Splinter Cell Series

کدوم شماره ی اسپلینتر سل رو بیشتر می پسندید؟

• splinter cell 1

رای‌ها: 2 3.9%
  • splinter cell 2

رای‌ها: 9 17.6%
  • splinter cell3

رای‌ها: 40 78.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .
من اصلا نگفتم میاد در یک دستگاه از 2 و یک دستگاه از 3 استفاده میکنه من گفتم تا شیش ماه دیگه امکان داره تغییر بکنه و از 2 به 3 تغییر کنه یوبی سافت رو که میشناسی یک هو تغییر میده مگه سر بازی پرنس نبود همه جا خبرش پخش شده بود پیش نمایش اومده بود بعد گفتن همه چیز تغییر کرد

بچه ها نيازي به تذكر من نيست كه تاپيك منحرف شده !

اين chaos theory چند مرحلس ؟ من هرچي ميرم تموم نميشه ؛ بي سي دي رام هم نميشه زندگي كرد:neutral: :cheesygri

آخرین ویرایش:
من یه توضیحی درباره ی انجین sc3 و sc4 بدم و قضیه انجین رو تموم کنید:

SC3 از انجینی بین Unreal 2 و Unreal 3 استفاده میکنه که میشه بهش گفت Unreal 2.5
SC4 هم دقیقا از همین انجین استفاده میکنه اما با توجه به چیزهایی که شنیدم و دیدم فقط نسخه ی X360 با بقیه نسخه هاش فرق میکنه.

خوشبحالت مصطفی جون ما که هنوز تو کف بازیش موندیم
دیدید اینم حرف اقا ارشام حالا باز بگید به ما که امکان نیست برای یک کنسول فرق کنه یا از 3 استفاده بشه حد اقل از 2.5 استفاده میشه حرف من رسیدید

خوشبحالت مصطفی جون ما که هنوز تو کف بازیش موندیم

Now Playing : NFS:MW - Pro Evolution Soccer 5 - 20 to life - Splinter Cell Chaos Theory - Pariah - Fantastic 4
( ! )

مصطفی جان
فکر کنم 12 مرحله باشه
من الان رسیدم به 8

من الان مرحله دهم ، هرچي ميري جلوتر سخت تر ميشه

بله این برا پییروز اخه اون موقع که داشتم امضا رو درست میکردم این بازی رو قرار بود یک ساعت بعدش برسه دستم اما شد یک هفته بعد

این که آواتار آرشام جان
image.php

اینم اسکرین شات

تشکر کن
39.gif
39.gif

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
بچه ها نيازي به تذكر من نيست كه تاپيك منحرف شده !

اين chaos theory چند مرحلس ؟ من هرچي ميرم تموم نميشه ؛ بي سي دي رام هم نميشه زندگي كرد:neutral: :cheesygri

10 مرحله...

سلام
منتظر بازی مهیج دیگری از سام هستیم . راستی اگر به نسخه جدید نگاه کنید از نظر هایی شبیه پرنس کارهای آکرو باتیک انجا می دهد توجه کنید

نظر شما چیست؟:cheesygri

به نظر من این شماره ای که قراره بیاد از همه ی نسخه های منتشر شده از این بازی بهتر میشه چون یه داستان به نظر زیبا داره و طبق عکس ها و تریلر های منتشر شده از این بازی - بازی در جاهای متنوعی انجام میشه که این باعث میشه بازی خسته کننده نشه وبه احتمال زیاد کارهای زیادی برای سام فیشر در این شماره گنجانده میشه.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به نظر من این شماره ای که قراره بیاد از همه ی نسخه های منتشر شده از این بازی بهتر میشه چون یه داستان به نظر زیبا داره و طبق عکس ها و تریلر های منتشر شده از این بازی - بازی در جاهای متنوعی انجام میشه که این باعث میشه بازی خسته کننده نشه وبه احتمال زیاد کارهای زیادی برای سام فیشر در این شماره گنجانده میشه.
خب امین جون داستان بازی رو میشه تعریف کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or