Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

خ

اِ!!! 5 سال!!! یعنی قبل از اینکه Chaos Theory رو عرضه کنن داشتن Conviction میساختن!!!!
جک نگین تو رو خدا!!
icon_lol.gif
عزیز ۴ سال،نه ۳ سال، نه ۲ سال، قبول کن کم کاری شده .حالا هی‌ بیا الکی‌ بجای اینکه جواب بدی به تاریخ گیر بده خودتم منظور منو خوب میدونی‌.

عزیز ۴ سال،نه ۳ سال، نه ۲ سال، قبول کن کم کاری شده .حالا هی‌ بیا الکی‌ بجای اینکه جواب بدی به تاریخ گیر بده خودتم منظور منو خوب میدونی‌.
به خدا دیگه خسته شدم اینقد توضیح دادم!شما بیا بگو منظورت از این قسمت چیه(؟) :
واسه این ۵ سال وقت میذارن آخر هم می‌شه این.
مگه الان شده چی!!!؟:confused:
بگو تا اگه منطقی بود من جوابتو بدم.اگه حق با شما بود من میگم چشم.:smile:

خب منم این بازی رو تموم کردم !:biggrin1:

من شماره های قبلی رو بازی نکردم ولی بنظرم این بازی ، بازی خوبی بود .

جدا از گرافیک بازی که تو ذوق میزد ، کنترلش خیلی واسم سخت بود ( LS = خشاب عوض کردن ) . البته واسه اوایل بازی بود و بعد عادی شد .

این اکشن شدنش هم بنظرم خیلی بازی رو بهتر کرد و بازی از اون حالت خشکی در اومد . در عین حال بنظرم مرحله عراق یکی از بدترین ماموریتها بود و اصلا خوشم نیومد ازش ، چون فقط اکشن محض بود .

بخش Coop این بازی از Single خیلی بهتره . وقتی دو نفره و با همکاری هم چند نفرو از پا درمیاری یک حال باحالی بهت دست میده !:biggrin1: البته هنوز Hunter رو بازی نکردم و فقط Story شو رفتم .

در کل بنظرم بازی خوبی هست و کاملا ازش لذت بردم .

بگو تا اگه منطقی بود من جوابتو بدم.اگه حق با شما بود من میگم چشم.:smile:
چشم دوست من حتما:smile:
.ببینید من خودم خدایش میگم از این شماره خوشم اومد اونم بخاطر اینکه زیاد از مخفی‌ کاری خوشم نمیاد.اما حرفهای که فن‌های این بازی میزنن.نشون از پسرفت بازی هست.و همینطور نمرات.
خوب من الان منظورم این هست که میگم بازیای رو مثلuncharted2در مدت ۲ سال ساختن.اما این بازی که مدت زمانی‌ بیشتری صرف ساختنش شده اینطوری شده.الان اگه می‌شه برامون توضیح بده که به چه دلیل این بازی در این مدت نتونسته پیشرفتی رو کنه که بازی مثلuncharted 2در نصف مدت ساخت این تونسته اینقدر پیشرفت کنه اما این بازی نتونسته اونقدر پیشرفت کنه.

خوب من الان منظورم این هست که میگم بازیای رو مثلuncharted2در مدت ۲ سال ساختن.اما این بازی که مدت زمانی‌ بیشتری صرف ساختنش شده اینطوری شده.الان اگه می‌شه برامون توضیح بده که به چه دلیل این بازی در این مدت نتونسته پیشرفتی رو کنه که بازی مثلuncharted 2در نصف مدت ساخت این تونسته اینقدر پیشرفت کنه اما این بازی نتونسته اونقدر پیشرفت کنه. __________________
چه طوری شده؟!! conviction هم نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت داره همونطور که U2 نسبت به U1 داشته.

