Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

منم دیشب تونستم بازی را تموم کنم .
در کل باید گفت بازی خوبی بود ولی نه اونقدر که تو بوق و کرنا کرده بودند .
کوتاه بودن بازی از یک طرف و ضعف های گرافیک و هوش مصنوعی و ... هم از طرف دیگه باعث شد این عنوان چندان متمایز نشه . اما به هر حال از خیلی از بازی های هم رده خودش هم بالاتر بود و ارزش یکی دو بار تموم کردن را داره .

ببین شما اول میای میگی با اکشن ترین بازی تاریخ رو به رو هستیم. خوب این یعنی چی؟ به نظرت حرف خیلی بی ربط و خنده دار نیست؟
در مورد این قضیه اول از همه خواهش می کنم این بازی رو با بازی دیگه ای مقایسه نکن مخصوصا بازی های انحصاری PS3 باز الان من میام این جا یک حرفی میزنم میگن فن سونی هست یا بالعکس. مقایسه رو بی خیال;)
اما در مورد این که همه رو میکشی و بعد میری اتاق بعدی همه منتظر شما هستند، چه جوری این قضیه رو به اکشن بودن ربط میدی من نمی دونم. این قضیه بر میگرده به هوش مصنوعی دشمنان که به نظر من بعد از گرافیک بازی این قضیه به شدت توی چشم بود. پس ربطی به اکشن شدن بازی نداره. اتفاقا اگه اون ها میومدن سراغ شما که بیشتر اکشن میشد(منظورم اتاق بعدی هست) چون مثلا یک سری از قسمت های بازی اصلا امکان نداره بشه با مخفی کار پیش رفت که تو مرحله 9 بازی به شدت دیده میشه. حالا شما یک اتاق هم اونجا وجود داره که با مخفی کاری بری و رد بشی، به صورت اتفاقی نفر آخر شما رو میبینه و یک تیر شلیک میکنه و بعد او را می کشید. خوب الان اتاق بعدی 40-50 متر فاصله داره همه باید بریزن اینجا؟

پ.ن: در کل ایرادهای واقعا خنده داری به این بازی گرفته میشه. نمی دونم مشکلتون چی هست(کلی میگم با شما نیستم). همون طور که گفتم تنها گرافیک و هوش مصنوعی ضعیف هست. و امتیاز های 8-9 هم که گرفته حقش بوده.
اون حرفم که جنبه مزه پراکنی داشت:biggrin1:
بازی هم بازیه متوسط رو به بالا هست ولی SP نیست.

ختم کلام باید گفت بازی خوب هست ولی عالی نیست که بگی مشکل نداره !!
بازی از لحاظ تغییراتی که درش انجام شده خوبه ولی هم بده نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه چون من خودمم نفهمیدم:biggrin1:!
ولی یه چیزی تو این بازی رو مخ منه اونم پیر شدن سم هستش که بدجوری اعصابم میریزه بهم چون انگار از پشت کوه اومده!

اصلی ترین ایراد بازی بی وفایی به نسخه های قبلی هست!
منظورم از نظر گرافیکی بود که ایراد دیگه ای بهش وارد نیست.
واقعا جالبه اکشن ترین بازی نسل رو به خاطر نشسته راه رفتن میگن مخفی کاری:biggrin1:
شما بلد نیستی مخفی کاری کنی بیخود جُک تحویل ملت نده!شما صبر کن برهان که قدم به قدم اش رو نوشت از اون کمک بگیر شاید تونستی...
به نظر من جای اینا تو بازی خالی بود :
حک کامپیوتر ( تو c خودش این کارو انجام میداد )
قفل بازکردن
حمل جسد
احساس کردن تاریکی نه سیاه و سفید شدن تصویر
اروم راه رفتن در تمام sp ها هرچی کمتر انالوگ رو بالا میدادی ارومتر راه میرفت که اونجا بود که هوش مصنوعی خودش رو نشون میداد
سوت زدن :-"
sam ( نه jack bauer
حرف کشیدن از گارد ها
قابلیت نکشتن افراد در یک مپ ( تو c فقط 1یا2 مرحله بود که میشد این کارو انجامداد )
اگه چیزی کمه ببخشید :cheesygri
ببین دوست من,سازنده ی بازی از این تغییراتی که داده خو اهدافی داشته.خودشون بارها تو مصاحبه هاشون گفتن.یکی از این اهداف که مهمترینشون هم هست "سرعت" در گیمپلی هست.اینا خواستن از اون حال و هوای بازی تو 4 شماره ی قبل بیان بیرون به همین دلیل اصلی ترین و بارزترین مشخصه ی گیم پلی بازی که کندی اون بود رو تغییر دادن.این مواردی که شما ذکر کردین مثل هک کردن دستی و حمل اجساد و باز کردن قفل ها و ... همه باعث کند شدن گیم پلی میشد که مانعی بود برای رسیدن به هدفی که داشتن.برا همین ورش داشتن.
یه چیز دیگه وقتی تو یه محدوده دیده میشی همه افراد اونجا میریزن سرت ولی بد اینکه دخل همه رو اوردی 10 متر جلوتر همه وایستادن انگار هیچ اتفاقی نیافتاده.در حالی که تو متالگیرهمه وقتی دیده میشی به دنبالت میگردن و نیروی کمکی وبه منطقه دیگر هم بری همینطور .این موضوع خیلی تو چشمم بود.که این خودش از نشونه های بارز اکشن شدن هست.
منظورت اینه که 99.99 ثانیه بعد همه بر میگردن سره پستشون و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و کسی اونجا بوده دیگه...
ببین رامین جان من با فلسفه ی تغییر مخالف نیستم، ولی نه انقدر دیگه بازی رو تغییر بدن که مجبور بشه فقط لقب SC رو به دوش بکشه.
در اینکه SC: C بازی خیلی خوب و خوش ساختی هست هیچ شکی نیست. من فن درجه یک سری SC هستم، پس مطمئن باشید که از روی غرض ورزی صحبت نمیکنم.

