[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
حالا محمد نوبت شما شده بیفتی تو فاز منفی دادن؟!اینو کی نوشته ؟ که انحصاری 4 هستش و کارگردانش میازاکیه ؟
من فکر میکنم اون ویدیو fan made هست و اون گیف ها رو گذاشتن کنار هم آهنگ دیمونز سولز رو هم زدن تنگش
Using Xperia L via Tapatalk
unish::dكوانتيك البته:d!فقط خدا کنه این لیک شدن سر آغاز لیک شدنهای کنفرانس سونی نباشه:d
اگه بازی کوانتوم دریم حضور داشته باشه پتانسل لیک شدن اطلاعاتش رو داره!
!من خودم عاشق لیک های قبل E3 ام ولی خو سورپرایز ها اونم در این حد باید تاپ سیکرت بمونن تا آنونس روی استج کشته بدهاینجوری بهتره! نمایش کامل بازی تو کنفرانس سونی و اعلام انحصاری بودنش باعث گرفته شدن حال انطرفیا میشه!در کل هم اگه سونی هیچی لیک نکنه و موضوعی برای بحث به ما نداه بده!
یه دو تا چیز دیگه هم باید لیک بشه!
![]()
از همون جایی که بازی و عکس هاش و حالا ویدیوش لیک شد :dآقا شما چجوری بریدین و دوختین که این بازی انحصاریه 4 هست ؟
فاز منفی نمیدم . میخام بگم از کجا مطمئن شدین ؟
یه کرکتر Bada55 که اعتماد به نفس بالایی داره!یکی این گیفو گذاشته , SONY at E3 :d لینک گویا هیتلر بود درستش کردم
![]()
اگه Demon souls باشه خب انحصاری PS4 میشه دیگهآقا شما چجوری بریدین و دوختین که این بازی انحصاریه 4 هست ؟
فاز منفی نمیدم . میخام بگم از کجا مطمئن شدین ؟
پ.ن. یکی قصه این هشتگ ها رو بگه. WeWantBlood# مربوط به چیه؟
یا خدا.. عنوانی که واقعا به ps فن ها حسودیم میشه. خرید ps4 قطعی شد واسه من.. میازاکیه کبیریکی این گیفو گذاشته , SONY at E3 :d لینک گویا هیتلر بود درستش کردم
![]()

عزیزم سوژه چی میدیم ! خبر از neogaf تو همه سایت ها هم مثل IGN و یوروگیمر و گیم اسپات اومده و النن تو تاپیک زدن PS4 exclusive :d بالاخره از جایی که لیک شده گفتن انحصاریه دیگه ما چه سوژه ای دادیم ؟:dفکر انحصاری رو بکنین بیرون و سوژه دست این و اون ندین !!
چرا اخه باید انحصاری باشه . اگه هم ادامه DS باشه که دیگه این مسخره بازی ها و پروجکت بازی ها نداره !!
کلا دیگه داریم زیادی سوژه میدیم دست ملت :d
Demon souls رو Studio Japan و FS با همکاری هم ساختن بعد IP رو سونی خرید و سازنده اصلی (میازاکی) خیلی وقته در خفا ! روی پروژه خاصی کار میکنه %100 همین PBـه اگر پای استودیوهای سونی وسط باشه قطعاً انحصاری هست (Demon Souls 2).فکر انحصاری رو بکنین بیرون و سوژه دست این و اون ندین !!
چرا اخه باید انحصاری باشه . اگه هم ادامه DS باشه که دیگه این مسخره بازی ها و پروجکت بازی ها نداره !!
کلا دیگه داریم زیادی سوژه میدیم دست ملت :d
هرچی هست مطمئنا از سری سولز هست. فقط به خاطره تم سنگین آهنگش. امیدوارم انحصاری نباشه ولی اگه انحصاری بود نوش جون ps فن ها.آره باو بیخیال . هر چی میاد بیرون میگین انحصاری . اولا ویدیو ای که اومده اصلا ربطی به دیمونز نداره که بخاد ادامش باشه .
بازی ها رو ول کنید، این ویدیو فن مید رو ببینید، نسل جدید ساخت گیف های کاز. وای خدا، فوق العاده بود! :d
http://a.pomf.se/sazepu.webm