• Like
Reactions: TCSCELL
چشم دوست من حتما:smile:
.ببینید من خودم خدایش میگم از این شماره خوشم اومد اونم بخاطر اینکه زیاد از مخفی‌ کاری خوشم نمیاد.اما حرفهای که فن‌های این بازی میزنن.نشون از پسرفت بازی هست.و همینطور نمرات.
خوب من الان منظورم این هست که میگم بازیای رو مثلuncharted2در مدت ۲ سال ساختن.اما این بازی که مدت زمانی‌ بیشتری صرف ساختنش شده اینطوری شده.الان اگه می‌شه برامون توضیح بده که به چه دلیل این بازی در این مدت نتونسته پیشرفتی رو کنه که بازی مثلuncharted 2در نصف مدت ساخت این تونسته اینقدر پیشرفت کنه اما این بازی نتونسته اونقدر پیشرفت کنه.
ببین شما میگی من از بازی مخفی کاری خوشم نمیاد.خُب شما نباید اصلا طرف Conviction بیای چون این بازی کیفیت خودش رو در بخش Stealth اش نشون میده نه Action اش!
میانگین امتیاز بازی هم(که برام پشیزی ارزش نداره)هنوز 0.1 از DA بیشتره!:smile:پس اگه پسرفتی بوده باشه از CT به DA هست!
در مورد U2,شما اصلا مقایستون کمی اشتباه هست!U1 که ساخته شد,دو سال بعد Uncharted ـی که اومد همون بود با این تفاوت که در همه ی زمینه ها پیشرفت عالی ای داشت.شما نباید اینو با پیشرفت Conviction نسبت به DA بسنجی چون این دیگه اون بازی نیست.تمام بازی دستخوش تغییر شده.اکثر المانهای گیم پلی عوض شدن.خُب اینها و مخصوصا بالانس کردنشون کلی زمان میبره!شما این مقایستون در مورد U1 وU2 رو باید بین 4 شماره ی اول SC انجام بدین که همه یکی بودن از نظر گیم پلی با پیشرفت های زیاد!Conviction به نوعی یه Reboot از سری هست!امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!

همینجوری بگذره چند ساعت دیگه میرسیم به 7-8 سال ساخت!
5 سال چیه دیگه؟! این بازی حدود 3 سال و خورده ای تو ساخت بوده که 1 سال اول رو کلا یوبی انداخت دور! مگه یادتون نیست تریلرهای اولیه سم ریش داشت و کلا گیم پلیش فرق میکرد؟ یوبی سافت کلا اون رو انداخت دور! پس در واقع همون حدود 2 سال و خورده ای میشه. ضمن اینکه بازی فقط سینگل پلیر نیست. به نظرم منم سینگلش عالی نبود، ولی Co-op واقعا فوق العاده ای داره...

بازی کی کنسل شد آخه؟
راه های بهتریم هست.....
من نمیدونم شما از این قسمت پست من چه برداشتی کردید...
ولی آقا صدرا شما که خودتون فن این بازی هستید باید بهتر از من بدنید که اون کانوکشن اولیه که سم ریش داشت و...
خب وقتی دوباره کاراکتر و گیم پلی و داستان رو طراحی کردن پس مثل این میمونه که بازی یه بار کنسل شده! البته من یه خورده بد گفتم...
آقا باباک بهتر توضیح دادن :
همینجوری بگذره چند ساعت دیگه میرسیم به 7-8 سال ساخت!
5 سال چیه دیگه؟! این بازی حدود 3 سال و خورده ای تو ساخت بوده که 1 سال اول رو کلا یوبی انداخت دور! مگه یادتون نیست تریلرهای اولیه سم ریش داشت و کلا گیم پلیش فرق میکرد؟ یوبی سافت کلا اون رو انداخت دور! پس در واقع همون حدود 2 سال و خورده ای میشه. ضمن اینکه بازی فقط سینگل پلیر نیست. به نظرم منم سینگلش عالی نبود، ولی Co-op واقعا فوق العاده ای داره...

دقیقا کم کاری داشت.اخه یوبی اونقدر به بازیش مطمئن بود که یادش رفت هیکل سایتهای بسیار عظیم بازی رو کمی چرب و چیلی کنه که سایتهای حرفه ای گیم بیان به بازی، امتیازهای افسانه ای 9.9 و 9.8 و 9.5 و از این مسخره بازیا بدن....
coniviction یه بازی بینظیر با کیفیت بسیار بالاست.فقط من موندم اگه این سایتای قشنگ میومدن به بازی یه دوجین از امتیازای 9 و 10 میدادن اونوقت نظر دوستان چجوری بود؟!
خدایی ادم وقتی تو دنیای فیلم ، از یه فیلم امتیاز 7 میبینه مطمئن میشه که اون فیلم یه چیز خاصه و اگه 8 ببینه دیگه شک نمیکنه که جزء شاهکارهاست و دیگه 9.....:eek: ولی تو دنیای گیم به خاطر پول پرستی شرکتا دیگه امتیازا شده کشک..