بازی واقعا خوب و لذت بخش هست، ولی زیاد عین SC نیست.

یکی از مشکلاتش ساده شدن بیش از حدش هست، من تئوری بی نظمی رو با آخرین درجه ی سختی نمیرفتم ولی با این حال نسبتا سخت بود، اینو دارم روی Realistic میرم، واقعا سختی ای در بازی نمیبینم. سیاه و سفید شدن صحنه کمک زیادی به آسان شدن بازی کرده.

آواتار منو ببین، من چنین سم ـی رو دوست داشتم، سم ـی که بالای سرش 3 تا چراغ سبز باشه، سم ـی که توی تاریکی مطلق دشمناش رو بکشه و... متاسفانه بازی تا حد بسیاری از مخفی کاری خارج شده، بازی ای که از نسخه ی اول بر مبنای مخفی کاری ساخته شده بود الان به راحتی میتونه عین یه بازی شوتر باشه و به راحتی میشه دشمنا رو از سر راه برداشت. من از این نکته بسیار ناراحتم، اون کجا که با صبر و حوصله دشمنا رو با شیوه های مختلف بکشیم، اون کجا که بازی رو به شوتر تبدیل کنیم... البته من هنوزم مثل قبل بازی رو با مخفی کاری میرم چون اصلا دوست ندارم یه SC ِ اکشن بازی کنم...

یکی دیگه اینکه بازی خیلی زیاد توی روز اتفاق میفته، منم از این وضع دل خوشی نمیتونم داشته باشم.

یکی دیگه اینکه تعامل با محیط اطراف توی این بازی بسیار کم شده، توی بازیای قبلی به راحتی میتونستیم از محیط برای کشتن دشمنا کمک بگیریم، ولی این تا اینجایی که من دیدم فقط میشه از طریق رفتن روی لوله ها و آویزان شدن از لبه ها به طور غافلگیرانه دشمنا رو کشت.
خب همین یعنی ضعف گرافیکی! میتونستن از یه موتور جدید استفاده کنن، پاندورا تومارو و تئوری بی نظمی در زمان خودشون خدای نور پردازی و گرافیک بودن، ولی این...

در کل من که به عنوان یه فن SC از این تغییرات ناراضی هستم، با اینکه بازی رو خوب میدونم. بعضی وقتا با یه بازی مثل Bourne Conspiracy اشتباهش میگیرم!

اینم بگم که من بازی رو هنوز تموم نکردم، وقتی تموم شد اونوقت نظر نهاییم رو در موردش اعلام میکنم. فقط امیدوارم تا اونوقت نظرم تغییر کرده باشه...
آرش جان,خودت خوب میدونی که من هم از این تغییرات خوشم نیومده.ولی اگه یکم فکر کنم میبینم که به احتمال زیاد لازم بوده.
یکم دقت کن.مگه DA چه چیزی نسبت به CT کمتر داشت!؟مگه غیر از این بود که همون گیم پلی رو با گرافیک به مراتب بالاتر و المان های جدید در گیم پلی مثل سیستم Trust عرضه کرد!!؟پس چرا میانگین امتیاز های بازی حدود 1 نمره پایین اومد!!؟(CT 94و DA 85) این یعنی بازی داشت به تکرار همون المان ها می پرداخت و تکراری میشد!! کسی نمیتونه بیاد بگه اگه الان Conviction با همون سبک و سیاق شماره های قبل میومد,ما الان تو این تاپیک با بازخورد های بهتری از اینچه الان هست مواجه میشدیم!
اون حرفم که جنبه مزه پراکنی داشت:biggrin1:
بازی هم بازیه متوسط رو به بالا هست ولی SP نیست.
اقای خوشمزه,اینجا جای مزه پراکنی نیست.
هر وقت یاد گرفتی اسم بازی رو درست بنویسی(حتی مخفف)بعد بیا تز بده و مزه بپرون!

شما بلد نیستی مخفی کاری کنی بیخود جُک تحویل ملت نده!شما صبر کن برهان که قدم به قدم اش رو نوشت از اون کمک بگیر شاید تونستی...

منظورت اینه که 99.99 ثانیه بعد همه بر میگردن سره پستشون و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده و کسی اونجا بوده دیگه...

