Spencer در تمجید Sony:آنها به فرانچیزها متعهد میمانند حتی اگر 10 میلیون واحد نفروشند

فکر کنم این فیل اسپنسر بمانند فتل ترقه ، بمبی چیزی تو چنته داره و میخواد رو کنه.منتهی!!داره یکم شکسته نفسی میکنه تا اون روزی که بازی های خفنش رو رو کرد بعضیا سکته نزنند.:d

الان 20 نفر میان ND و بازی هاش رو به رخ میکشند.خدایا:|

فکر کنم این فیل اسپنسر بمانند فتل ترقه ، بمبی چیزی تو چنته داره و میخواد رو کنه.منتهی!!داره یکم شکسته نفسی میکنه تا اون روزی که بازی های خفنش رو رو کرد بعضیا سکته نزنند.:d

ما الان مثل مایکل شوماخر تو کمای مصنوعی هستیم :(

دوسال آخر 360 مثل یه صحرای بایر بود! . کینکت نبود رسما زباله میشد!
منظورت 2014 و 2013 بود؟!:d

طرف اومد داره از کارایی که سونی با IP هاش می کن تجلیل کرده و گفته ما هم باید همین کارو بکنیم،:bighug:
اونوقت اینجا طرف میاد برای دوستش شیشکی می بنده!!فکر کرده داره از کمپانی باباش مای میزاره!:d

یه سری تئوری قبل عرضه کنسولا هم مشابه همین بود، اونا که به حقیقت پیوستن اینی که گفتی هم 100% به حقیقت میپیونده ...

داره هندوانه می گزاره زیر بغل سونی که بیاد نسخه های بعدی بازی های مثل X و Y و Z و... بسازه و با فروش یک میلیونی مواجه بشه
در کل به غیر از یکی دوتا بازی U و GT و... سونی باید بره سراغ IP های جدید و از اون X و Y و Z و...ی که بالا اشاره کردم آبی گرم نمیشه

داره هندوانه می گزاره زیر بغل سونی که بیاد نسخه های بعدی بازی های مثل X و Y و Z و... بسازه و با فروش یک میلیونی مواجه بشه
در کل به غیر از یکی دوتا بازی U و GT و... سونی باید بره سراغ IP های جدید و از اون X و Y و Z و...ی که بالا اشاره کردم آبی گرم نمیشه

دقیقا... مثل رقیبش که در نسل قبل با ساخت IPهای آتشفشانی تونست تمام حروف انگلسی به صف بکنه. سونی هم به همین 4 تا X , Y , Z اکتفا کرد. شما ببخشید. آب قطع هست در سمت ما!

دقیقا... مثل رقیبش که در نسل قبل با ساخت IPهای آتشفشانی تونست تمام حروف انگلسی به صف بکنه. سونی هم به همین 4 تا X , Y , Z اکتفا کرد. شما ببخشید. آب قطع هست در سمت ما!

من اصلا کاری با رغیبش ندارم اما بازی که چهار نسخه ازش اومده و کلی هزینه روش شده و به زور فروش یک میلیونی می کنه دیگه چه اسراری به ادامه اون هست..؟ شما فقط تعداد واستون مهم هست که مثلا تو آمار کم نیارین ولی باید کیفیت هم آدم در نظر بگیره

الان واقعا منظورت اینه که با این حرفا میخاد سونی رو گول بزنه که سونی بازی بسازه و ضرر کنه ؟ ؟

آره خب مدیران سونی هم 4تا بچن , دس به سینه نشسته اینا واسشون تعیین تکلیف کنن

دیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟ :-/ :دی
نه سونی هر شرکت گیم سازی دیگه ای :دی

سونی هم که در نسل جدید با ساخت IP های جدیدی مثل نک یا (بقول یکی از بچه ها کناک:d) تونست بازی ای بسازه که عنوانشـــ حرف ناخوانا داشت و این خوب دستاورد بزرگی محسوب میشه.:>

آب قطع هست در سمت ما!
از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود ، اما خوب سیستم آبرسانی به روش ناتی داگی جواب داد و سونی تونست آبرو مندانه نسل 7 رو به پایان برسونه.بله اینطوریاست.;)

دیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟ :-/ :دی
نه سونی هر شرکت گیم سازی دیگه ای :دی
Beyond
Puppeteer
Rain

سونی توی سالی که میخواست کنسول جدیدش رو عرضه کنه 4 تا IP جدید برای PS3 ساخت. توقعات دوستان بالاست وگرنه از لحاظ خلق IP جدید سونی خیلی هم خوب عملکرده.

دیگه نمیشه که توی یه سال 20 تا IP جدید رو کرد :دی

ادیت : Dragon's Crown هم یادم رفته بود. 5 تا IP جدید توی یکسال!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or