ببین شما میگی من از بازی مخفی کاری خوشم نمیاد.خُب شما نباید اصلا طرف Conviction بیای چون این بازی کیفیت خودش رو در بخش Stealth اش نشون میده نه Action اش!
میانگین امتیاز بازی هم(که برام پشیزی ارزش نداره)هنوز 0.1 از DA بیشتره!:smile:پس اگه پسرفتی بوده باشه از CT به DA هست!
در مورد U2,شما اصلا مقایستون کمی اشتباه هست!U1 که ساخته شد,دو سال بعد Uncharted ـی که اومد همون بود با این تفاوت که در همه ی زمینه ها پیشرفت عالی ای داشت.شما نباید اینو با پیشرفت Conviction نسبت به DA بسنجی چون این دیگه اون بازی نیست.تمام بازی دستخوش تغییر شده.اکثر المانهای گیم پلی عوض شدن.خُب اینها و مخصوصا بالانس کردنشون کلی زمان میبره!شما این مقایستون در مورد U1 وU2 رو باید بین 4 شماره ی اول SC انجام بدین که همه یکی بودن از نظر گیم پلی با پیشرفت های زیاد!Conviction به نوعی یه Reboot از سری هست!امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!
ممنون از توضیحاتت رفیق. اگه به بازیتون که اشتباهی‌ توهینی کردم بدونید قصدی نداشتم، قانعم کردید.
به این میگن یه بحث منطقی:smile:

صدرا بازی یه دور تا حدودی ساخته شد و چون فن های بازی خیلی خوششون نیومد یوبی بی خیالش شد و از اول شروع به ساختن بازی کردن....

من همین الان بازی رو تموم کردم روی ریلستیک:دی خسته نباشم:دی خلاصه بازی دیر بهم رسید و دانشگاهم زیاد امونم نداد!
من که خیلی خوشم اومد! یعنی همون موقع که بازی رو گرفتم و شروع شد بازی و مراحل اول رو رفتم خورد تو ذوقم مخصوصا با اون مرحله ی عراقش که تو فلسفه ی وجودش موندم! ولی هر چه قدر که جلو رفتم بیشتر و بیشتر از بازی خوشم اومد:love: بازی اصلا اکشن نیست البته اگه خودتون بخواین!! در تمامی مراحل در تک تک قسمت های بازی راه واسه stealth بازی کردن هست پس بی خود گیر ندین....! در مورد گرافیک هم درسته زیاد جالب نبود ولی اون قدر ها هم بود نبود که اذیت کنه! با داداشم یه مرحله ی co-op ش رو رفتم باید بگم به شدت فاز داد! ( اگه این داداشم بزاره:دی) حتما استوری مودش رو تا اخر میرم...

بكس گرامي !! بالاخره منم تونستم بازي رو تجربه كنم . حداقل براي من راضي كننده بود. كسايي كه ميگن بازي اكشن شده و از اين دست " دري وري " ها بيان دقيقا بگن كجاي بازي رو ميشه به صورت اكشن پيش برد؟!!؟ درست مايه هاي مخفي كاري كمتر شده ولي بازي اكشن نشده و باز هم همون استايل خاص سم رو ميبينيم (حتي در مرحله ي عراق كه وجودش زياد مهم نبود و شايد فقط به نظر من ضرب آهنگ بازيرو گرفت) , سبك بازي به شدت راضي كننده بود هر چند برگشتن به زمان PTو CT رويايي بيش نيست .

در مورد داستان هم چيزي نميگم, ولي داستان هم حتي جذاب تر از قبل شده با شيوه ي جديدي از روايت داستاني با چند تا SP جالب...

در مورد گرافيكم, كيفيت تكسچر ها بعضي جاها واقعا عالي و بعضي جاها ضعيف هست (مخصوصا موهاي شخصيت ها) ولي از طرف ديگه انيميشن ها فوق العاده و يك مقدار صحنه هاي سينمايي كه آدم رو ياد بورن و جك ميندازه. هوش مصنوعي (realistic؟) ميشه گفت تقريبا بي نقص هست و همچنين قسمت co-op بازي ارزش بازي رو چند برابر كرده. و نميدونم كسايي كه به زمان بازي گير ميدن (البته اگه بازي كرده باشن !!؟) فقط مي خواستن بازي رو بگيرن روي آسون ترين درجه سختي بازي رو تموم كنن ,همين؟!!

در كل اگر فن اين سري بوديد يا حداقل يكي دو قسمت از اين سري رو بازي كرده بوديد, مطمئنا راضي بوديد, در ضمن چيزي كه اين سري رو تعريف ميكنه, گرافيكش نيست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or