Spencer در تمجید Sony:آنها به فرانچیزها متعهد میمانند حتی اگر 10 میلیون واحد نفروشند

واقعا رو میخواد راجع به انحصاری صحبت کردن!!!
GTA V رو که علم کرده بودین جلو TLOU داره تو گرد و خاک TLOU گم و گور میشه !
ارجاع میدم به تاپیک GOTY.

Holly Mackerelاون عکس های کیلزونه؟ نامردا چی ساختن!!! الان فرق این عکس با یه عکس واقعی در چیه؟ :دی

:eek:
تا حالا فکر می کردم Ryse بیشترین گرافیکو داره اما خداییش این دیگه تهشه!!!

ببین تو این لیست بدرد بخورش همون MGS هست.من لیست بلند بالا نمیارم فقط اون های لایت ها رو واست میذارم بعدش خودت مقایسه کن.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Fable II
Gears of War 2

این تصاویر در نگاه اول خیلی زیبا هستند اما متاسفانه Aliasing توشون موج میزنه.(همون دندونه دار بودن)

حالا یکم به این تصاویر نگاه کن روحت به رقصیدن بیفته :d

x5u3o7ysqz7k691g72b.png

شما الان داري xbox one و RYSE رو مسخره ميكني دوست عزيز؟؟

چند شات بي كيفيت از رايز گذاشتي با تصاوير life like و photo Realstic از KZ: SF كه هر رقيبي رو دود ميكنه - شات هاي jaw droping هم رايز كم نداره

اين يجور مقايسه مزخرف هست

هردوتاش یه خبره, مترجم خبر دومی زیاد روبه راه نبوده اسپنسر رو هریسون دیده.دوستان مایکرو فنی که همیشه احترام میزاشتن به نینتندو و سونی چیز جدیدی نیست. :d

من اصلا کاری با رغیبش ندارم اما بازی که چهار نسخه ازش اومده و کلی هزینه روش شده و به زور فروش یک میلیونی می کنه دیگه چه اسراری به ادامه اون هست..؟ شما فقط تعداد واستون مهم هست که مثلا تو آمار کم نیارین ولی باید کیفیت هم آدم در نظر بگیره

پس چرا با شروع نسل جدید گفتین سونی هیچ انحصاری ای نداره در صورتی که از اون 4 5 تای One بهتر عمل کرد و فروخت لانچای PS4?

یکم به این تصاویر نگاه کن روحت به رقصیدن بیفته :d
از لحاظ گرافیکی هیچ بازی ای رو کنسول ها حتی نمیتونه نزدیکش هم بشه. منتقدا گرافیک ندیده هستند.

همین عکسی رو که گذاشتی با این مقایسه کن . واقعا فکر میکنی ملت کور هستن یا شوخیت گرفته ؟

چند شات بي كيفيت از رايز گذاشتي با تصاوير life like و photo Realstic از KZ: SF كه هر رقيبي رو دود ميكنه - شات هاي jaw droping هم رايز كم نداره

البته اينم بايد درنظر گرفت بايد عكس گيم پلي با گيم پلي مقايسه شه دوستان هميشه از كات سينهاي رايز عكس ميزارن

واقعن ادم چی میتونه بگه! کسی که در قبال این لیست
LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
MotorStorm: Pacific Rift
Disgaea 3: Absense of Justice
Ratchet & Clank Future: Quest for Booty
Naruto: Ulimate Ninja Storm
White Knight Chronicles
Socom: Confrontation
Haze
Cross Edge
همچین جمله ای رو میگه :
ببین تو این لیست بدرد بخورش همون MGS هست.
بنظرم شناخت خوبی از این بازیها نداره و کاملن تعصبی داره بحث میکنه.
خصوصن بازیهای:
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles
که هر کودومشون جز بهترین های کنسول ps3 بودن.

LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles
Haze
Cross Edge
همچین جمله ای رو میگه :

خصوصن بازیهای:
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles
نه عزيزم گندشون Naruto ست متاسفانه برخي از دوستان حتي اسم بازي رو نشنيدن اما در موردش قضاوت ميكنن
حالا Naruto رو ميشه قبول كرد كه نميشناسن اما Resistance رو ديگه چرا؟

اینطور که داره پیش میره این تاپیک هم به زودی قفل میشه ، البته چه بهتر قفل بشه تا دیگه شاهد چنین چیزی نباشیم : :lol:
ببین تو این لیست بدرد بخورش همون MGS هست
در ضمن به متا دو عنوان اولی اصلن نگاه ننداز چون برات ضرر داره ! :d

آخرین ویرایش:
ببین تو این لیست بدرد بخورش همون MGS هست.من لیست بلند بالا نمیارم فقط اون های لایت ها رو واست میذارم بعدش خودت مقایسه کن.

