نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
ای بابا :| با تریلر به نهایت شادی و شوق صعود کردیم اون وقت این خبر ...:|

من نمورا میخوام :| الان همنیجوری و الکی تو دلم خالی شد ! خدا کنه همونی باشه اینهمه انتظار رو برای طرفداراش به ارمغان اورده .

همچین میگی انگار کارگردان سری XIII میخواد ادامه بده :))

تاباتا کارای خیلی خفنی تا الان انجام داده و به هیچ وجه کارگردان بدی نیست

این از بازیایی که کارگردانیشون کرده:

[TABLE="class: full-width table, width: 698"]
[TR]
[TH]Before Crisis -Final Fantasy VII-[/TH]
[TD]Director[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Crisis Core -Final Fantasy VII-[/TH]
[TD]Director[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Final Fantasy Type-0[/TH]
[TD]Director, Scenario Designer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Final Fantasy XV[/TH]
[TD]Director[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Final Fantasy Agito[/TH]
[TD]Producer[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

در ضمن بازی دیگه آخراشه و تموم شده اصل کار رو نومورا انجام داده و دیگه چیزی نمونده پس خیالت راحت ^__^

والا بقران ما هم تاباتا رو میشناسیم :دی نمیخواد برامون روزمه بزارین :دی نمیشناختمش هم با یه سرچ در عرض دو دقیقه میشناختمش :دی

وقتی با نمورا مقایسه میشه مثل تفاوت اصغر فرهادی با اسکورسیزی هست :دی هر دو کارگردان های بسیار خوبی هستند ولی اسکورسیزی کجا و فرهادی کجا :دی

آخرین ویرایش:
چند تا Screenshot و Art work از Final Fantasy XV و Final Fantasy Type-0 اومده برین حالشو ببرین

عکس صفحه قبلمم با کیفیت بالاشو گیر آوردم

حجمشون خیلی زیاده میزارم تو اسپویلر :d

ظاهرا هرسه تا inal Fantasy XIII قراره برای PC عرضه بشن.توی Steam برای 9 اکتبر لیست شدن.

بسی حال کردیم امروز با ویدئوها ... :d
FF که عالی بود MGS هم که همرو میخکوب کرد ...
دوران طلاییه این نسل داره شروع میشه :>

اون روز داشتم با دوستم بحث میکردم، کلا بحثمون این بود که هر وقت کنسولهای ژاپنی(غیر نینتندو) رشد بکنن و وضعیت خوبی داشته باشن، بازیهای ژاپنی رشد میکنن.

نسل قبل نسل خوبی نبود برای ژاپنی ها(غیر نینتندو).ولی این نسل فک کنم رشد خوبی داشته باشن با توجه به وضعیت خوب PS4.

More information has been revealed. The game is a special project to celebrate the 20th anniversary of PlayStation. The announcement will be revealed in just over a day and 8 hours and you can watch the announcement live on YouTube with this link:

آقا هایپ TGS امسال گویا هیچ وقت تموم نمیشه :دی سونی قراره به مناسبت 20 سالگی Playstation، یک بازی خاص رو معرفی کنه :دی اینم لینک Countdown :دی

https://www.youtube.com/watch?v=8r5HFgajF98&feature=youtu.be

wishlist هاتون رو پست کنین :دی لول :دی

انقدر هایپ تو تریلر FF XV و FF Type-0 بالا بود که یادمون رفت بازی های دیگه ای هم هستن :d
Arc System Works هم یه بازی برای ps4 معرفی کرده تو سبک action RPG به اسم Inferno Climber :d
تریلر که دیدم اون شمیر توی دستش منو به یاد MediEvil انداخت :(:d

یا خدا، 20 سالگی پلی استیشن، فقط با معرفی دوباره The Last Guardian شیرینه ! غیر از این اصلا ارزش نداره..
پ.ن: سونی، بیا و بهانه اصلی ما برای خرید این کنسول رو درست کن !
پ.ن2 : ... a fanboy dream again, forget it

آخرین ویرایش:
چون TGSه نمیگم کراش! :-"
Gravity Rush 2 برای PS4 :x
:-" :-" :-"

البته Puppeteer 2 هم میخوام:(( ولی بهش نمیاد TGS معرفی کنندش:(

یا خدا، 20 سالگی پلی استیشن، فقط با معرفی دوباره The Last Guardian شیرینه ! غیر از این اصلا ارزش نداره..
پ.ن: سونی، بیا و بهانه اصلی ما برای خرید این کنسول رو درست کن !
پ.ن2 : ... a fanboy dream again, forget it
اسپنسر خطاب به وسکر : i have faith in god
بهزاد خطاب به حسین : i have faith in the last of guardian
این گیف هم تقدیم به تو
73095121072672842578.gif

شنبه هم یک تریلر از Persona 4 Dancing All Night منتشر میشه
منبع
خودم با این که طرفدار Persona هستم هیچ علاقه ای به این نسخه ندارم ولی خیلی دوست دارم یک تریلر ازش ببینم تا اهنگ های بیشتری از استاد Shoji Meguro بشنوم:bighug:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or