Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
ميخوام چند تا نكته جالب درباره Splinter Cell بهتون بگم كه شايد شنيدنش خالي از لطف نباشه .

معني splinter cell يعني مثل خرده شيشه ، نامرئي ولي برنده

اسلحه سم ، SC-20K در زمان ساخت اسپلينتر سل 1 توي ارتش آمريكا مراحل آزمايشش رو طي ميكرده و تام كلنكي خيلي تلاش و تحقيق كرد تا بتونه از اين اسلحه تو اين بازي استفاده كنه اين اسلحه الان به بهره برداري رسيده ،
يك نمونه از عكس اين اسلحه :

http://www.surplusandadventure.com/ishop/images/800/sa_80.jpg

صداي سم رو بازيگر معروف ؛ مايكل آيرون سايد دوبله ميكنه كه ميتونيد عكسش و فيلمهاش رو تو لينك زير ببنيد :

http://www.imdb.com/name/nm0000461/

موتور اين بازي برپايه Unreal Engine بناشده ، با اين توصيف بعد از به بازار اومدن Unreal Engine 3 كه براي كنسولهاي نسل بعداستفاده ميشه بايد انتظار يك گرافيك حيرت آور رو توي اسپلينتر سل 5 ! داشت

نوشته شده توسط namazizadeh:
سلام
کسی می تونه در مورد تام کلنسی که اول اسپلینتر سل و... می آید تو ضیح بده

clancy-tom.jpg

توماس ال كلنسي در سال 1947 به دنيا اومد .
بعد از اتمام تحصيلات دانشگاهيش توي يك شركت بيمه مشغول به كار شد ولي اون هميشه آروزي نوشتن كتاب و انتشار اونها رو داشت . تا اينكه در سال 1984 اولين رمانش رو به اسم شكار زير دريايي اكتبر سرخ منتشر كرد .
به دنبال موفقيت اين رمان فيلم و بازي اي به روي كمودور 64 ساخته شد تحت همين نام .
به اينصورت پاي كلنسي به دنياي بازيهاي كامپيوتري باز شد .
از اون به بعد كلنسي تمام تلاشش رو به روي نوشتن كتاب و تهيه فيلم و بازي از روي آثارش متمركز كرد .
به علت علاقه اي كه كلنسي به بازيهاي كامپيوتري داشت به همراه دوستش شركتي رو تاسيس كرد به نام Red Storm كه حتما اسمش رو شنيديد .

rs_logo.gif

سايت رسمي شركت Red storm :
http://www.redstorm.com/

كلنسي تاحالا توي ساخت بازيهاي زيادي همكاري داشته كه ميتونيد تمام آثارش رو در لينك زير مشاهده كنيد :
http://www.imdb.com/name/nm0002007/

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
موتور اين بازي برپايه Unreal Engine بناشده ، با اين توصيف بعد از به بازار اومدن Unreal Engine 3 كه براي كنسولهاي نسل بعداستفاده ميشه بايد انتظار يك گرافيك حيرت آور رو توي اسپلينتر سل 5 ! داشت
:arrowu: :arrowu:

سلام....مگه 4 قرار نیست بیاد؟

نوشته شده توسط ASHKAN_FISHER:
:arrowu: :arrowu:

سلام....مگه 4 قرار نیست بیاد؟

چرا ؛ ولي اسپلينتر سل 4 مثل اسپلينتر سل 3 از موتور Unreal Engine 2 استفاده ميكنه .
منظور اين بود كه اگه روزي اسپلينتر سل 5 ساخته بشه قطعا از Unreal Engine 3 استفاده ميكنه اونوقت گرافيك بازي ميشه همسطح بازيهايي مثل Gears of War و Unreal Tournoment 2007

اهان خب مطمئنی که از همین 2 اسفتاده میشه شاید از 3استفاده بشه البته مطمئن باشه وقتی که پی اس تیری میاد گرافیکش مثل اسپیلینترسل های قبلی نخواهد بود
81.gif

