نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
Gravity Rush در اون حد نیست که بیان یه کنفرانس جدا برای معرفیش بزارن
TLG هم انقدر بزرگه که معرفیش جایی غیر از E3 حرامه :sad:

آخرین ویرایش:
Gravity Rush در اون حد نیست که بیان یه کنفرانس جدا برای معرفیش بزارن
TLG هم انقدر بزرگه که معرفیش جایی غیر از E3 حرامه :sad:

یه نگاهی به لینک livestream بنداز :d

پس یحتمل Puppeteer 2 جزوشونه >:):d

Ico & Shadow of the Colossus Collection توی TGS بود که آنونس شد، بخاطر همین بعید نیست TLG هم re-announce ـش توی TGS باشه. غیر این همین که یوشیدا گفته فکر نمی کنم تو TGS هم ببینیمش می تونه نکته انحرافی باشه و برعکس درست همین دفعه نمایشش بدن. Believe:d

دموی Final Fantasy XV میتونیم واسه خودمون برونیم و دانجئون های مختلف رو زیر و رو کنیم :d

گفتن دمو 3 تا 4 ساعت سرگرم میکنه در صورتیکه برا گشت و گذار از ماشین استفاده کنین

حتی گفته شده ممکنه تو راه Chocobo ببینین و سوارشون بشین :x

گفتن که دمو Boss Fight نداره اما یه چیز خفن دیگه ای داره که همتون کف و خون قاطی میکنین :d

گفته که خودتون هم میتونین ماشین رو برونین اما میتونین ماشین رو بدین Ignis برونه که یه جورایی Auto Driveئه دیگه و اینکه مکالمات بین Noctis و رفیقاش خیلی Random اتفاق میوفته

طراحی و حالت چهره Ignis هم از تریلر E3 قبلی عوش شده

واای خیلی اطلاعات جدیدی داره حال ندارم بنویسم :))

یه تریلر جدید هم ازش دادن که گرافیک و این چیزا رو نشون میده خیلی خفنه حتما ببینین

وقتی بارون میاد همه چیز که تو فضای بازه خیس میشه و قسمتایی که محافظ دارن مثلا زیر سقف هستن خشک میمونن که این شامل لباس شخصیت ها هم هست و وقتی بارون قطع میشه همه چیز کم کم شروع میشه به خشک شدن

تغییر آب و هوا هم Dynamic تشریف داره :(( خدایا این بازی چی میخواد بشه

گفته که دمویی که نشون دادن دور و بر 70 - 80 درصد چیزی بود که الان دارن میسازن و کیفیت نهایی بیشتره

راجع به Dodge و Auto Attack هم یه کوچولو گفته که میشه

یه جا هم گفته انگار دموی E3شون رو PC بوده

گفتن که اطلاعات بیشتری تو Square Enix Presents و Jump Festa میگن

Final Fantasy XV Demo Will Let You Drive Around And Explore Dungeons

- - -ویرایش - - -

من خودم تازه همین الان تریلر جدیده رو دیدم :| خیلی خوبه :|

گیم پلیش عالیه یعنی عشق است تلپورتش

تلپورتش خیلی خفن کار میکنه حتما ببینین

Dodge کردنشم خیلی خوبه عین بقیه بازیا نیست که به خاطر مشت یه دشمن کوچیک کل بدنش رو پرت کنه 6 متر اونور تر :d

بدبختی بد موقعی این خبر رو دادن من دارم میرم دانشگاه :d

اگه وقت داشتم بهتر ترجمه میکردم شرمنه >_<

اینم لینک کیفیت 720 از تریلر جدیده:

http://www.dailymotion.com/video/x26a1ww_ffxvtgs14demo_videogames

دانشگاهم دیر شد Square خدا خفت کنه :d

آخرین ویرایش:
لینک؟:دی
[/RIGHT]SCE会議室 from TGS - 2014/09/20 19:00開始 - ニコニコ生放送

شیلتر شکنم ترکید چیزی نشون دادن آیا
yahoo_4.gif
؟

چیزی نشون نمیده :|

آخرین ویرایش:
لینک؟
:biggrin1:

SCE会議室 from TGS - 2014/09/20 19:00開始 - ニコニコ生放送

شیلتر شکنم ترکید چیزی نشون دادن آیا :d؟

رفیق این کانال که میگه فقط بر روی موبایل کار میکنه !
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
یه لینک درست و درمون برسونین خواهشا !
yahoo_2.gif
الان که چک کردم زده All seats taken!مثل اینکه محدودیت داره وگرنه اولش داشتم میدیدم خودم:d

