Spencer در تمجید Sony:آنها به فرانچیزها متعهد میمانند حتی اگر 10 میلیون واحد نفروشند

نه برای چی مسخره کنم؟واقعا چرا فکر کردی دارم مسخره میکنم؟عکس با کیفیت گیرم نیومد.همش از دم فیـــلتر بودند.اینا رو پیدا کردم.

- - -ویرایش - - -

تو همون تصویر اول به سقف نگاه کن ببین چقدر آلیاسینگ داره !

در ضمن بازی های ژاپنی از نظر من بیشترشون چرند محسوب میشن.بازی ژاپنی یدونه اونیموشا بود که خدا بیامرزتش....بقیه بدرد لای جرز دیوار میخورند.

- - -ویرایش - - -

باور کن من به عنوان یه بازیکن حرفه ای از این بازی ها خوشم نمیاد و وقتمو حرومشون نمیکنم.
گندشون Final Fantasy رو تحویل نمیگیرم حالا چه برسه به این بازی های گم نام!!

lol ... برادر من شما از بازی های ژاپنی خوشت نمیاد چرا کل بازی های ژاپنی رو ترول میکنی و میگی همشون چرندن ؟ دلیلی نمیشه که چون سلیقه شما با اون بازی جور در نمیاد اون بازی به درد لای جرز دیوار نخوره :|

والا اگه این تاپیک قفل بشه خیلی بهتر از این هست تا اینکه ما همچنین حرف هایی از این دوستان مایکروفن بشونیم!!!!!
طرف تو عمرش اصلا اینجور بازیها رو بازی نکرده میاد میگه این بازی چرند هستش (حالا ای کاش میگفت بدرد نمیخوره!!!!) تازه چه بازی هایی رو هم گفته چرنده، با اینکه پست ایشون کاملا تنش زا هستش ولی دیگه اصلا نمیخوام بحث رو ادامه بدم، فقط خواستم بگم یادتون باشه چه بهانه هایی که نمیارید، والا به خدا.
خود کله گنده تون اومده از سونی تعریف کرده ، بعد شما توی همین تاپیکی که ایشون از سونی تعریف کرده ، دارید به سونی بد میگید!! واقعا که!!!

والا اگه این تاپیک قفل بشه خیلی بهتر از این هست تا اینکه ما همچنین حرف هایی از این دوستان مایکروفن بشونیم!!!!!
طرف تو عمرش اصلا اینجور بازیها رو بازی نکرده میاد میگه این بازی چرند هستش (حالا ای کاش میگفت بدرد نمیخوره!!!!) تازه چه بازی هایی رو هم گفته چرنده، با اینکه پست ایشون کاملا تنش زا هستش ولی دیگه اصلا نمیخوام بحث رو ادامه بدم، فقط خواستم بگم یادتون باشه چه بهانه هایی که نمیارید، والا به خدا.
خود کله گنده تون اومده از سونی تعریف کرده ، بعد شما توی همین تاپیکی که ایشون از سونی تعریف کرده ، دارید به سونی بد میگید!! واقعا که!!!

آخه این دوستان فکر میکنن کله گنده های Sony و Microsoft خودشون دارن دم به دقیقه به هم فحش ناموسی می دن و تا همدیگه رو می بینن می پرن به هم دیگه، یه چیز تو مایه های همین کارایی که دوستان اینجا می کنن.

دوست ماکرو فن :d
ایشون هم نظر خودشو داره دیگه قابل احترامه.:d

علت محبوبیت سونی هم همینه ؛ وقتی فشاری روی بازی ساز نیست که " فلان بازی جوری باید طراحی بشه که N نسخه بفروشه " و یه پشتیبانی خوبم پشتشه ،قطعا تو کارش موفق تر از بقیست . با همین منوال امیدوارم ادامه بده و به افرادی مثل کیج یا هر بازی سازی که ایده جالبی داره بها بده حتی بیشتر از اینی که داده .

آخرین ویرایش:
من با خوندن پست های این تاپیک سر یه دو راهی قرار گرفتم ...

دنیای گیم رو ببوسم بزارم کنار
بخش اخبار رو فی×تر کنم ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نمیدونم لیتل بیگ پلنت شده بازی چرت و چرند ... خدایا منو کور کن

بازی های ژاپنی چرت و چرند هستن همشون ... خدایا ایا به اخرالزمان رسیدیم ... سریع بوق قیامت رو بزن....

علت محبوبیت سونی هم همینه ؛ وقتی فشاری روی بازی ساز نیست که " فلان بازی جور باید طراحی باشه که N نسخه بفروشه " و یه پشتیبانی خوبم پشتشه ،قطعا تو کارش موفق تر از بقیست . با همین منوال امیدوارم ادامه بده و به افرادی مثل کیج یا هر بازی سازی که ایده جالبی داره بها بده حتی بیشتر از اینی که داده .
با وجود ايكس فن بودنم با اين حرف كاملا موافقم حقيقت رو در رابطه با اين نظر نمى شه كتمان كرد.

بلاخره از این شرکت این کارا بعید نیست چون دو دله و میترسه مثل xbox 360 سریع هک شه
توصیه میکنم همون لینکی که گذاشتم بخونی تا متوجه بشی دلیل این که میخواستن درایو بلو ری حذف کنن چی بوده:d
درایو کنسول هم ربطی به هک نداره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or