Spencer در تمجید Sony:آنها به فرانچیزها متعهد میمانند حتی اگر 10 میلیون واحد نفروشند

من اصلا کاری با رغیبش ندارم اما بازی که چهار نسخه ازش اومده و کلی هزینه روش شده و به زور فروش یک میلیونی می کنه دیگه چه اسراری به ادامه اون هست..؟ شما فقط تعداد واستون مهم هست که مثلا تو آمار کم نیارین ولی باید کیفیت هم آدم در نظر بگیره
چه بازیی؟

سونی هم که در نسل جدید با ساخت IP های جدیدی مثل نک یا (بقول یکی از بچه ها کناک:d) تونست بازی ای بسازه که عنوانشـــ حرف ناخوانا داشت و این خوب دستاورد بزرگی محسوب میشه.:>

از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود ، اما خوب سیستم آبرسانی به روش ناتی داگی جواب داد و سونی تونست آبرو مندانه نسل 7 رو به پایان برسونه.بله اینطوریاست.;)

2009-2013 آر. آی . پی .

در مورد حرف اولت هم:
[h=1]گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013[/h]

Beyond
Puppeteer
Rain

سونی توی سالی که میخواست کنسول جدیدش رو عرضه کنه 4 تا IP جدید برای PS3 ساخت. توقعات دوستان بالاست وگرنه از لحاظ خلق IP جدید سونی خیلی هم خوب عملکرده.

دیگه نمیشه که توی یه سال 20 تا IP جدید رو کرد :دی
اتفاقاً علی حواسم به این ها بود :-" :دی تازه علاوه بر این ها باز هم آیپی جدید هست که بازی به درد بخور و شاخصی توشون به اون صورت نیست :-"
ولی مخصوصاً همون یه دونه رو گفتم چون میدونستم ایشون خیلی با این تیپ بازی حال نمیکنه :دی
از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود
استاد یکم در مورد 2008 برامون میگی !؟ :laughing:
2006 و 2007 و علی الخصوص 2007 همه چیز به نفع 360 بود :-"

الان واقعا منظورت اینه که با این حرفا میخاد سونی رو گول بزنه که سونی بازی بسازه و ضرر کنه ؟ ؟

آره خب مدیران سونی هم 4تا بچن , دس به سینه نشسته اینا واسشون تعیین تکلیف کنن

اون هندوانه رو شوخی کردم..! معلوم نبود..؟

دیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟ :-/ :دی
نه سونی هر شرکت گیم سازی دیگه ای :دی

تلوو خیلی خوب و نشون داد IP جدید چقدر بهتر الان این TO هم قطعا عالی میشه

سونی هم که در نسل جدید با ساخت IP های جدیدی مثل نک یا (بقول یکی از بچه ها کناک:d) تونست بازی ای بسازه که عنوانشـــ حرف ناخوانا داشت و این خوب دستاورد بزرگی محسوب میشه.:>
اخه هیچکس نمیتونست ip جدیدی به شاخی ryse بسازه:( سونی رفت نک ساخت:(
:lol:

استاد یکم در مورد 2008 برامون میگی !؟ :laughing:
بله فکر کنم یدونه انحصاری داشتین که ماله کونامی بود.
bye.gif

- - -ویرایش - - -

اخه هیچکس نمیتونست ip جدیدی به شاخی ryse بسازه:( سونی رفت نک ساخت:(
:lol:
Ryse الانشم بازی شاخی هست و از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه.تقصیر کرایتک نیست که منتقدا گرافیک ندیده هستند.

بازی های ناتی داگ ر با هیچ استدیو دیگه مقایسه نکنید یه چیزایی بالاتر از گیم میسازه:x
فعلا که سونی برنده ی نسل قبل هست ببین این ND با یه بازی ورق ر بر میگردونه خداییش کی استدیو های مایکر به این بازی ها میرسن فعلا مایکر به گند هایی که به این نسل زده رسید گی کنه تا ببینیم XBOX بعدی نیاد
واقعا جعبه ی مجهول راست گفتن چون نمیدونی آینده داره یا نه واقعا مجهول
خدا به همه کسایی که میرن وان میخرن اراده ی تحمل بازی نکردن بازی های ND ر بده و اراده ی تحمل رزولوشن و ... کمتر تا حداقل 2 یا 3 سال دیگه ر بده

bye.gif

- - -ویرایش - - -

Ryse الانشم بازی شاخی هست و از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه.تقصیر کرایتک نیست که منتقدا گرافیک ندیده هستند.
ببخشید KZSF اونوقت چیه ؟؟؟؟ گرافیکش رایز ر میخوره حرف از گرافیک نزنید که در U4 جور و پلاس مایکر تو بحث گرافیک و ... جمعه

- - -ویرایش - - -

بازی که رو 1080 تو این نسل نباشه شما حرف از کیفیت و گرافیک میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟

bye.gif
LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
MotorStorm: Pacific Rift
Disgaea 3: Absense of Justice
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Naruto: Ulimate Ninja Storm
White Knight Chronicles
Socom: Confrontation
Haze
Cross Edge
بازم هست ولی همینا برای نقض گفته ی شما کافیه :d
شما رو ارجاع میدم به تصاویر زیبا و دلنشین زیر :arrowd:

باز مثل بچه ها اومدین میگین نه مال ناتی داگ بهتره اون یکی میگه نه مال رمدی خوبه.
هر کسی سلیقه ای داره. فعلا این نسل ماکرو داره نشون میده که آدم شده و اینکه سونی هم اماده هست.

LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
MotorStorm: Pacific Rift
Disgaea 3: Absense of Justice
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Naruto: Ulimate Ninja Storm
White Knight Chronicles
Socom: Confrontation
Haze
Cross Edge
بازم هست ولی همینا برای نقض گفته ی شما کافیه :d

ببین تو این لیست بدرد بخورش همون MGS هست.من لیست بلند بالا نمیارم فقط اون های لایت ها رو واست میذارم بعدش خودت مقایسه کن.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Fable II
Gears of War 2

شما رو ارجاع میدم به تصاویر زیبا و دلنشین زیر :arrowd:

این تصاویر در نگاه اول خیلی زیبا هستند اما متاسفانه Aliasing توشون موج میزنه.(همون دندونه دار بودن)

حالا یکم به این تصاویر نگاه کن روحت به رقصیدن بیفته :d

x5u3o7ysqz7k691g72b.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or