نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

lastguardian-541-003.jpg
سایت GamingBolt (معروف ـه، از ننه ـش قهر نکرده :دی) لیستی داده به اسم بازی هایی که انتظار مشاهده ـشون رو داریم تو E3 Sony:
Uncharted PS4 که تا الان خیلی خیلی بی خبر و مرموز مونده بالاخره تو E3 ازش جزئیات و... می‌بینیم.
بازی های AAA و یا IP های جدید از استودیو های Sony Bend, Guerilla Games, Media Molecule و Quantic Dream. استودیو MM خیلی وقته که ازش خبری نیست و امکان داره که با LBP بگرده اما احتمالش کم ـه. Quantic Dream با بازی Adventure خودش که از همون موتوری که توی E3 2013 نمایش داده شد استفاده می‌کنه.
نمایش Project Beast
نمایش بازی هایی که قبلا معرفی شده بودن مثل The Order: 1886, The Last of Us: Remastered و DriveClub.
حضور یه سری ایندی معروف مثل Hotline Miami 2 و Everybody Goes to the Rapture و البته The Witness.
The Last Guardian که E3 های قبلی هم منتظر حضورش بودیم اما این سری طبق شایعه ها در E3 14 خواهد بود.
توضیحاتی در مورد Virtual Reality
جزئیات PS Now
بازی های PSV و Move و ایندی ها
منبع
یعنی انتظار GOW IV رو نداره؟؟کلا معلوم شد خوددرگیری داره:d

بحث SF بود،من دیر رسیدم:-"
خوب من زیاد بحش داستانیش رو نمیرفتم! :-" کلا سختم بود! :d فقط دو مرحله ی اول شاید! =)) (چتر نجات اول بازی چقدر باحال بود:-" )
ولی بسی 2 نفره میزدیم و همدیگه رو میکشتیم! >:) اون موقع هم کلا بازی تفنگی بازی نمیکردم الا این! مثلا یادمه همه MOH میزدن،چه تکی،چه دو نفری ، ولی من یکبار هم سر MOH دسته دست نگرفتم :| :-"

اون زمانا که بازی میکردم،یه سریالی از TV ایران پخش میشد،طرف پلیس بود فکر کنم،یه سگ هم داشت(هر رو سگه براش روزنامه رو میورد:-" ) کلا هیچی ازش یادم نیست،الان اینکه من شخصیت اصلی SF رو به اسم اون یارو صدا میزدم=)) نمیدونم چه دیده بودم درش که میگفتم اینا شبیه همند! :d :-"

اتفاقا یکی دو سال پیش،قسمت شد و دوباره چند دستی،دو نفره زدیم! >:)
(علاوه بر شخصیت اصلی،به عنوان کاراکتر دوم یه پسر جوونی بود، اون رو برمیداشتم:-" ) مرحله ی محبوب هم...باید برم عکساش رو بیابم ... و کمی هم از اون تعریف کنم :d

البته یه مدت هم جوگیر شدم و درست حسابی نشستم پاش و چند مرحله ای رفتم جلو با کمک یکی از دوستان! اما خوب...تمومش نکردم:-" سخت بود:-"

ولی کلا هرچی یاد اون بخش دو نفره میفتم،بیشتر دلم براش تنگ میشه:( PS1ـمم سر همین 2 نفره بازی کردن این نمیدونم چه بلایی سرش اومد آخر، که دسته 2 رو میزدم توش قاط میزد:-"
---
یعنی انتظار GOW IV رو نداره؟؟کلا معلوم شد خوددرگیری داره
yahoo_4.gif
منم به عنوان یه خرفن! (بزرگ فن:-" ) GOW انتظار معرفی ندارم! نه اینکه سانتای بدبخت وقتش رو داشته، نه هم اینکه به همون دلایلی که اوندفعه گفتم،از نظر داستانی راه خوبی میشه برای آیندش دید! :d
اگر بحث ریبوت کشور و کاراکتر باشه، IP عوض کنند خیلی هم جذاب تره! :x ریبوت بازیی که 2013 آخرین بازیش اومده اصلا جالب نیست:-"

خیلی جالبه این سونی !! تا E3 های قبلی که همه ارزوشون بود خبرای سونی Leak نشه هر روز یه خبر قبل از E3 لیک میشد ، حالا که ملت تشنه یه خبر کوچیک هستن انگار کل تشکیلات سونی توسط CIA و FBI حفاظت میشه 8-|

خوبه دیگه!:دی یهو تو کنفرانس میاد بازی هاش رو نمایش میده رو میکنه ملت پشماشون میریزه!:دی حالا شایعات رو کار ندارم، اما همین انحصاری های خودش رو هم نمایش بده تو کنفرانس بقلی باید فیتیله پخش کنن!:دی ولی اگه یه ذره از شایعاتی که درباری نمایش های سونی هست راست باشه کنفرانسش میتونه تاریخی باشه. شایعه Crash، سایفون هیتلر، HS2، بازی بعدی دیوید جفی، شن مو 3ة ایجنت، و ... همه اینارو بزاری کنار فرست پارتی های خودش رسما پشم ریزون میشه!

