داداش تورو خدا بیا تحویل بگیر, یه ایران لنگ اینن که شوما بیای این بازی رو تحویل بگیری و بازیش کنی!:crying1:گندشون Final Fantasy رو تحویل نمیگیرم حالا چه برسه به این بازی های گم نام!!
نه برای چی مسخره کنم؟واقعا چرا فکر کردی دارم مسخره میکنم؟عکس با کیفیت گیرم نیومد.همش از دم فیـــلتر بودند.اینا رو پیدا کردم.
- - -ویرایش - - -
تو همون تصویر اول به سقف نگاه کن ببین چقدر آلیاسینگ داره !
در ضمن بازی های ژاپنی از نظر من بیشترشون چرند محسوب میشن.بازی ژاپنی یدونه اونیموشا بود که خدا بیامرزتش....بقیه بدرد لای جرز دیوار میخورند.
- - -ویرایش - - -
باور کن من به عنوان یه بازیکن حرفه ای از این بازی ها خوشم نمیاد و وقتمو حرومشون نمیکنم.
گندشون Final Fantasy رو تحویل نمیگیرم حالا چه برسه به این بازی های گم نام!!
والا اگه این تاپیک قفل بشه خیلی بهتر از این هست تا اینکه ما همچنین حرف هایی از این دوستان مایکروفن بشونیم!!!!!
طرف تو عمرش اصلا اینجور بازیها رو بازی نکرده میاد میگه این بازی چرند هستش (حالا ای کاش میگفت بدرد نمیخوره!!!!) تازه چه بازی هایی رو هم گفته چرنده، با اینکه پست ایشون کاملا تنش زا هستش ولی دیگه اصلا نمیخوام بحث رو ادامه بدم، فقط خواستم بگم یادتون باشه چه بهانه هایی که نمیارید، والا به خدا.
خود کله گنده تون اومده از سونی تعریف کرده ، بعد شما توی همین تاپیکی که ایشون از سونی تعریف کرده ، دارید به سونی بد میگید!! واقعا که!!!
دوست ماکرو فن :dوالا اگه این تاپیک قفل بشه خیلی بهتر از این هست تا اینکه ما همچنین حرف هایی از این دوستان مایکروفن بشونیم!!!!!
طرف تو عمرش اصلا اینجور بازیها رو بازی نکرده میاد میگه این بازی چرند هستش (حالا ای کاش میگفت بدرد نمیخوره!!!!) تازه چه بازی هایی رو هم گفته چرنده، با اینکه پست ایشون کاملا تنش زا هستش ولی دیگه اصلا نمیخوام بحث رو ادامه بدم، فقط خواستم بگم یادتون باشه چه بهانه هایی که نمیارید، والا به خدا.
خود کله گنده تون اومده از سونی تعریف کرده ، بعد شما توی همین تاپیکی که ایشون از سونی تعریف کرده ، دارید به سونی بد میگید!! واقعا که!!!
+1دوست ماکرو فن :d
ایشون هم نظر خودشو داره دیگه قابل احترامه.:d
با وجود ايكس فن بودنم با اين حرف كاملا موافقم حقيقت رو در رابطه با اين نظر نمى شه كتمان كرد.علت محبوبیت سونی هم همینه ؛ وقتی فشاری روی بازی ساز نیست که " فلان بازی جور باید طراحی باشه که N نسخه بفروشه " و یه پشتیبانی خوبم پشتشه ،قطعا تو کارش موفق تر از بقیست . با همین منوال امیدوارم ادامه بده و به افرادی مثل کیج یا هر بازی سازی که ایده جالبی داره بها بده حتی بیشتر از اینی که داده .
http://forum.bazicenter.com/thread85274/امید وارم برات اینا کافی باشه
News: Microsoft considered removing Xbox One's disc drive - Total Xbox.com
Microsoft Considered Removing Xbox One's Disc Drive | USgamer
Microsoft Mulled Removing Optical Disc Drive from Xbox One - X-bit labs
Microsoft considered removing the Xbox One's disc drive after E3 • News • Xbox One • Eurogamer.net
بلاخره از این شرکت این کارا بعید نیست چون دو دله و میترسه مثل xbox 360 سریع هک شهhttp://forum.bazicenter.com/thread85274/
نگفته میخوان حذف کنن.گفته در نظر داشتن حذف کنن:d
توصیه میکنم همون لینکی که گذاشتم بخونی تا متوجه بشی دلیل این که میخواستن درایو بلو ری حذف کنن چی بوده:dبلاخره از این شرکت این کارا بعید نیست چون دو دله و میترسه مثل xbox 360 سریع هک شه
بلاخره از این شرکت این کارا بعید نیست چون دو دله و میترسه مثل xbox 360 سریع هک شه