[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اسماییل جان من اینرو از درون حس کردم :d و اعتقاد دارم Ip جدید گوریلا نمایش خواهد داشتمثل اینکه اینرو باختی ! :d
As Killzone Shadow Fall gets co-op, Guerrilla plots future on PS4 • Eurogamer.net
Driveclub is rougher around the edges (not in a negative way, it’s a style choice), with subtle ******s making everything look a slightly “dirtier” on purpose and artfully merging the cars with the splendid environments, giving the game a more cinematic feel. Even lighting is more dramatic, creating an entirely different visual experience
Project Cars is extremely clean and crisp. Its level of detail is amazing, almost coldly reproduced down to every little nut and bolt. Basically all the hardware resources are focused on the cars, while the environments are just something to drive in.
) برای ویتا جبران کنه.من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d

همینجوریش 2تا بازیش نمایش دارن
ولی چون FF XV و KH III نیست

لینکBeyond Shadow Fall, Guerrilla is working on a new intellectual property for PS4, rumoured to be an open world role-playing game. This game has been in the works for some time,although Eurogamer understands next month's E3 trade show may come too soon for a reveal.
ببخشید اینا توهم نزدن ؟! گوریلا که خیلی وقته داره رو این IP کار میکنه با تیم اصلیشون بعد میگن for some time !This game has been in the works for some time