SaDrA-HhH
کاربر سایت
دوستانی که بازی رو اجرا کردن همه از فریمور LT استفاده میکنن ؟ چون من LT نریختم بازی اجرا نشد !
بازی تبدیل شده بوده!
دوستانی که بازی رو اجرا کردن همه از فریمور LT استفاده میکنن ؟ چون من LT نریختم بازی اجرا نشد !
نه مثل اینکه شما با mw اشتباه گرفتیش! شما خیلی راحت میتونی مخفی کاری بری که نمیری پس به بازی گیر نده...واقعا جالبه اکشن ترین بازی نسل رو به خاطر نشسته راه رفتن میگن مخفی کاری:biggrin1:
اون قسمت قرمز واقعا جالب بود!من بازی رو تموم کردم
اصلا حال نداد خیلی تغییرات بیخودی توی بازی انجام داده بودن از استودیوی منترال با این همه سابقه درخشان بعیید بود همچین بازی!!!!!
نه معما داشت نه داستان نه مخفی کاری نه موسیقی در حد این کار و المانهای سری قبل رو بهش پایبند نبودن.
با وجود 4 سال انتظار بازیه جالبی نبود و افت فریم هم که داشت و گرافیگ افتضاح
8 هم گیم اسپات بهش داده زیاد داده
البته این نظر منه پس به کسی بر نخوره
از 2006 تا 2010 میشه حدودا 4 سال تا عرضه این بازی.اون قسمت قرمز واقعا جالب بود!
بازی فقط یه خورده گرافیکش ضعیف بود که به غیر از اون به هرچیزی گیر دادید!
این 4 سال هم واقعا بدجور مد شده! شما یه بار حساب کن خودت نه اینکه از روی حرف بقیه یه کپی بگید!
LOL اکشن ترین بازی نسل رو که خیلی خوب اومدی. شما بلد نیستی مخفی کار بری و با یک MP5 میری همه رو میکشی تقصیر سازنده های بازی که نیست. به جز مراحل آخر بازی(که خود اون ها رو هم تا حدودی میشه با مخفی کاری رفت) تمام مراحل رو به صورت 80-90% به بالا میشه با مخفی کاری رفت. ایشالا قدم به قدم بازی آماده شد بخونی و بتونی ازش بهره ببری.واقعا جالبه اکشن ترین بازی نسل رو به خاطر نشسته راه رفتن میگن مخفی کاری:biggrin1:
بله معلومه که شما قبل از عرضه دابل اجنت منتظر این بازی بودید!از 2006 تا 2010 میشه حدودا 4 سال تا عرضه این بازی.
من نگفتم که 4 ساله ساخته شده
اون قسمت قرمز هم شما حتما شماره های قبلیش رو بازی نکردی که همچین حرفی میزنی و من کاری به صحبت های دیگران کاری ندارم و اصلا نظرات افراد دیگه رو نخوندم.
من نظرم رو گفتم شاید از دید بقیه بازیه خفنی باشه ولی زیاد به من حال نداد.
آقا ایشون نظرشون رو دادن. شما اگه اعصاب ندارین خب ندارین!! ما هم نمیاییم اینجا همش به به چه چه بخونیم. اینجا میام که نظر همه رو بخونمبله معلومه که شما قبل از عرضه دابل اجنت منتظر این بازی بودید!
یه نیگا به امضای من بندازید معلوم میشه کی نسخه های قبلی رو بازی نکرده من نمیدونم اصلا چرا همچین بحثی رو شروع کردم دیگه کسی که بنویسه تو اسپلینتر سل معما نیست...
شما وقتی میخواید نظر بدید فقط نظر بدید نه اینکه با پستتون نقد جالبی هم از بازی بکنید و اعصاب فنای بازی رو خراب کنید...
خوب دوست عزیز اینا که همه اش ماله قسمتای قبل هستش !!به نظر من جای اینا تو بازی خالی بود :
حک کامپیوتر ( تو c خودش این کارو انجام میداد )
قفل بازکردن
حمل جسد
احساس کردن تاریکی نه سیاه و سفید شدن تصویر
اروم راه رفتن در تمام sp ها هرچی کمتر انالوگ رو بالا میدادی ارومتر راه میرفت که اونجا بود که هوش مصنوعی خودش رو نشون میداد
سوت زدن
sam ( نه jack bauer
حرف کشیدن از گارد ها
قابلیت نکشتن افراد در یک مپ ( تو c فقط 1یا2 مرحله بود که میشد این کارو انجامداد )
اگه چیزی کمه ببخشید :cheesygri
جا لب شد پس چجوری 3و 4 رو تونستم مخفیانه برم که به مراطب خیلی از این سخت تر بود.LOL اکشن ترین بازی نسل رو که خیلی خوب اومدی. شما بلد نیستی مخفی کار بری و با یک MP5 میری همه رو میکشی تقصیر سازنده های بازی که نیست. به جز مراحل آخر بازی(که خود اون ها رو هم تا حدودی میشه با مخفی کاری رفت) تمام مراحل رو به صورت 80-90% به بالا میشه با مخفی کاری رفت. ایشالا قدم به قدم بازی آماده شد بخونی و بتونی ازش بهره ببری.
ببین رامین جان من با فلسفه ی تغییر مخالف نیستم، ولی نه انقدر دیگه بازی رو تغییر بدن که مجبور بشه فقط لقب SC رو به دوش بکشه.برای چی ارش جان؟
الان اگه بازی گیم پلی سری های قبلی داشت مطمئن باش متوسط امتیاز بازی 7 هم نمیشد.چون سر DA هم خیلی به تکراری شدن گیم پلی بازی گیر دادن... .
