نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
un38ovi6ra0xuu2ndwc5.jpg

بعضی از اعضای تیم سازنده Bloodborne:d

اگر آخری از سمت چپ رو نشناختین، میتونین همین الان برین خودکشی کنین:d

خود استاد نیست؟!:d

One Piece Pirate Warriors 3 TGS 2014 Trailer

Spoiler Alert: انیمه بین ها به هیچ عنوان این تریلر رو نبینند چون ظاهرا اسپویل خیلی وحشتناکی داره (خود من هم ندیدم)

اسپویل خاصی نیست ولی بازم تو تگ میزارم :d
البته ما چون دیدیم اهمیتی نداره :|:d

تنها اسپویلش مربوط به آخر special One Piece 3D2Y هست
که تو این تریلر به طور نامحسوسی نشونش میده نه مثل خود3d2Y

اسپویل خاصی نیست ولی بازم تو تگ میزارم :d
البته ما چون دیدیم اهمیتی نداره :|:d

تنها اسپویلش مربوط به آخر special One Piece 3D2Y هست
که تو این تریلر به طور نامحسوسی نشونش میده نه مثل خود3d2Y

آره دیگه برای مایی که 3D2Y رو ندیدم واقعا اسپویل وحشتناکی به حساب میاد :دی

آخرین ویرایش:
Famitsu از Shuhei Yoshida راجب TLG سوال کرده :d
اونم با خنده جواب داده :d

گفته به بهترین شکل در حال توسعه بازی هستیم l-)
داریم بازی رو به صورت پایداری جلو میبریم و گوش به زنگ باشید

کلا ما نا امید نمیشیم :-"

@ Lord Odin
دو ثانیه از آرک درس روزا نمیشه اسپویل وحشتناک! اما توی این آرک بعضی چیزا هستن که رسما اسپویل وحشتناکن! نه فقط اینی که توی تریلر بهش اشاره شده،چیزای دیگه ای هم هستن هنوز توی این آرک...! :-"
یا دو ثانیه از آرک مارینفورد رو من میتونم بگم که کسی که هنوز انیمه رو تموم نکرده و به هفتگی نرسیده،خیلی شیک میتونه بزنه من رو بکشه!:bighug:
به طور کلی اینکه، 2ثانیه داریم تا 2ثانیه! :d
---

یک چیزی در مورد لوگوی بازی! :d
هر شماره،با توجه به داستان، لوگوی بازی یه تغییراتی میکنه!
شماره ی اول فقط یک مشت لوفی بود( پیستول:-" ) ، شماره ی دوم زخم لوفی ، شماره ی سوم هم یک مشت لوفی و ... :-"

---
اما نامردا تریلرشون سرکاری بود! :|
1:40 تای اول،که رسما CSـهای شماره های قبل بود! (غیر از اولش و شنکس) ، با توجه به چیزایی که نشون داد،فکر کنم قراره داستان اصلی رو دوباره بگن!
که امیدوارم نباشه! :( وقتی یک عالمه از کاراکترهای وان پیس توی بازی نیستن،چه کاریه بخوان آرک ها رو نصف و نیمه بازسازی کنند:| یه چیزی مثل PW2 باشه! :(

الان این تریلر xv که دیدم واقعی بود ... ؟؟؟؟
ro9i1eicemt0zw5fn9c0.gif

همه چی همه جوره عالی بود ... خیلی دوست داشتم .. کاملا باب میل من بود ... سبک گیم پلی و طراحی مراحل فوق عالی و خواستنی و دوست داشتنی بود ... طراحی شخصیت ها و کارکتر ها هم خدا بود ... اصلا ادم این کارکتر ها رو میبینه عاشق میشه ...
1x6w6pfl6i7hxrsmwaft.gif

ub9j75eyskd4o81rj7es.jpg

میخوام ... میخوام
8h2q1o527tdnruii1rcp.gif

دیگه خرید 4 ps از اوجب واجباته

شروع شد! ما که فعلا چیزی نمیفهمیم چی میگن :-"
به قول دوستان، فقط های های های های! :)) حالا گاهی اوقات هوم هم میگن:-" :d

ولی مشکوک میزنند :| تنها کلمات قابل فهم : PC و Mouse و Keyboard بود :|
اینا مطمئن میباشن که برای 20 سالگی PSـه؟ :-"

ویرایش 1 : مصاحبه با لیدر یکی از گروه های خفن(قاعدتا باید خفن باشه :-" وگرنه برن بمیرن :-" ) کانتر ؟ :|
مسخرمون کردن آیا؟ :-"

ویرایش 2 : نخیر! گویا هر 4تایی که اینجا هستن،از کلن های معروف PC میباشن! به ما هم هیچ ربطی نداره! :d :-"
PC گیمرا بشینند ببینند :-"

آخرین ویرایش:
ظاهرا استودیو ژاپن یک کنفرانس در کمتر از 3 ساعت دیگه برگزار میکنه ، و یکی دو عنوان جدید (PS4 & Vita) هم نمایش داده خواهند شد.

“An emergency guerilla broadcast from Makuhari Messe! We’ll be introducing a PS4 and PS Vita title (or PS4 and PS Vita titles) that we’ll be showcasing on the show floor. Don’t miss it!”

مراسم رو می تونید از اینجا ببینید.

آخرین ویرایش:
ظاهرا استودیو ژاپن یک کنفرانس در کمتر از 3 ساعت دیگه برگزار میکنه ، و یکی دو عنوان جدید (PS4 & Vita) هم نمایش داده خواهند شد.

مراسم رو می تونید از اینجا ببینید.
یوشیدا دیروز توی مصاحیه ش با Famitsu وقتی در مورد TLG ازش سوال پرسیدن گفته بود که "کار ساخت The Last Guardian بی نهایت خوب پیش میره و تیم توسعه بصورت مداوم و منظم در حال کار هستن روی بازی پس مشتاقانه منتظر اطلاعات بیشتر باشید" .

احتمالات خودم:
-TLG
-Gravity Rush 2
-New IP

:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or