فصل الخطاب
خب منم بازی رو تموم کردم. متاسفانه اصلا نظرم تغییری نکرد.
باید بگم که واقعا ناامید کننده بود. من اگه یه سایت معتبر گیم داشتم از همین الان به عنوان "Most Disappointing Game" ِ سال انتخابش میکردم! چون واقعا ناامیدم کرد.
در صفحات قبل هم گفتم، توضیحاتم رو هم دادم. من فن درجه یک بازی هستم (Conviction نه، منظورم سری هست چون Conviction رو جزیی از SC نمیدونم.) و الان از این بازی (Conviction) شدیدا ابراز نارضایتی میکنم.
بازم میگم، بازی به خودی خود بازی خوبی بود ولی شباهت زیادی به SC نداشت. تغییرات بسیاری توش داده بودن، دیگه فکر اینو نکرده بودن که ممکنه بقیه خوششون بیاد یا نه.
بزرگترین مشکل بازی حذف دوربین دید در شبش بود، واقعا نمیدونم چه دلیلی داشته که اینکارو بکنن؟ وزنش زیاد بود؟ جای کسی رو تنگ کرده بود؟ به کار نمیومد؟ n تا از این سوالات رو تو ذهنم مرور کردم ولی جوابی براشون پیدا نکردم.
دوربین دید در شب نماد و نشان سری SC هست، چرا نباید توی این بازی وجود میداشت؟ به جاش یه Sonar Goggle مسخره گذاشته بودن که فقط کمک به راحت تر شدن بازی میکرد و بس! زیاد هم ازش استفاده نمیکردم، جز چند مورد که اون دوربین ها به سمتمون شلیک میکردن و "مجبور" میشدم ازش استفاده کنم. یکی هم حذف چاقو از بازی بود، چطور ممکنه یه بازی Stealth باشه و چاقو نداشته باشه؟! اصلا با عقل جور در نمیاد. چطوری میشه یه نفر رو با یک یا نهایتا دو ضربه ی دست کشت؟! با تفنگ کشتنش رو کار ندارم، لطفا نیاید بگید با تفنگ که با عقل جور در میاد.
دیگر ایراد بزرگ بازی این بود که بعضی مراحل توی روز انجام میشدن، مگه PT و CT که مراحلشون همگی توی شب بودن مشکلی پیش اومد؟!
گرافیک بازی به معنای حقیقی "ناامید کننده" بود. واقعا گرافیک بازی قدیمی و بد بود، البته نباید از طراحی چهره ی بسیار خوب سم گذشت. ولی بعضی جاها انصافا من تفاوتی بین DA و C در گرافیک ندیدم! سایه زنی بازی هم چندان دلچسب نبود ولی نورپردازی به نظرم خوب بود. افت فریم هم از مشکلات دیگه ی گرافیک بود که مخصوصا توی اون مرحله ی فوق العاده مزخرف و مسخره و بیخود عراق خیلی به چشم میومد.
بازی بسیار بسیار کوتاه بود! منظورم بخش Singleـش هست، دارم با بازی های قبلی مثل PT و CT مقایسش میکنم و فقط چون بخش Single اون بازیا مد نظرم هست اینم فقط بخش Singleـش رو میگم. واقعا کوتاه و بی سر و ته بود. تا اومدم بفهمم بازی چی شد یهو Credit جلوی چشمام ظاهر شد! تازه من روی Realistic میرفتم و خیلی زور زدم که طولانیش کنم ولی بازم نشد. این همه سال انتظار بکشیم برای یه بازی با این میزان ساعت گیم پلی؟! (بازم میگم منظورم Singleـش هست.)
ایراد دیگه ی بازی که خیلی هم بزرگ هست اینه که به سمت شوتر شدن پیش رفته، البته من تا جایی که امکان داشت بازی رو مخفی کاری میرفتم. ولی جدی بعضی جاها شوتر ِ شوتر بود! مراحل آخر هم که الا ماشاءالله همه اکشن و شوتر! در مراحل آخر حتی فاصله ی بین یک چک پوینت تا چک پوینت بعدی رو هم نمیشد به صورت مخفی کاری رفت! خب اگه اینطوریه میرفیتم GeoW بازی میکردیم، چه احتیاجی به SC: C بود؟!
جالب ایجاست که با اینکه تاکید بازی در مراحل آخر بر شوتر شدن بود، خیلی قسمت Shooting فوق العاده ای هم نداشت.
هوش مصنوعی گاهی خیلی بد دشمنان، تکراری شدن بازی، طراحی و حرکات و دیالوگ های بد و مسخره ی دشمنان + نکات دیگه ای که توی این پست و صفحات قبلی گفتم و خیلی موارد دیگه از نقاط ضعف این بازی بود، واقعا و جدا نا امید شدم.
البته نکات مثبت هم زیاد داشت، ولی انقدر نکات منفیش زیاد بود که دیگه اسم ازشون نبردم.
پ.ن: یوبی سافت اخیرا خوب گند زدن به عناوین محبوبش رو خوب یاد گرفته! اون از افتضاحی به نام POP 2008 ، اون از FarCry 2 و اینم از SC.
پ.ن 2: به نظرم SC در نسخه ی سوم یعنی CT به انتها رسید، PT و CT اوج شکوه SC بودن، DA تلاش زیادی کرد تا احیاش کنه ولی بازم با این حال از Conviction بهتر بود. منتظر بودم تا C این بازی رو به اوجش برگردونه ولی کاملا اشتباه کردم، حیف از این همه انتظاری که برای این بازی کشیدم.
اینم بگم که دلیلی نداره صورت خودمون رو با سیلی سرخ نگه داریم، باید قبول کنیم که Conviction شایسته ی نام SC نبود و نیست. حداقل من که اینطوری فکر میکنم...
==========
كسايي كه ميگن بازي اكشن شده و از اين دست " دري وري " ها بيان دقيقا بگن كجاي بازي رو ميشه به صورت اكشن پيش برد؟!!؟
شما مطمئنی
Splinter Cell: Conviction رو تموم کردی؟!؟ مراحل آخر اگه اکشن نبود پس چی بود؟ نکنه مخفی کاری مطلق بود؟!