چه بازیی؟من اصلا کاری با رغیبش ندارم اما بازی که چهار نسخه ازش اومده و کلی هزینه روش شده و به زور فروش یک میلیونی می کنه دیگه چه اسراری به ادامه اون هست..؟ شما فقط تعداد واستون مهم هست که مثلا تو آمار کم نیارین ولی باید کیفیت هم آدم در نظر بگیره
سونی هم که در نسل جدید با ساخت IP های جدیدی مثل نک یا (بقول یکی از بچه ها کناک:d) تونست بازی ای بسازه که عنوانشـــ حرف ناخوانا داشت و این خوب دستاورد بزرگی محسوب میشه.
از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود ، اما خوب سیستم آبرسانی به روش ناتی داگی جواب داد و سونی تونست آبرو مندانه نسل 7 رو به پایان برسونه.بله اینطوریاست.![]()
اتفاقاً علی حواسم به این ها بودBeyond
Puppeteer
Rain
سونی توی سالی که میخواست کنسول جدیدش رو عرضه کنه 4 تا IP جدید برای PS3 ساخت. توقعات دوستان بالاست وگرنه از لحاظ خلق IP جدید سونی خیلی هم خوب عملکرده.
دیگه نمیشه که توی یه سال 20 تا IP جدید رو کرد![]()
استاد یکم در مورد 2008 برامون میگی !؟ :laughing:از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود
الان واقعا منظورت اینه که با این حرفا میخاد سونی رو گول بزنه که سونی بازی بسازه و ضرر کنه ؟ ؟
آره خب مدیران سونی هم 4تا بچن , دس به سینه نشسته اینا واسشون تعیین تکلیف کنن
دیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟![]()
نه سونی هر شرکت گیم سازی دیگه ای![]()
اخه هیچکس نمیتونست ip جدیدی به شاخی ryse بسازهسونی هم که در نسل جدید با ساخت IP های جدیدی مثل نک یا (بقول یکی از بچه ها کناک:d) تونست بازی ای بسازه که عنوانشـــ حرف ناخوانا داشت و این خوب دستاورد بزرگی محسوب میشه.![]()
بله فکر کنم یدونه انحصاری داشتین که ماله کونامی بود.استاد یکم در مورد 2008 برامون میگی !؟ :laughing:
Ryse الانشم بازی شاخی هست و از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه.تقصیر کرایتک نیست که منتقدا گرافیک ندیده هستند.اخه هیچکس نمیتونست ip جدیدی به شاخی ryse بسازهسونی رفت نک ساخت
همین اسپنسر و هریسون !!همشون؟کیا؟!
ببخشید KZSF اونوقت چیه ؟؟؟؟ گرافیکش رایز ر میخوره حرف از گرافیک نزنید که در U4 جور و پلاس مایکر تو بحث گرافیک و ... جمعهبله فکر کنم یدونه انحصاری داشتین که ماله کونامی بود.![]()
- - -ویرایش - - -
Ryse الانشم بازی شاخی هست و از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه.تقصیر کرایتک نیست که منتقدا گرافیک ندیده هستند.
LittleBigPlanetبله فکر کنم یدونه انحصاری داشتین که ماله کونامی بود.![]()
شما رو ارجاع میدم به تصاویر زیبا و دلنشین زیر :arrowd:Ryse الانشم بازی شاخی هست و از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه.تقصیر کرایتک نیست که منتقدا گرافیک ندیده هستند.
LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
MotorStorm: Pacific Rift
Disgaea 3: Absense of Justice
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Naruto: Ulimate Ninja Storm
White Knight Chronicles
Socom: Confrontation
Haze
Cross Edge
بازم هست ولی همینا برای نقض گفته ی شما کافیه :d
این تصاویر در نگاه اول خیلی زیبا هستند اما متاسفانه Aliasing توشون موج میزنه.(همون دندونه دار بودن)