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Fable II
Gears of War 2

این تصاویر در نگاه اول خیلی زیبا هستند اما متاسفانه Aliasing توشون موج میزنه.(همون دندونه دار بودن)

حالا یکم به این تصاویر نگاه کن روحت به رقصیدن بیفته :d

x5u3o7ysqz7k691g72b.png
در مورد اون لیست شما گفتی انحصاری، نگفتی انحصاری بدرد بخور، اگه اونطوری باشه که از لیست شما هم فقط GeoW 2 بدرد بخور هست!
در ضمن تقصیر ما چیه که شما یا بازیها رو نمی شناسی یا سلیقت متفاوته! خیلی از کسانی که میرن سمت کنسول سونی عاشق بازیهای ژاپنی با اون حال و هوای خاص خودشون هستند، مثلا تو همون لیست Disgaea 3: Absense of Justice ،Cross Edge دو تا از بهترین بازیها تو سبک خودشون هستند!
پس انحصاری کم نبود!

در مورد تصاویر هم عرض کنم که بنده هیچ دندونه ای تو تصاویر Killzone Shadow Fall نمیبینم چه برسه به موج زدن!!!
از دو تصویر Ryse هم تصویر زید که اصلا از لحاظ بصری نابوده و قابل قیاس نیست!

این تصویر هم که resolution کمی داره و نمیشه روش نظر داد!

x5u3o7ysqz7k691g72b.png

ولی نظر من اینه که Ryse گرافیک بالائی داره ولی نه در حدی که هیچ بازی ای باهاش قابل قیاس نباشه!

در ضمن یادآوری میکنم که Killzone Shadow Fall رو 1080 هست و Ryse رو 900!

نه برای چی مسخره کنم؟واقعا چرا فکر کردی دارم مسخره میکنم؟عکس با کیفیت گیرم نیومد.همش از دم فیـــلتر بودند.اینا رو پیدا کردم.

- - -ویرایش - - -

در مورد اون لیست شما گفتی انحصاری، نگفتی انحصاری بدرد بخور، اگه اونطوری باشه که از لیست شما هم فقط GeoW 2 بدرد بخور هست!
در ضمن تقصیر ما چیه که شما یا بازیها رو نمی شناسی یا سلیقت متفاوته! خیلی از کسانی که میرن سمت کنسول سونی عاشق بازیهای ژاپنی با اون حال و هوای خاص خودشون هستند، مثلا تو همون لیست Disgaea 3: Absense of Justice ،Cross Edge دو تا از بهترین بازیها تو سبک خودشون هستند!
پس انحصاری کم نبود!

در مورد تصاویر هم عرض کنم که بنده هیچ دندونه ای تو تصاویر Killzone Shadow Fall نمیبینم چه برسه به موج زدن!!!
از دو تصویر Ryse هم تصویر زید که اصلا از لحاظ بصری نابوده و قابل قیاس نیست!

این تصویر هم که resolution کمی داره و نمیشه روش نظر داد!

x5u3o7ysqz7k691g72b.png

ولی نظر من اینه که Ryse گرافیک بالائی داره ولی نه در حدی که هیچ بازی ای باهاش قابل قیاس نباشه!

در ضمن یادآوری میکنم که Killzone Shadow Fall رو 1080 هست و Ryse رو 900!

تو همون تصویر اول به سقف نگاه کن ببین چقدر آلیاسینگ داره !

در ضمن بازی های ژاپنی از نظر من بیشترشون چرند محسوب میشن.بازی ژاپنی یدونه اونیموشا بود که خدا بیامرزتش....بقیه بدرد لای جرز دیوار میخورند.

- - -ویرایش - - -

LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4
Resistance 2
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles
Haze
Cross Edge
همچین جمله ای رو میگه :

خصوصن بازیهای:
Valkyria Chronicles
White Knight Chronicles

باور کن من به عنوان یه بازیکن حرفه ای از این بازی ها خوشم نمیاد و وقتمو حرومشون نمیکنم.
گندشون Final Fantasy رو تحویل نمیگیرم حالا چه برسه به این بازی های گم نام!!

آخرین ویرایش:
در ضمن بازی های ژاپنی از نظر من بیشترشون چرند محسوب میشن.بازی ژاپنی یدونه اونیموشا بود که خدا بیامرزتش....بقیه بدرد لای جرز دیوار میخورند.​
images

مشکل اینه که دوستان با هر یه شات K:SF سی چل صفحه راجب سوراخ دماغ های هر کاراکتر بحث و ابراز تعجب نکردند!تازه شات های گیم پلی نه کات سینی که همشون Real-Time نیست!که الان به نظرتون کرایتک یه چیزی ساخته که هیچ بازی به گردشم نمیرسه :-j

تازه به 900p بودن و فریم ریت 30 و از اون طرف رزولوشن 1080 و 60 فریم تو MP و گیم پلی و تخریب پذیری و ... هم اصلا کاری نداریم!
این هم یک عدد گیف که میتونه وخامت اوضاع رو بهتر شرح بده. حتما ببینید.

نمیدونم کفایت میکنن اینا یا نه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or