصلا یوبی در دوربین مشکل داره نمیدونم چرا

رهام من که میگم اگر می خوای اصلا دنیا معیوس نشی از شماره یک شروع کن چون یک هو بری سه اصلا از دنیا معیوس میشی من که تو نسخه دموش بازی میکردم اصلا یک هفته حال هوای نشستن پشت دشتگاه رو نداشتم از بس این دوربینش مرخرف بود اصلا یوبی در دوربین مشکل داره نمیدونم چرا
دوربین هیچ مشکلی نداره اتفاقا یکی از نقاط قوت بازی همین دوربینشه که خیلی راحت میشه باهاش بازی کرد...نیمدونم میثم جان شما منظورتون دقیقا چیه که میگی دوربینش بده؟؟؟

رهام نسخه سه رو صبر کن من برات با همونایی که میخوام برات بفرستم میفرستم !
یک و دو رو که اصلا سراغش نرو ! شرط میبندم از زندگی سیرت کنن !
هام من که میگم اگر می خوای اصلا دنیا معیوس نشی از شماره یک شروع کن چون یک هو بری سه اصلا از دنیا معیوس میشی من که تو نسخه دموش بازی میکردم اصلا یک هفته حال هوای نشستن پشت دشتگاه رو نداشتم از بس این دوربینش مرخرف بود اصلا یوبی در دوربین مشکل داره نمیدونم چرا
یعنی دوربین یک بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:d

من نسخه اصلی بازی رو کار نکردم ولی این نسخه دمویی که کار میکردم به نظرم دوربینش یک جوری یعنی مثل پرنس میمونه ولی چون پرنس حالت مخفی کاری نداره و همین طور کسایی نیستن که از دور بخوان بهت شلیک کنن مشکلی برات نیست ولی در این هست مثلا دربین پشتت یک هو جاش عوض میشه و من یکی رو خیلی کلافه و عصبی کرد حالا نمی دونم این فقط تو نسخه دمو بود یا اینکه نه یعنی دوربین حالت ثابت نداره و همش تکون میخوره مثلا زمانی که داری به جلو میری یک هو دربین جاش عوض میشه و تو به عقب میری میفهمی چی میگم

اره شایان به نظرم دوربین یک خیلی راحت تر و جزاب تر از این نسخه بود ولی من دیگه فردا اگر بتونم میرم بازی رو میخرم ولی باز اگر بریم بیرون یارو داشته باشه :cheesygri

رهام نسخه سه رو صبر کن من برات با همونایی که میخوام برات بفرستم میفرستم !
یک و دو رو که اصلا سراغش نرو ! شرط میبندم از زندگی سیرت کنن !
رهام این شایان رو ولش کن انگار اب شنگولی خورده:cheesygri از همون 1 شروع کن اگه نکنی هیچی چیز بازی نمیفهمی...
در مورد اسپلینترسل من صاحب نظر ترم تا شایان همون طور که شایان در پرنس صاحب نظر تره:p (البته تو ویروس هم اون صاحب نظره):confused:

شايان جون فدات دستت درد نکنه×!!!!
ممکن هست يک و دو رو يک جور هايي گير بيارم جفتشون 2000 تمون خوبه????؟؟؟؟
3 رو هم صبر مي کنم تو برام بفرستي
دستت طلا
اما ميثم اميدوارم منظورت کنايه به پرنس نباشه همون تايپيک پرنس بس بود که........;)

من نسخه اصلی بازی رو کار نکردم ولی این نسخه دمویی که کار میکردم به نظرم دوربینش یک جوری یعنی مثل پرنس میمونه ولی چون پرنس حالت مخفی کاری نداره و همین طور کسایی نیستن که از دور بخوان بهت شلیک کنن مشکلی برات نیست ولی در این هست مثلا دربین پشتت یک هو جاش عوض میشه و من یکی رو خیلی کلافه و عصبی کرد حالا نمی دونم این فقط تو نسخه دمو بود یا اینکه نه یعنی دوربین حالت ثابت نداره و همش تکون میخوره مثلا زمانی که داری به جلو میری یک هو دربین جاش عوض میشه و تو به عقب میری میفهمی چی میگم
خب پس نسخه اصلی بازی رو بگیر. چون من مشکلی تو دوربینش ندیدم ... خیلی هم خوب بود.
راستی میثم تو مگه ایکسباکس 360 و پی اس 2 داری که اونارو به عنوان پلتفورم هایی که داری انتخاب کردی؟ :confused: :arrowl:
هام این شایان رو ولش کن انگار اب شنگولی خورده از همون 1 شروع کن اگه نکنی هیچی چیز بازی نمیفهمی...
مگه داستانش به هم ارتباط داره این سه نسخه؟
شايان جون فدات دستت درد نکنه×!!!!
ممکن هست يک و دو رو يک جور هايي گير بيارم جفتشون 2000 تمون خوبه????؟؟؟؟
3 رو هم صبر مي کنم تو برام بفرستي
دستت طلا
باشه من فکر کنم یک و دو رو هم داشته باشم ... با همونا میفرستم ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or