نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
تریلر TGS سایلنت هیل رو از کجا دانلود کنم؟

آخرین ویرایش:
^^^ بازیهای اسکوئر اگه نگیم همشون ، اکثرشون (حتی فاینال ها) هر دو زبان رو دارن ولی از اونجا که بی نهایت دزد تشریف دارن زبون ژاپنی بازیهاشون رو در قالب DLC به اسم Japanese Voice Pack می فروشن :| اونم در حالی که استودیو هایی مثل کپکام که این همه فحش می خورن از ستریت فایتر و آسورا بگیر تا همین رزیدنت ایول رولیشنز هر دو زبان رو توی تنظیمات صدای بازی ساپورت میکنن :دی حالا چی شده توی این یکی همچین کاری نکردن ، خدا می دونه :دی

^^^ بازیهای اسکوئر اگه نگیم همشون ، اکثرشون (حتی فاینال ها) هر دو زبان رو دارن ولی از اونجا که بی نهایت دزد تشریف دارن زبون ژاپنی بازیهاشون رو در قالب DLC به اسم Japanese Voice Pack می فروشن :| اونم در حالی که استودیو هایی مثل کپکام که این همه فحش می خورن از ستریت فایتر و آسورا بگیر تا همین رزیدنت ایول رولیشنز هر دو زبان رو توی تنظیمات صدای بازی ساپورت میکنن :دی حالا چی شده توی این یکی همچین کاری نکردن ، خدا می دونه :دی

^^^

دفیقا احسان تازه این خوبشه ! :d

توی Lightning Returnes اگر هفته ی اول صدای ژاپنی رو میگرفتی مجانی بود ولی بعدش شد 2 دلار و دو هفته ی بعدش شد 5 دلار و ثابت موند :|
یعنی این سیاست خیلی بده کسایی که عشق صداگذاری ژاپنی هستن به راحتی نمیتونن از این بگذرن !

راستی یادمه آریا سنپای بزرگ { AsaraymA } بزرگ کاملا بازی Atelier Ayesha رو برای همین زیر سوال برد و خیلی هم آخه عجیب بود چون اصلا صدای ژاپنی نذاشته بودن برای بازی که ازش ژاپنی بودن میباره باید با صداگذاری انگلیسی بازی کنیم :|

به هرحال این بحث به نامردی بعضی استدیو ها برمیگرده :-"

===========

بچه ها یاکوزا هیچکدوموشن قرار نیست بیاد غرب ؟! -ــــــــــــــــــــ-

خدا رو شکر وان پیس ما رو هیچوقت دوبله نمیکنند :-" و خوب،بدون صدا هم نمیتونند عرضه کنند :d
همون ژاپنی رو میدن کیف میکنیم:bighug:

ولی کلا بازی های شرقی،ژاپنیش میچسبه! همین Ni no Kuni رو با صدای ژاپنی رفتم:bighug: خیلی خوب بود :d (فقط لعنتشون کنه که اسم ها رو برای غرب عوض کردن و زیرنویس یه چیز بود اسما،ژاپنی یه چیز دیگه:-" )
FF XV هم بیاد،باید ببینم چه میشود! :-" :d

کاش کونامی هم از Namco Bandai یاد میگرفت و صدای ژاپنی رو میزاشت تو بازی ها! :(( من Metal Gear ژاپنی میخوام! :(

البته KH رو باید انگلیسی زد:-" >:)

البته KH رو باید انگلیسی زد

این بیشرف KH عجب دوبله انگلیسی خفنی داره :d واقعا لذت بردم

بازیای ژاپنی خیلی کمی هستن که دوبله انگلیسیش خوب باشه اما KH عالیه

من خودم داشتم ّKH 1 final mix بازی میکردم فقط دلم میخواست بره تو Cutscene تا صدای Sora رو بشنوم :d

این بیشرف KH عجب دوبله انگلیسی خفنی داره :d واقعا لذت بردم

بازیای ژاپنی خیلی کمی هستن که دوبله انگلیسیش خوب باشه اما KH عالیه

من خودم داشتم ّKH 1 final mix بازی میکردم فقط دلم میخواست بره تو Cutscene تا صدای Sora رو بشنوم :d
KH کلا انقدر که غربیه،شرقی نیست:-" :d
دیگه از کل دنیای دیزنی،غربی تر؟ :-" ( + یکم FF :-" ) برای همین مشخصه انگلیسیش میترکونه! >:)

آقا هایپ TGS امسال گویا هیچ وقت تموم نمیشه :دی سونی قراره به مناسبت 20 سالگی Playstation، یک بازی خاص رو معرفی کنه :دی اینم لینک Countdown :دی

https://www.youtube.com/watch?v=8r5HFgajF98&feature=youtu.be

wishlist هاتون رو پست کنین :دی لول :دی
MediEvil#
---

One Piece Pirate Warriors 3 TGS 2014 Trailer

Spoiler Alert: انیمه بین ها به هیچ عنوان این تریلر رو نبینند چون ظاهرا اسپویل خیلی وحشتناکی داره (خود من هم ندیدم)
2 ثانیه از آرک درث-روزآ نمیشه اسپویل وحشتناک!.

آخرین ویرایش:
Disgaea 5 برای غرب تایید شد :d
دموی بازی برای ژاپن اکتبر در دسترس قرار میگیره 8-|:d

MediEvil#

خوب شد این پست رو دوباره بالا آوردی، اتفاقا داشتم دنبالش میگشتم :دی
=====
دوستان این معرفی به مناسبت 20 سالگی پلی استیشن اصلا ممکنه بازی نباشه. در واقع Dengeki PlayStation (یه مجله ژاپنی) گفته قراره یه Special Project به مناسبت بیست سالگیمون داشته باشیم و احتمال داره اصلا ربطی به SCEJ نداشته باشه.

پس توقعتون رو پایین نگه دارید که اگه بعدا معرفیشون یه باندل یا یه سرویس یا App جدید برای ژاپن بود نابود نشید.

2 ثانیه از آرک درث-روزآ نمیشه اسپویل وحشتناک!.

اگه صرفا انیمه رو میبینی و بعد از دیدن تریلر متوجه اسپویل نشدی واقعا خیلی خوش شانسی :دی کلا بهش فکر نکن بزار برات سورپرایز بمونه. دیگه تریلر رو هم نبین :دی ولی اگه مانگا هم میخونی:
سه تا ظرف ساکی؟!

پ.ن: تریلر رو ندیدم ولی یکی توی Gaf زد اسپویلش کرد برامون :|:|:|

دستای لوفی چرا اتشی شده ؟ نکنه میوه ایس رو خورد یا فقط عکسه ؟ همزمان با مانگاشه ؟ میخوام ببینم ..
yahoo_20.gif

این که عکس Pirate Warriors 2 ـه :دی

آخرین ویرایش:
un38ovi6ra0xuu2ndwc5.jpg

بعضی از اعضای تیم سازنده Bloodborne:d

اگر آخری از سمت چپ رو نشناختین، میتونین همین الان برین خودکشی کنین:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or