آخرین ویرایش:
تو همچین دورهمی شیر تو شیری با این وضعیت استریم داغون که واقعاً بعیده برنامه آنونس یه پروژه 7 ساله رو ریخته باشن ولی در هر صورت خود Ueda بعد 6-7 ماه رویت شد، سختی و مشقت کار روی TLG تو چهرش پیداست:d

vqbxev2s59det387fgc5.jpg

خُب اینطور که معلومه ما قرار نیست، کنفرانس رو ببینیم، ناسلامتی 20 سالگی پلی استیشن هستش و ما فن ها اینجا داریم سماق میمکیم ! :|:d در هر صورت ما تبریک ـمون رو از همین تریبون اعلام میکنیم ! :love:
yahoo_4.gif

عوضش مصاحبه دیروز ادیتور فامیتسو با یوشیدا رو قسمت هایی ـش رو براتون میزارم، حسابی روحیه بگیرید ! :d
====

541bf406e17f3.jpg

――実際、PS3とPS4のマルチタイトルでは、PS4版のほうが売れているタイトルもありますし、コアなゲームファンは、すでにシフトし始めている感じがありますね。
吉田 『Destiny(デスティニー)』もそうですよね。まだ時間はかかるとは思いますが、まずはいい方向に動いているな、という実感はあります。
اول از همه اینکه یوشیدا، از فروش و آمار و ارقام PS4 میگه و کلا خودشون هم باورشون نمیشه که اینقدر خوب، تونستن عمل بکنن و از لحاظ مارکتینگ حرفی برای گفتن داشته باشن، این نکته رو هم دقت کُنید که تا بحال همچین بازی خاصی برای این کنسول از خانواده پلی استیشن نیومده، پس اگر سال بعد هنگام عرضه عناوین فرست پارتی، دیدید که آمار فروش این کنسول زده به سقف و تعجب کردید، یه وقت شکّ نکنید ! :d چون چیز طبیعیه دیگه..
در ادامه هم همونطور که میبنید از تاثیرات عنوان Destiny به عنوان یه امتیاز برای فروش بیشتر یاد کردن و فکر کنم گفتن که نسخه PS4 از PS3 هم بیشتر فروش داشته، اگر اشتباه نکنم..
=========
قسمت بعد میرسیم به عناوین فرست پارتی شرکت سرگرمی های سونی، اینطور که معولمه یوشیدا هی میخندیده و جواب خبرنگار رو میداده، لوول ! یکم در مورد Bloodborne ، صحبت کرده، گفته که به نظرم میتونه یه سیستم سلر خوب برای ما باشه و بعدشم در مورد The Order صحبت کرده و آخرشم رفته سروقت DriveClub ! چقدر خوب توضیح دادم.. لول !
اینم همون تصویری هستش که میگفتم، یوشیدا جان، تو فقط بخند، البته به ما نخندی، از خوشحالی بخند، فروش خوب PS4، عرضه عناوین متنوع و باحال، فقط یه فکری هم به The Last Guardian بکن ! :d

541bf40694d6e.jpg

از همه جالب تر زمانی هستش که در آخر، خبرنگار ازش میپرسه که:
――もうひとつ、最後に、しつこいですがこれだけ! 『人喰いの大鷲トリコ』については……?
ترنسلیت ـش که کردم، میشد اینکه: در آخر هم یه کم در مورد The Last Guardian توضیح بدید !
در جواب گفته بود که:
吉田 絶好調で開発しています。……ちょっと言い過ぎかな(笑)。引き続き粘り強く開発を続けていますので、ご期待ください。
این جمله رو وقتی تو گوگل ترنسلیت انداختم، شاید باور نکنین، ولی روح و روانم شاد شد، چنین ترجمه ای در آورد:
I'm developing in Yoshida best condition. Kana exaggeration ...... (laugh). Because we continue to develop tenaciously continue, please stay tuned.
گفتن که پروسه ساخت The Last Guardian در وضعیت بسیار مطلوبی قرار داره و خیلی خوشحالن دیگه، و در آخر هم اینکه:

541bf4071e2ec.jpg

به دوربین نگاه کرده و باز هم با خنده در کنار یه PS4 سفید عکس انداخته و گفته: بابا شماها چقدر ساده اید، یه PS4 بخرید دیگه، نکنه فکر کردید که قراره The Last Guardian برای PS3 عرضه بشه ؟! کور خوندید، باز هم میخنده و ...
منبع

آخرین ویرایش:
SE تایید دموی بازی Final Fantasy XV چیزی حدود 3 الی 4 ساعت گیم پلی خواهد داشت. البته تو بازی خبر از باس نیست.

پس این کنفرانس و سروپرایز و کوفت و زهرمارهایی که گفتن کی هست؟ یا سرکاری بود؟

الان چندتای تریلر از BloodBorne در اومده.یکم نامید شدم!:(
ولی گرافیک و اتمسفر بازی خیلی خوب بودن:x:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or