اولا من مشکلی تو سقف نمیبینم!
دوما، بالاخره قراره ما بر اساس منطق و حقایق بحث کنیم یا علایق و سلایق شخصی شما؟
من تا زمانیکه شما با همین منوال بخواید بحث رو ادامه بدید و حقایق رو نپذیرید و با طفره رفتن سعی در موجه جلوه دادن گفته هاتون داشته باشید هیچ بحثی با شما ندارم، هر خواننده ای هم خودش با خوندن پست هامون میفهمه کی با منطق و مدرک حرف زده و کی از روی تعصب بعلاوه شما هیچ ارزش و احترامی برای نظر مخالفتون قائل نیستید (بعضی از همین بازی های به قول شما چرند ژاپنی مثل Disgaea برای من از بازیهایی مثل KZ ،Halo و ... خیلی لذتبخش تر بوده و هست)
روی صحبت من با شما که بدون فکر پست دادی و تمام کسانی که پست شما رو بدون فکر like کردن هست!
ایشون خیلی راحت میتونست بگه من از این بازیا خوشم نمیاد نه اینکه بگه چرند هستن و ...
اگه به گفتن یه "به نظر من، از نظر من و ..." هست که منم خیلی حرفا میتونم به همین شیوه بگم مثل:
به نظر من نظر ایشون چرت هست
به نظر من فلانی آدم مزخرفی هستی
به نظر من ...
شما خودت دیگه حساب کن که چه حرفایی که نمیشه زد
البته تمام این ایرادات بنی اسرائیلی، هم برای فن های سونی و هم خود فن های مایکروسافت کاملا مشخصه که از کجا نشأت میگیره!
اين سايت c4eva لطفا قسمت هايي كه گفته درايو كنسول Xbox one كارو براي هك راحت كرده به من نشون بده:d
اگه منظورت Xbox 360 اونم اگر درايو نداشت مطمئنا از روش هاي ديگه اي براي هك شدنش اقدام ميكردن(هر چند گه جيتگ هم فكر كنم به درايو كنسول كاري نداره)
.......................
روی صحبت من با شما که بدون فکر پست دادی و تمام کسانی که پست شما رو بدون فکر like کردن هست!
ایشون خیلی راحت میتونست بگه من از این بازیا خوشم نمیاد نه اینکه بگه چرند هستن و ...
اگه به گفتن یه "به نظر من، از نظر من و ..." هست که منم خیلی حرفا میتونم به همین شیوه بگم مثل:
به نظر من نظر ایشون چرت هست
به نظر من فلانی آدم مزخرفی هستی
به نظر من ...
شما خودت دیگه حساب کن که چه حرفایی که نمیشه زد
البته تمام این ایرادات بنی اسرائیلی، هم برای فن های سونی و هم خود فن های مایکروسافت کاملا مشخصه که از کجا نشأت میگیره!
من از حرف اون شخصی که گفته بود بازی های ژاپنی چرتن دفاع نکردم فقط گفتم نظر ایشون قابل احترام.اگه موردی داشته باشه ناظم ها پاک میکنن
اون پست من و در ادامه افشین برای اون قسمتی بود که گفته شده بود "دوستان ماکرو فن" در حالی که تو این تاپیک فقط یک نفر درباره بازی های ژاپنی نظر داده و نباید طرفداران xbox one مورد خطاب قرار بگیرن :d
من از حرف اون شخصی که گفته بود بازی های ژاپنی چرتن دفاع نکردم فقط گفتم نظر ایشون قابل احترام.اگه موردی داشته باشه ناظم ها پاک میکنن
اون پست من و در ادامه افشین برای اون قسمتی بود که گفته شده بود "دوستان ماکرو فن" در حالی که تو این تاپیک فقط یک نفر درباره بازی های ژاپنی نظر داده و نباید طرفداران xbox one مورد خطاب قرار بگیرن :d
اینکه نباید همه فن ها رو خطاب میکرد، درسته و حق با شماست ولی همونطور که بالاتر هم گفتم اون حرف بیشتر جنبه توهین داشت تا نظر شخصی و نباید به عنوان نظر شخصی ازش برداشت بشه والا من هم خیلی حرف ها رو میتونم با چسبوندن یه "به نظر من" اول جمله ام بگم
اين سايت c4eva لطفا قسمت هايي كه گفته درايو كنسول Xbox one كارو براي هك راحت كرده به من نشون بده:d
اگه منظورت Xbox 360 اونم اگر درايو نداشت مطمئنا از روش هاي ديگه اي براي هك شدنش اقدام ميكردن(هر چند گه جيتگ هم فكر كنم به درايو كنسول كاري نداره)
.......................
شما راست میگی lt رو رو gpu نصب میکنن
داداش مطمئنی میدونی درایو یعنی چی
هک کردن هم به درایو ربط داره و هم به سیستم عامل و ....
تو خوده 360 هم lt هر کدوم از درایو ها (samsung - hitachi ... ) با هم فرق داشت دلیلشم اهمیت و تفاوت درایو ها تو هک کردن بود..