نمایشگاه/رویداد SONY TGS 2014 Press Conference

• Thread starter Thread starter kiya
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiya

کاربر سایت

درود
امروز سونی زمان کنفرانس خودش رو برای Tokyo Game Show مشخص کرد
روز اول ماه سپتامبر ساعت 15 بوقت توکیو (10 شهریور ساعت 10:30 بوقت تهران) سونی مثل پارسال کنفرانس رو زودتر ار زمان نمایشگاه (18-20 سپتامبر) برگذار خواهد کرد !
کنفرانس بطور مستقیم از سایت رسمی پخش خواهد شد ولی به احتمال زیاد از twitch هم پخش میشه.

آپدیت:

گویا سونی کنفرانس دیگری با تمرکز بر بازار اسیا در 17 سپتامبر برگذار خواهد کرد احتمالا مربوط به لانچ کنسول در چین باشه ! ساعت کنفرانس هنوز مشخص نیست !

---
تریلرهای TGS با تشکر از .:miladamiri:.

آخرین ویرایش:
FFXV!

99142694661456450049.gif

هولی شت :(( چقدر خفن بود تریلر ـش! :((

چیزی در مورد غیر خطی بودن بازی گفتن تا الان؟ :-/ خدا کنه مثل FFXIII یه Hallway simulator نباشه! :| و بعید میدونم اینطوری باشه با توجه به این تریلر. فقط به سبک FF ها قدیمی بذارین تو مپ آزادانه بگردیم :(( پلیز :((

اون تیکه آخر تریلر هم نابودم کرد :((

It's been a long time coming...

Almost there :((

آخرین ویرایش:
عجب تریلری بود این FF :-o رسما کف و خون قاطی کردم :bighug:
مشخصه واقعا دارن به خودشون یه تکونی میدن :d

عجب تریلری داشت FF XV :x
منم مثل آریا،احتمالا بالاخره با این بازی،وارد دنیای FF میشم! :d

عجب تریلری داشت FF XV :x
منم مثل آریا،احتمالا بالاخره با این بازی،وارد دنیای FF میشم! :d

منم :d . من تا قبل معرفی فقط میخواستم ایستو کلید زنی نباشه . اینا پاشونم فراتر گذاشتن و کار تیمی رو اضافه کردن . دست روی دوشش بزاره بچرخه ، همزمان با هم کارای تمرین شدشونو انجام بدن . خیلی زیبا بود نحوه مبارزات . به شدت لذت بردم و مورد انتظارترین بازی ایه که برای اولین بار بیشتر از توقعاتم راضیم کرده .

- - -ویرایش - - -

دوستان تیلر سایلنت هیلز با صحبتای کوجیما (که نفهمیدم چی میگه :d) خیلی هایپ داشت . خیلی زیبا بود . اول شخص تایید شده مث اینکه آره ؟ توی تریلر که نمای اول شخص بود .

Final Fantasy XV

بازی همونطور که انتظار داشتیم فوق العاده بود !
به طور وحشتناکی تریلر 15 عالی بود ....
یعنی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی بود از محیط بازی که معلومه بازی دیگه مثل 13 نیست تا شخصیت های همراهت یا همون پارتی که دیگه مثل دوتا عروسک با State نیستن بلکه هر کدوم قدرت و شخصیت خودشون رو دارن مخصوصا توی مبارزات ....
حالا حرف از مبارزات شد میشه گفت عالیه این نوع سبک رو انتخاب کردن که بتونن حس محیطی و اون جو رو نگهدارن ولی اصلا به معنای آسون شدن بازی بنظر نمیرسه باشه چون فکر کنم هنوز باید لول رو گذاشته باشن که نشه از اول همرو نفله کرد مخصوصا چیزی که خیلی خوشم اومد حرکت آزادانه دوربین بود تو بعضی از صحنه های داستانی که روی ماشین بودن {بجز اونایی که کنترل دست گیمر هست} !
اصلا یک چیز فرا تصوری شده این 15 یعنی کسی که این همه منتظر مونده خیانت کرده باشه توی این چند سال خیلی قشنگ پشیمون میشه !‌
و تازه رفتن نومورا هم بنظرم بخاطر اینه که مقدار زیاد بازی رو تموم کرده و یک سری چیز های کوچیک مونده :-"
اون محیط که قرمز رنگ بود فوق العاده جو خوفی داشت و مخصوصا اون دختر مو طلایی که من گفتم حتما کاسپلی هست که اینقدر واقعیه :d

در مورد ماشین سواری هم یکم باحاله چیز زیاد بدی نیست :-"
ولی میرسیم به تلپورت های نوکتیس جون من که با شمشیرش میکنه خیلی میشه با این تلپورتش صحنه های توپی رو خلق کرد ....
راستی توجه کردید بهش میگن Your Highness آدم حس خوبی بهش دست میده که همچین مقامی رو داره :-"
راستی چرا اینقدر تریلر کوتاه بود :-" تشنه کرد ولی به سیراب نزدیک هم نشد :d
بازم زد In Development که زیاد هم خبر بدی نیست چون بنظر میاد تا آخر 2015 بازی ریلیز میشه :-"
من دیگه نمیدونم چی بگم اینقدر که این تریلر قشنگ بود که دهن همرو بست !
به قول فرشاد اونایی که میگن بازی FF نیست !
Come To Our Profile >:)

