نوشته شده توسط Miesam:اهان اون سه خط رو میگی خب زودتر بگو من فکر کردم شکل امام رو میگی :cheesygri
دوربین هیچ مشکلی نداره اتفاقا یکی از نقاط قوت بازی همین دوربینشه که خیلی راحت میشه باهاش بازی کرد...نیمدونم میثم جان شما منظورتون دقیقا چیه که میگی دوربینش بده؟؟؟رهام من که میگم اگر می خوای اصلا دنیا معیوس نشی از شماره یک شروع کن چون یک هو بری سه اصلا از دنیا معیوس میشی من که تو نسخه دموش بازی میکردم اصلا یک هفته حال هوای نشستن پشت دشتگاه رو نداشتم از بس این دوربینش مرخرف بود اصلا یوبی در دوربین مشکل داره نمیدونم چرا
یعنی دوربین یک بهتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هام من که میگم اگر می خوای اصلا دنیا معیوس نشی از شماره یک شروع کن چون یک هو بری سه اصلا از دنیا معیوس میشی من که تو نسخه دموش بازی میکردم اصلا یک هفته حال هوای نشستن پشت دشتگاه رو نداشتم از بس این دوربینش مرخرف بود اصلا یوبی در دوربین مشکل داره نمیدونم چرا
رهام این شایان رو ولش کن انگار اب شنگولی خورده:cheesygri از همون 1 شروع کن اگه نکنی هیچی چیز بازی نمیفهمی...رهام نسخه سه رو صبر کن من برات با همونایی که میخوام برات بفرستم میفرستم !
یک و دو رو که اصلا سراغش نرو ! شرط میبندم از زندگی سیرت کنن !
خب پس نسخه اصلی بازی رو بگیر. چون من مشکلی تو دوربینش ندیدم ... خیلی هم خوب بود.من نسخه اصلی بازی رو کار نکردم ولی این نسخه دمویی که کار میکردم به نظرم دوربینش یک جوری یعنی مثل پرنس میمونه ولی چون پرنس حالت مخفی کاری نداره و همین طور کسایی نیستن که از دور بخوان بهت شلیک کنن مشکلی برات نیست ولی در این هست مثلا دربین پشتت یک هو جاش عوض میشه و من یکی رو خیلی کلافه و عصبی کرد حالا نمی دونم این فقط تو نسخه دمو بود یا اینکه نه یعنی دوربین حالت ثابت نداره و همش تکون میخوره مثلا زمانی که داری به جلو میری یک هو دربین جاش عوض میشه و تو به عقب میری میفهمی چی میگم
مگه داستانش به هم ارتباط داره این سه نسخه؟هام این شایان رو ولش کن انگار اب شنگولی خورده از همون 1 شروع کن اگه نکنی هیچی چیز بازی نمیفهمی...
باشه من فکر کنم یک و دو رو هم داشته باشم ... با همونا میفرستمشايان جون فدات دستت درد نکنه×!!!!
ممکن هست يک و دو رو يک جور هايي گير بيارم جفتشون 2000 تمون خوبه????؟؟؟؟
3 رو هم صبر مي کنم تو برام بفرستي
دستت طلا