نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
وقتی با نمورا مقایسه میشه مثل تفاوت اصغر فرهادی با اسکورسیزی هست :biggrin1:

خوب پس تاباتا رو نمیشناسی! درسته که نومورا خیلی خفنه اما ایشون هم بهترین FF های این چند سال اخیر رو کارگردانی کردن. ضمن اینکه عملا کل بازی رو نومورا ساخته. الان تاباتا امده رو کار تا سریعتر پروسه ساخت طی بشه و نومورا هم با خیال راحت KHIII رو بسازه که بنظر من بهترین تصمیمه. ما فن های قدیمی FF سالهاست که همه اینهارو میشناسیم و کارهاشون رو تجربه کردیم. همشون کاردرست های SE هستن.

همین معدود ip های خوب ویتا رو هم واسه ps4 می خواید؟)x
از اولشم ویتا Gravity Rush رو از ما غصب کرد! :|

PSB: How did you decide which of PS Vita’s new inputs (touch screen, six axes gyroscopes) to use with Gravity Rush?
JS: Originally, we were making the game for PS3. We came across Vita along the way. We played around with it, and thought ‘this is perfect for this game’ and so we switched to Vita.
Gravity Rush's Creators Reveal The Game's Origins - PlayStation.Blog.Europe

پس چیزی که از اولشم مال خودمون بوده،هیچ مشکلی نداره پس گرفتنش:-"

از اولشم ویتا Gravity Rush رو از ما غصب کرد! :|

Gravity Rush's Creators Reveal The Game's Origins - PlayStation.Blog.Europe

پس چیزی که از اولشم مال خودمون بوده،هیچ مشکلی نداره پس گرفتنش:-"

اخه نامردیه.Ps4 به اندازه کافی ip خوب داره که لنگ گراویتی راش نباشه...
اگه قرار باشه هر بازی رو هر کنسولی بیاد که بدرد نمی خورد...

به نظر من اوردن GR روی کنسول خونگی اصلا کار جالبی نیس، چون همه ی لذتش به قابلیتای ویتاس، اون لذتی که وقتی از هیجان ویتاتو تکون میدی و باعث میشه دوربین تکون بخوره یا برای عملکرد سریع هم از شوک استفاده میکنی هم ویتا، یا جاخالی دادن با صفحه لمسی و و و .. همه و همه روی کنسول خونگی قابل پیاده سازی نیس و بازی از یه شاهکار تبدیل میشه به یه بازی معمولی

اخه نامردیه.Ps4 به اندازه کافی ip خوب داره که لنگ گراویتی راش نباشه...
اگه قرار باشه هر بازی رو هر کنسولی بیاد که بدرد نمی خورد...
از همون تایید Tearaway سونی رسما به ویتا گفت بای بای بکن! :d :-"
(البته خیلی وقته گفته:-" تیر خلاص بود:-" )

به نظر من اوردن GR روی کنسول خونگی اصلا کار جالبی نیس، چون همه ی لذتش به قابلیتای ویتاس، اون لذتی که وقتی از هیجان ویتاتو تکون میدی و باعث میشه دوربین تکون بخوره یا برای عملکرد سریع هم از شوک استفاده میکنی هم ویتا، یا جاخالی دادن با صفحه لمسی و و و .. همه و همه روی کنسول خونگی قابل پیاده سازی نیس و بازی از یه شاهکار تبدیل میشه به یه بازی معمولی
با اینکه Tearaway هنوز برای PS4 نیمده، اما سلام میرسونه! :d
هر کنسولی قابلیت های خودش رو داره! :d میتونند با قابلیت های PS4 یه جور دیگه هیجان وارد کنند! :d

با اینکه Tearaway هنوز برای PS4 نیمده، اما سلام میرسونه! :d
هر کنسولی قابلیت های خودش رو داره! :d میتونند با قابلیت های PS4 یه جور دیگه هیجان وارد کنند! :d
نمیشه برادر من :d
Tearaway بحثش جداس ما GR رو‌نمیدیم :d

نمیشه برادر من :d
Tearaway بحثش جداس ما GR رو‌نمیدیم :d
خواستن توانستن است! :d
بحث اون تازه پیچیده تره! :-" ولی مال دزدی خوردن نداره ها! :-" پسش بدید! ما هم میخوایم خو :((

دقیقا GR صرفا فقط روی ویتا با اون قابلیت ها فاز میده :d بار ها شده خودم با ویتا 360 میچرخیدم که یه وقت نیوفتم :d:))

خواستن توانستن است! :d
بحث اون تازه پیچیده تره! :-" ولی مال دزدی خوردن نداره ها! :-" پسش بدید! ما هم میخوایم خو :((

اتفاقا مال دزدی بدجوری بمون چسبیده :d اگه دزدی نبود نمیچسبید :d

دقیقا GR صرفا فقط روی ویتا با اون قابلیت ها فاز میده :d بار ها شده خودم با ویتا 360 میچرخیدم که یه وقت نیوفتم :d:))

ویتات سالمه الان؟ :d

از کی کنسول دستیو خانگی سونی باعث رقابت و دشمنی توی زمین خودمون شده خودمون خبر نداشتیم :d .

ما از خدامونه اتفاقا ویتا بازیای انحصاریش بیشتر بشه . ولی از اونجایی که تمام تمرکز سونی روی کنسول خانگیه که به حقم هست :d بنظرم UNCHARTED GA ویتا رو بده برای PS4 تا نشانه ای باشه برای همکاریهای بیشتر بین این دو کنسول :d. حقیقت اینه که من ویتا نمیخرم :d. لزومی هم نداره که بخرم :whistling: . پس M BABY رو هم بدن واسه PS4 که من دیگه انقده فکرم درگیر نباشه :d

یکی از آرزو هام این بود که گرافیک CG بازی FF رو بتونم ببینم.نمی گم گرافیک بازی بد بودا،نه خیلی هم خوب بود ولی به نظرم می تونست بهتر از این باشه.اما از اون مهمتر گیم پلی عالی بازی هست که من رو هم می تونه کمی جذب کنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or