نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دوستان چرا هیچکس منتظر این بازی نیست؟؟
New_Twisted_Metal.jpg

فکر کنید در کنار کرش و SF این بازی هم معرفی میشه. یعنی اگه این اتفاق بیوفته فکر نکنم کسی بتونه سالم از سالن کنفرانس بیرون بیاد :دی

به نظرم امسال یا همون u4 . the orther , dc, +tlg رو نشون میده و یه نمایش متوسط رو به بالا داره ویا اگه بخواد بترکونه به خاک و خون میکشونه!!!
اگه 4-5 سال از عرضه ps4 گذشته بود میگفتم همین چندتا بازی بالا رو نمایش میده و تمام،ولی الان مسئله فرق میکنه اولین سال جنگ کنسول هاست و 2 شرکت باید هر چی دارن رو کنن!!!حتی اگه تاریخ انتشارشون واسه چند سال بعد باشه...
پس به کراش و گاد4 امیدوارم

خبر خوبی برای کسانی که قصد دارن کنسول بخرن اینه که فروشگاه های بزرگ در انگلستان قیمت کنسول رو از 400 پوند به 329 پوند تا 350 پوند کاهش دادن.

فروشگاه Gamestop در این کاهش قیمت پیشتاز بوده تا جایی که قیمت پک استاندارد رو 329£ اعلام کرده و در آمریکا هم قیمت رو 379$ ذکر کرده

امکان داره قیمت رسمی این کنسول در مراسم E3 توسط خود سونی کاهش پیدا کنه

The cheapest PS4: where to buy it in the US and UK | VG247

2019075-u10.jpg

من نمی‌تونم تصور کنم وقتی U3 روی PS3 این بوده، U4 روی PS4 چه شکلی می‌شه :| :دی
هر اتفاقی هم بیوفته:
In Naughty Dog we trust :love:
وایییییی چه قدر خاطره از تک تک مراحل خرید تا به اتمام رسودن این بازی دارم
وقتی میخواستیم بگیریم بازی ر با پسر خالم سوار ماشین شدیم وسط راه انقدر حول شده بودیم زدیم آینه شکست:d و شانس آوردیم سالم رسیدیم و گرنه جوون مرگ میشدیم:d و همین طور از برق رفتن های متعدد که من ر سرویس کرده بود :d
و حتی وقتی تصور میکنم که uc4 چه جور قراره بشه صدای قلبم ر میشنوم:bighug::excited::excited:

خبر خوبی برای کسانی که قصد دارن کنسول بخرن اینه که فروشگاه های بزرگ در انگلستان قیمت کنسول رو از 400 پوند به 329 پوند تا 350 پوند کاهش دادن.

فروشگاه Gamestop در این کاهش قیمت پیشتاز بوده تا جایی که قیمت پک استاندارد رو 329£ اعلام کرده و در آمریکا هم قیمت رو 379$ ذکر کرده

امکان داره قیمت رسمی این کنسول در مراسم E3 توسط خود سونی کاهش پیدا کنه

The cheapest PS4: where to buy it in the US and UK | VG247

PS4 که از همون اول تو انگلیس 350 پوند عرضه شد. ولی اگه سونی یه مدل یه ترابایتی بزنه و 400 دلار بفروشه و مدل 500 گیگی رو هم تا 350 دلار عرضه کنه رقیبشو حسابی غافلگیر میکنه. :d

Uncharted 4

بحث گرافیک Uncharted بر روی نسل قبل و تصور اون بر روی نسل بعد یعنی PlayStation 4 شد، من هم ناخودآگاه یاد توئیت سوژه حضرت Kaz در رابطه با مقایسه گرافیکی این بازی اُفتادم !

81619564939165312929.png
واقعا طنزیـه برا خودش ...:d

من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد :|
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one :|
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61 :|
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d

15144370455051241393.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or