این قسمت تریلر آخرش خدا بود ‌: {یعنی داشت دقیقا با منتظران بازی حرف میزد}

Metal Gear Collection 2014 معرفی شد :| چی باشه خوبه ؟ :دی
تی شرت و این چیزا :دی :|
Metal Gear Collection 2014 announced, but it's not what you think

Nope, rather than being a PlayStation 4 and Xbox One remastering of the Metal Gear Solid HD Collection, it’s actually a new, Metal Gear-branded clothing line. The collection includes a range of shirts, t-shirts, and jackets, all of which are branded with the Metal Gear Solid V logo.

xpvhwy68utz7tu8y168.jpg

این عکس رو تویتر رسمی پرسونا گذاشته
علاوه بر اون SEGA تو تویتر رسمیش روز کنفرانش رو اعلام کرذه و تویتر رسمی پرسونا اون رو بازتوییت کرده
این کارشون یک مقدار مشکوکه:-"
مثل این که قراره یک خبرایی از Persona 5 تو کنفرانس SEGA بیاد:bighug:

1ae31vdoq4smx6t52e1g.png

فکر کنم بردیا با دیدن این نمایش بازی اون هم بعد از این همه مدت، به قول خودش حسابی "خون دماغ" شده باشه،لول ! :d البته خیلی از بچه های دیگه هم منتظر چنین صحنه ای بودن ! یعنی واقعا باورم نمیشه، صبح وقتی دیدم تریلر این عنوان اومده بود، در جا خشکم زده بود، ولی تریلر واقعا باشکوه و جالبی و بخصوص دراماتیکی داشت(مخصوصا پایانش)، خیلی من رو یاد انیمیشن نجات کودکان مینداخت ! منم فکر کنم این نسخه رو حتما بازی کنم ! :dنکته دیگه ای هم که میخواستم بگم این بود که این بازی با The Last Guardian میشه گفت سرنوشت مشابهی رو داشتن، ولی خُب سکوئر انیکس، بالاخره به قولش عمل کرد و دل طرفدارا رو شاد کرد، ولی ما باید همچنان منتظر این عنوان اونم بعد از این همه سال بمونیم ! :|:d یعنی میشه سال بعد یه تریلر از TLG بدن بیرون و آخرش هم یه معذرت خواهی درست و حسابی بابت این همه تاخیر (این همه سال..) اونم در قالب خود بازی ارائه بدن ؟! :( بگذریم، امروز خبرای خیلی خوشحال کننده و خوبی منتشر شد، من یکی که اصلا توقع همچنین رویدادهایی رو نداشتم..

ببخشید نمیدونم تکراریه یا نه این چند وقته زیاد سر نمیزنم از اخبار بدورم

SCEJA اعلام کرده که در تاریخ 21 ام که یکی دو روز دیگست قبل از تموم شدن TGS بازی جدیدی معرفی میکنه

New SCEJA game announcement on the 21st! - NeoGAF

البته کامنتا رو که داشتم میخوندم یکی پست کرده بود که گویا مترجم سان اشتباه کرده و بازی جدیدی در کار نیست و قرار اطلاعات جدیدی از Bloodborne منتشر بشه. در هر صورت خبر مهمی خواهد بود

話題沸騰!フロム・ソフトウェアとSCE JAPANスタジオが贈る究極のアクションRPG『Bloodborne(ブラッドボーン)』!プレイステーションRブースで試遊体験できる超難関ステージに挑 む!初公開のタイトル情報もお届け!

اینم اصل مطلب خودتون بخونید:d

آخرین ویرایش:
این تریلر به نظر من خیلی عالی بود اما نگرانم که این سیستم گیم پلی قابل پیاده سازی نباشه! یا اگرم باشه سبک کلی بازی تغییر کنه. گیم پلی رو دیدم یاد advent children افتادم. رفتن نومورا هم باز به نگرانی های من اضافه کرد چون فکر نکنم کسی با سابقه ای مثل سابقه نومورا تو SE مونده باشه.
قسمت CG هم که اصلا حرفی نذاشت. نمیدونم چرا جدیدا کاتسین cg محدود شده به blizzard و SE؟:-??
خلاصه تریلر خیلی انتظارات رو برد بالا امیدوارم بازی در وحله ی اول انتظارات فنبوی هاش رو برآورده کنه تا بقیه رو.

ooooooooooooooooo حاجی چه خبر شد یهویی :دی
تریلر FF , Deep down , Bloodborne , Silent hills و تازه Persona 5 هم در راهه ظاهرا :دی
عجب TGS خوبی شد :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or