نوشته شده توسط Miesam:
اهان خب مطمئنی که از همین 2 اسفتاده میشه شاید از 3استفاده بشه البته مطمئن باشه وقتی که پی اس تیری میاد گرافیکش مثل اسپیلینترسل های قبلی نخواهد بود
81.gif
میثم جان به خدا هیچ ربطی نداره مگه قبل از اومدن پی اس 3 . ایکس 360 سیستم های قوی و کارت گرافیک های قوی نبودن خب اون موقع هم میتونستن از 3 استفاده کنن.
در ضمن درسته که سخت افزار پی اس 3 قوی هست ولی دلیل نمیشه بازی که روی این کنسول بیاد ته گرافیک باشه. بازی های پی اس 1 رو هم میتونیم رو پی اس 3 بازی کنیم این دلیل میشه که گرافیک بازی پی اس 1 بالا بره؟؟؟

خودت درک میکنی چی میگی مگه بازی های پی اس وان می خواد دوباره ساخته بشه که این رو میگی وقتی که ساخته شده گرافیکش ساخته شده نمیشه تغییر داد
من میگم فقط شاید اگر روی کنسول های بعد بیاد گرافیکش خیلی بالاتر از قبل باشه دو حالت داره حرف شما یا مثلا گیر نیاوردی بزنی این مثال زدی یا اینکه حرف من رو نفهمیدی
تپل من
59.gif

نوشته شده توسط Miesam:
81.gif

يا من زبون تورو نميفهمم يا تو زبون منو نميفهمي

چون من اصلا از حرفايي كه ميزني سر در نميارم !

نوشته شده توسط Miesam:
81.gif
میثم جان مگه NFS که برای PS2 ساخته شده با NFS که برای XBOX 360 ساخته شده فرق می کنن همین قضیه برای POP T2T
اصلا ربطی نداره که با ارتقاء کنسول گرافیک بازی بالا بره

خودت درک میکنی چی میگی مگه بازی های پی اس وان می خواد دوباره ساخته بشه که این رو میگی وقتی که ساخته شده گرافیکش ساخته شده نمیشه تغییر داد
من میگم فقط شاید اگر روی کنسول های بعد بیاد گرافیکش خیلی بالاتر از قبل باشه دو حالت داره حرف شما یا مثلا گیر نیاوردی بزنی این مثال زدی یا اینکه حرف من رو نفهمیدی
تپل من
59.gif

میثم یه چیزه غلطی گفتی دیگه کشش نده یک کلام ختم کلام.

ببخشید من کجاش غلط گفتم میگم بابا شاید این اسپیلینترسل از گرافیک 3 استفاده کنه نه 2 اقا امین مگه شما نگفتی ما بازی پلی استیشن وان رو اگر بزاریم تو تیری باید گرافیکش بره بالا این حرف شما غلط نه من چرا می خواید بزنید تو دهن ادم خودت به حرفات توجه کردی که به من میگی غلطی گفتی
بعدشم من میگم بابا جون امکان داره از اون کارت گرافیکی برای نسخه پی اس تیریش استفاده بشه شما مگه بازی دستتون رسیده که این حرف رو میزنید
خب بابا مصطفی جون دیگه چه جوری بگم بفهمی؟

نوشته شده توسط Miesam:
ببخشید من کجاش غلط گفتم میگم بابا شاید این اسپیلینترسل از گرافیک 3 استفاده کنه نه 2 اقا امین مگه شما نگفتی ما بازی پلی استیشن وان رو اگر بزاریم تو تیری باید گرافیکش بره بالا این حرف شما غلط نه من چرا می خواید بزنید تو دهن ادم خودت به حرفات توجه کردی که به من میگی غلطی گفتی
بعدشم من میگم بابا جون امکان داره از اون کارت گرافیکی برای نسخه پی اس تیریش استفاده بشه شما مگه بازی دستتون رسیده که این حرف رو میزنید
خب بابا مصطفی جون دیگه چه جوری بگم بفهمی؟
در مورد اون جمله ی بالام که من توش مشکلی نمیبینم....
در مورد انریل اینجین 2 یا 3 که حتما دوستمون خبر دارن که میگن از انریل انجین 2 استفاده کرده پس رو پی اس تری و 360 و پی سی از همین انریل 3 استفاده میکنه نمیاد که رو یه کنسول از موتور انریل 2 استفاده کنه بعد بره رو یه کنسول دیگه دقیقا همون بازی رو روی انرل 3 استفاده کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or