آ

اقای خوشمزه,اینجا جای مزه پراکنی نیست.
هر وقت یاد گرفتی اسم بازی رو درست بنویسی(حتی مخفف)بعد بیا تز بده و مزه بپرون!
یادم رفته بود که فقط شما می تونی مخفیانه بری یه دستی به سر ما هم بکش ثواب داره:biggrin1:
بدم شما چه کاریه انجمنی که اموزش اخلاقی میدی.جز یه فن SP {دوتا حروف اول بازی رو نوشتم}که چشمش رو تمام مشکلات بازی بسته.

ما اگه تا پس فردا اینجا چیز میز لیست کنیم که بابا این تغییرات لازم بوده کسی قانع نمیشه...
دقیقا اینو خوب اومدی.من هم میخواستم بگم که دیدم گفتی.

جز یه فن SP {دوتا حروف اول بازی رو نوشتم}که چشمش رو تمام مشکلات بازی بسته.
تغییر یعنی مشکل دیگه؟
دوست عزیز یه بازی مثل BC 2 رو که هوش مصنوعیش پایینه رو میگن مشکل!!باگ هاش رو میگن مشکل!!نه اینکه تغییر در گیم پلی و اصلاح و سرعت بخشیدن به اون!!
خوبه که معنی کلمات رو یاد بگیریم!!
دوما یک سوال!
اگه بازی گیم پلی DA رو داشت اصلا ارزش عرضه داشت؟!
نمیگم ارزش بازی ها!!ارزش عرضه!خود سازنده ها روشون میشد عرضه کنند؟!!
وقتی یه بازی بعد از 4 سال تغییر نکنه و فقط محیط تغییر کنه،عزیز میشه چند تا مپ جدید!!میشه یه DLC!
پس بهتره که یکم به ایراد هایی که میگیریم بیشتر فکر کنیم!!

یادم رفته بود که فقط شما می تونی مخفیانه بری یه دستی به سر ما هم بکش ثواب داره:biggrin1:
بدم شما چه کاریه انجمنی که اموزش اخلاقی میدی.جز یه فن SP {دوتا حروف اول بازی رو نوشتم}که چشمش رو تمام مشکلات بازی بسته.
اگه در دسترس باشی حتما این لطف رو در حقت میکنم.
من یه کاربر ساده ی این انجمن ام که دارم در برابر حرف بی پایه و اساس شما عکس العمل نشون میدم.این حق رو هیچ کس نمیتونه از من بگیره که کامنت کسی رو نقل قول نکنم و جواب ندم.
در ضمن نمردیم و فهمیدیم اسم یه بازی رو با دو تا حرف اولش به صورت مخفف نشون میدن!lol
ME=Metal Gear Solid
icon_lol.gif

اگه در دسترس باشی حتما این لطف رو در حقت میکنم.
من یه کاربر ساده ی این انجمن ام که دارم در برابر حرف بی پایه و اساس شما عکس العمل نشون میدم.این حق رو هیچ کس نمیتونه از من بگیره که کامنت کسی رو نقل قول نکنم و جواب ندم.
در ضمن نمردیم و فهمیدیم اسم یه بازی رو با دو تا حرف اولش به صورت مخفف نشون میدن!lol
ME=Metal Gear Solid
icon_lol.gif
به هر حال هر کس نظری داره نظر منم اینه که تغیرات در گیم پلی اصلا خوب نبوده.نظر شما هم محترمه.
بدم ما یه سوتی دادیم امدیم درستش کنیم شما هم هی گیر بده:biggrin1:

ممنون میشم همه اونایی که هی 4 سال 4 سال میکنن بیان یه بار بگن ساخت بازی از کی شروع شده :smile: دیگه اگه از اون موقع که کنسل شد و دوباره شروع به ساختن کردن حساب کنن واقعا ممنون میشم!

یک بار دیگه هم تا اخر رفتم از همه لحاظ بینظیر بود به واقع بینظیر بود.

از لحاظ گرافیکی یکی از بهترین تجربه هام بود.بینهایت زیبا تر از gow 2 و me2 با تکسچر های الکی حجیمشون بود.البته من به خاطر گرافیک بازی نکردم به خاطر جو فوقولادش.

به هر حال هر کس نظری داره نظر منم اینه که تغیرات در گیم پلی اصلا خوب نبوده.نظر شما هم محترمه.
بدم ما یه سوتی دادیم امدیم درستش کنیم شما هم هی گیر بده:biggrin1:
خُب حالا شد!شما از اول بیا نظرتو بگو اگه منطقی بود ببین کسی به شما حرفی میزنه!:smile:شما اومدی داری تیکه میندازی,خُب باید انتظار همچین برخوردهایی هم داشته باشی!;)
میان بازی رو مثلuncharted 2رو داخل ۲ سال میسازن. واسه این ۵ سال وقت میذارن آخر هم می‌شه این. خدایی قبول کنید کم کاری کردن.
اِ!!! 5 سال!!! یعنی قبل از اینکه Chaos Theory رو عرضه کنن داشتن Conviction میساختن!!!!
جک نگین تو رو خدا!!
icon_lol.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or