نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

من هی میگم با کار GG عمرا دیگه هایپ نمیشم :| بعد...
این شوالیه سیاه و شوالیه سبز و اون یارو قرمز خنجر به دست بس خفنند :((

البته اگ کار GG باشه:-"

به نظر من سانتا مونیکا و گوریلا گیمز دوتا قدرتن و معرفی بازیاشون به تنهایی برا یه E3 کافیه اگه واقعا پروژه هاشون اول کاره خیلی خوبه که برن برا E3 2015

در عوض در کنار نمایش DC , ORDER,UNCHARTED پروژه مدیا مولکول با مورفیوس و سونی ژاپن با PROJECT BEAST و TLGو سونی LONDON یا سونی BEND با پروژه هاشون

و حضور ثرد پارتی ها و ایندی ها یه کنفرانس عالی رو رقم میزنه !

وب سایت DualShockers مقایسه تصویری بین دو بازی DriveClub و Project CARS با تنظیمات Ultra (نسخه PC بازی Project Cars) انجام داده که دیدنش خالی از لطف نیست.

ابتدا تصاویر (از هر دو تصویر مشابه تصویر بالایی مربوط به DC هست):

اما مطلب کوتاهی که نویسنده در مورد این دو بازی گفته:

DriveClub

Driveclub is rougher around the edges (not in a negative way, it’s a style choice), with subtle ******s making everything look a slightly “dirtier” on purpose and artfully merging the cars with the splendid environments, giving the game a more cinematic feel. Even lighting is more dramatic, creating an entirely different visual experience

Project CARS

Project Cars is extremely clean and crisp. Its level of detail is amazing, almost coldly reproduced down to every little nut and bolt. Basically all the hardware resources are focused on the cars, while the environments are just something to drive in.

لپ کلام گفته:
Project Cars تمیز کار شده،جزییات اون شگفت آوره و در واقع تمام منابع سخت افزاری بر روی جزییات ماشین ها متمرکز شده در حالی که محیط ها تنها چیزی هستند که برای رانندگی وارد آن می شوید.
اما Drive Club بیشتر سعی کرده خودرو ها رو با محیط های با شکوه به طور هنرمندانه ای ادغام کنه که به بازی حس سینمایی داده و همچنین نسبت به PJC نورپردازی دراماتیک تری هم داره و یک تجربه کاملن متفاوت از بصری رو ایجاد کرده.

گفته هر دو بازی فوق العاده هستند و عناصری مشابه رو به تصویر می کشن اما هر دوی اون ها راه متفاوتی رو پیش گرفتند،گفته اگر شما عاشق تماشای فرمول یک با جایزه ای بزرگ هستید با یک رقابت شبیه به واقعی پس Project Cars برای شما بهتر و مناسب تر هست، اما اگر ترجیح میدین یک سریع و آتشین رو تماشا کنید DriveClub از آن شماست.

برای دیدن تصاویر با اندازه 1080P به لینک زیر برید:

Driveclub vs Project CARS Screenshot Comparison: Two Gorgeous Faces of the Racing Coin | DualShockers

محیط اطراف توی DC به مراتب بهتر هستن. نورپردازی DC هم خیلی بهتره، قشنگ حس و حال روز و شب رو منتقل می‌کنه. PC از نظر محیط اطراف در حد یه بازی نسل بعدی نیست. ولی جزئیات ماشین‌ها رو خیلی خیلی عالی طراحی کردن و از این نظر بهتر از DC هست. من که به شدت DC ترجیح می‌دم، خیلی Realــتره!

من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد :|
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one :|
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61 :|
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d

واسه صفحات قبله این ولی خو عجب کابوسی بوده...مخصوصا اون only on Xbox one:دی...روانی شده بودی رسماً تو خواب ،اره؟؟؟:دی

جبران SE :
بازی های Thief و Lighting Returns برای پلاس می آید :)
ما : :|
---
الباه امیدوارم این نشه :دی ولی چون FF XV و KH III نیست ، چیز خاصی به ذهنم نمیاد، مگر اینکه 4تا لباس و چیز میز انحصاری بدن :دی
البته دیسیدا هم که گفتین هست :دی

ولی فکر کنم کاری هم بخواد بکنه میره TGS :-" همینجوریش 2تا بازیش نمایش دارن:-"

ولی چون FF XV و KH III نیست

نه اتفاقا هاشیموتو گفته جفتشون هستن!:دی منطقیش اینه که حداقل XV یه نمایش بدرد بخور از گیم پلی و گرافیک اصلی بازی داشته باشه چون نمایش قبلی ماله نسخه PS3 بود نه PS4! ولی خوب از اینا بعید نیست بازم هیچ غلطی نکنن و بگن تا TGS صبر کنید!:دی

ولی من اینارو میخوام و دوست دارم باشن:

بازی بعدی MM
LBP3
بازی بعدی دیوید جفی که شایعش بود داره برای PS4 میسازه
TLG

همینارو نشون بدن واسه من کافیه!

ماکان درست بخون:-"
منظورم از اینکه اینا نیست، اون جبرانی که گفته نیستن چون جفاش بازی مولتی میباشن! تازه از انحصارم در اورده FF XV رو :|
پایین تر هم گفتم چون دوتا نمایش دارن (جفت اینا) پس بازی سوم هم بعیده داشته باشن:-"

در مورد LBP3 ، بعید میدونم خبری بشه! ولی LBP HUB احتمالا برا PS4 میاد:-"

بنظر میاد خبری از IP جدید (نقش آفرینی-اوپن ورلد) Guerrilla Games توی E3 نباشه !
Beyond Shadow Fall, Guerrilla is working on a new intellectual property for PS4, rumoured to be an open world role-playing game. This game has been in the works for some time,although Eurogamer understands next month's E3 trade show may come too soon for a reveal.
لینک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or