بازی متوازنه.به همون اندازه که شما میتونی مخفی کاری میتونی اکشن هم بازی کنی!توی شماره های قبلی این جوری نبود... .
این بازی جز بهترین sc ها هست.و هیچ ایرادی به گیم پلی بازی و داستان و... نمیشه گرفت.
گرافیک هم مشکلش همونطور که بابک گفت قدیمی شدنه موتور هست و کاملا هم این توی بازی مشخصه.ولی از حق نگذریم با ای موتور قدیمی همیچین گرافیکی ساختن واقعا سخته...
خب همین یعنی ضعف گرافیکی! میتونستن از یه موتور جدید استفاده کنن، پاندورا تومارو و تئوری بی نظمی در زمان خودشون خدای نور پردازی و گرافیک بودن، ولی این...گرافیک هم مشکلش همونطور که بابک گفت قدیمی شدنه موتور هست و کاملا هم این توی بازی مشخصه.ولی از حق نگذریم با ای موتور قدیمی همیچین گرافیکی ساختن واقعا سخته...
خوب منم گفتم جاشون خالی !خوب دوست عزیز اینا که همه اش ماله قسمتای قبل هستش !!
بعدشم اگه همین بازیم همه اینا رو داشت و مثل قبلیا بود خود شما صدات در میومد که چرا بازی پیشرفت نداشته و مثل قبلیا هستش !!
کاملا با نظرتون موافقم.ببین رامین جان من با فلسفه ی تغییر مخالف نیستم، ولی نه انقدر دیگه بازی رو تغییر بدن که مجبور بشه فقط لقب SC رو به دوش بکشه.
در اینکه SC: C بازی خیلی خوب و خوش ساختی هست هیچ شکی نیست. من فن درجه یک سری SC هستم، پس مطمئن باشید که از روی غرض ورزی صحبت نمیکنم.
بازی واقعا خوب و لذت بخش هست، ولی زیاد عین SC نیست.
یکی از مشکلاتش ساده شدن بیش از حدش هست، من تئوری بی نظمی رو با آخرین درجه ی سختی نمیرفتم ولی با این حال نسبتا سخت بود، اینو دارم روی Realistic میرم، واقعا سختی ای در بازی نمیبینم. سیاه و سفید شدن صحنه کمک زیادی به آسان شدن بازی کرده.
آواتار منو ببین، من چنین سم ـی رو دوست داشتم، سم ـی که بالای سرش 3 تا چراغ سبز باشه، سم ـی که توی تاریکی مطلق دشمناش رو بکشه و... متاسفانه بازی تا حد بسیاری از مخفی کاری خارج شده، بازی ای که از نسخه ی اول بر مبنای مخفی کاری ساخته شده بود الان به راحتی میتونه عین یه بازی شوتر باشه و به راحتی میشه دشمنا رو از سر راه برداشت. من از این نکته بسیار ناراحتم، اون کجا که با صبر و حوصله دشمنا رو با شیوه های مختلف بکشیم، اون کجا که بازی رو به شوتر تبدیل کنیم... البته من هنوزم مثل قبل بازی رو با مخفی کاری میرم چون اصلا دوست ندارم یه SC ِ اکشن بازی کنم...
یکی دیگه اینکه بازی خیلی زیاد توی روز اتفاق میفته، منم از این وضع دل خوشی نمیتونم داشته باشم.
یکی دیگه اینکه تعامل با محیط اطراف توی این بازی بسیار کم شده، توی بازیای قبلی به راحتی میتونستیم از محیط برای کشتن دشمنا کمک بگیریم، ولی این تا اینجایی که من دیدم فقط میشه از طریق رفتن روی لوله ها و آویزان شدن از لبه ها به طور غافلگیرانه دشمنا رو کشت.
خب همین یعنی ضعف گرافیکی! میتونستن از یه موتور جدید استفاده کنن، پاندورا تومارو و تئوری بی نظمی در زمان خودشون خدای نور پردازی و گرافیک بودن، ولی این...
در کل من که به عنوان یه فن SC از این تغییرات ناراضی هستم، با اینکه بازی رو خوب میدونم. بعضی وقتا با یه بازی مثل Bourne Conspiracy اشتباهش میگیرم!
اینم بگم که من بازی رو هنوز تموم نکردم، وقتی تموم شد اونوقت نظر نهاییم رو در موردش اعلام میکنم. فقط امیدوارم تا اونوقت نظرم تغییر کرده باشه...
ببین شما اول میای میگی با اکشن ترین بازی تاریخ رو به رو هستیم. خوب این یعنی چی؟ به نظرت حرف خیلی بی ربط و خنده دار نیست؟جا لب شد پس چجوری 3و 4 رو تونستم مخفیانه برم که به مراطب خیلی از این سخت تر بود.
یه چیز دیگه وقتی تو یه محدوده دیده میشی همه افراد اونجا میریزن سرت ولی بد اینکه دخل همه رو اوردی 10 متر جلوتر همه وایستادن انگار هیچ اتفاقی نیافتاده.در حالی که تو متالگیرهمه وقتی دیده میشی به دنبالت میگردن و نیروی کمکی وبه منطقه دیگر هم بری همینطور .این موضوع خیلی تو چشمم بود.که این خودش از نشونه های بارز اکشن شدن هست.