فکر کنم این فیل اسپنسر بمانند فتل ترقه ، بمبی چیزی تو چنته داره و میخواد رو کنه.منتهی!!داره یکم شکسته نفسی میکنه تا اون روزی که بازی های خفنش رو رو کرد بعضیا سکته نزنند.:d
الان 20 نفر میان ND و بازی هاش رو به رخ میکشند.خدایا
منظورت 2014 و 2013 بود؟!:dدوسال آخر 360 مثل یه صحرای بایر بود! . کینکت نبود رسما زباله میشد!
فکر کنم این فیل اسپنسر بمانند فتل ترقه ، بمبی چیزی تو چنته داره و میخواد رو کنه.منتهی!!داره یکم شکسته نفسی میکنه تا اون روزی که بازی های خفنش رو رو کرد بعضیا سکته نزنند.:d
الان 20 نفر میان ND و بازی هاش رو به رخ میکشند.خدایا
داره هندوانه می گزاره زیر بغل سونی که بیاد نسخه های بعدی بازی های مثل X و Y و Z و... بسازه و با فروش یک میلیونی مواجه بشه
در کل به غیر از یکی دوتا بازی U و GT و... سونی باید بره سراغ IP های جدید و از اون X و Y و Z و...ی که بالا اشاره کردم آبی گرم نمیشه
دقیقا... مثل رقیبش که در نسل قبل با ساخت IPهای آتشفشانی تونست تمام حروف انگلسی به صف بکنه. سونی هم به همین 4 تا X , Y , Z اکتفا کرد. شما ببخشید. آب قطع هست در سمت ما!
داره هندوانه می گزاره زیر بغل سونی که بیاد نسخه های بعدی بازی های مثل X و Y و Z و... بسازه و با فروش یک میلیونی مواجه بشه
در کل به غیر از یکی دوتا بازی U و GT و... سونی باید بره سراغ IP های جدید و از اون X و Y و Z و...ی که بالا اشاره کردم آبی گرم نمیشه
دیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟داره هندوانه می گزاره زیر بغل سونی که بیاد نسخه های بعدی بازی های مثل X و Y و Z و... بسازه و با فروش یک میلیونی مواجه بشه
دقیقا... مثل رقیبش که در نسل قبل با ساخت IPهای آتشفشانی تونست تمام حروف انگلسی به صف بکنه. سونی هم به همین 4 تا X , Y , Z اکتفا کرد. شما ببخشید. آب قطع هست در سمت ما!
از سال 2006 تا 2009 که آب براتون به روش قطره چکانی وصل بود ، اما خوب سیستم آبرسانی به روش ناتی داگی جواب داد و سونی تونست آبرو مندانه نسل 7 رو به پایان برسونه.بله اینطوریاست.آب قطع هست در سمت ما!
Beyondدیگه سونی از TloU بالاتر چی کار میتونه بکنه !؟![]()
نه سونی هر شرکت گیم سازی دیگه ای![]()