ولی من کلا منتظرم ببینم SE میخواد چه غلطی بکنه!:دی چون با توجه به حالی که سونی به SE داد و سهامشون رو واگذار کرد هاشیموتو گفته بود وقتشه که لطف سونی رو جبران کنن!:دی ببینیم چه غلطی میکنن!:دی مثلا یه چیز انحصاری از FFXV میتونه شروع خوبی باشه!:دی بعدشم Agito برای Vita و کلا یه سری FF برای Vita. خصوصا Dissidia. یا معرفی کالکشن های HD بیشتر. البته در نهایت من به نمایش گیم پلی FFXV توی کنفرانس سونی هم راضی هستم!:دی

اون زمانا که بازی میکردم،یه سریالی از TV ایران پخش میشد،طرف پلیس بود فکر کنم،یه سگ هم داشت(هر رو سگه براش روزنامه رو میورد:-" ) کلا هیچی ازش یادم نیست،الان اینکه من شخصیت اصلی SF رو به اسم اون یارو صدا میزدم=)) نمیدونم چه دیده بودم درش که میگفتم اینا شبیه همند! :d :-"

سگ نبود، گربه بود که روزنامه فردا رو جلو جلو واسش میاورد :))

خوبه دیگه!:دی یهو تو کنفرانس میاد بازی هاش رو نمایش میده رو میکنه ملت پشماشون میریزه!:دی حالا شایعات رو کار ندارم، اما همین انحصاری های خودش رو هم نمایش بده تو کنفرانس بقلی باید فیتیله پخش کنن!:دی ولی اگه یه ذره از شایعاتی که درباری نمایش های سونی هست راست باشه کنفرانسش میتونه تاریخی باشه. شایعه Crash، سایفون هیتلر، HS2، بازی بعدی دیوید جفی، شن مو 3ة ایجنت، و ... همه اینارو بزاری کنار فرست پارتی های خودش رسما پشم ریزون میشه!

آقا این شنمو مگه نسخه قبلیش انحصاری Xbox نبوده؟! (حالا انحصاری بودنش رو نمیدونم ولی مطمئنم برای PlayStation نیومده) پس چرا ملت فکر میکنند یهو Sega میاد همچین بازی پرخرجی رو انحصاری کنسولی میکنه که تا الان هیچکدوم از عناوین قبلی سری روی اون عرضه نشدن؟! اونم Sega ـی که حتی حاضر نیست یه زیرنویس انگلیسی بندازه پایین بازی های Yakuza که از خیلی لحاظ یه جور دنباله کوچیک و کم خرجتر برای سری Shenmue حساب میشن.

ولی من کلا منتظرم ببینم SE میخواد چه غلطی بکنه!:دی چون با توجه به حالی که سونی به SE داد و سهامشون رو واگذار کرد هاشیموتو گفته بود وقتشه که لطف سونی رو جبران کنن!:دی ببینیم چه غلطی میکنن!:دی مثلا یه چیز انحصاری از FFXV میتونه شروع خوبی باشه!:دی بعدشم Agito برای Vita و کلا یه سری FF برای Vita. خصوصا Dissidia. یا معرفی کالکشن های HD بیشتر. البته در نهایت من به نمایش گیم پلی FFXV توی کنفرانس سونی هم راضی هستم!:دی

Agito رو باهات هستم ماکان که برای PSV بیاد ولی خوب این Agito یه جورایی دنباله ی Type - 0 هست که اون رو هم باید قبلش بدن برای PSV یا کلا هر دورو توی یک پک بدن برای PSV نه !؟ :d

بحث SF بود،من دیر رسیدم:-"
خوب من زیاد بحش داستانیش رو نمیرفتم! :-" کلا سختم بود! :d فقط دو مرحله ی اول شاید! =)) (چتر نجات اول بازی چقدر باحال بود:-" )
ولی بسی 2 نفره میزدیم و همدیگه رو میکشتیم! >:) اون موقع هم کلا بازی تفنگی بازی نمیکردم الا این! مثلا یادمه همه MOH میزدن،چه تکی،چه دو نفری ، ولی من یکبار هم سر MOH دسته دست نگرفتم :| :-"

اتفاقا یکی دو سال پیش،قسمت شد و دوباره چند دستی،دو نفره زدیم! >:)
(علاوه بر شخصیت اصلی،به عنوان کاراکتر دوم یه پسر جوونی بود، اون رو برمیداشتم:-" ) مرحله ی محبوب هم...باید برم عکساش رو بیابم ... و کمی هم از اون تعریف کنم :d

البته یه مدت هم جوگیر شدم و درست حسابی نشستم پاش و چند مرحله ای رفتم جلو با کمک یکی از دوستان! اما خوب...تمومش نکردم:-" سخت بود:-"

ولی کلا هرچی یاد اون بخش دو نفره میفتم،بیشتر دلم براش تنگ میشه:( PS1ـمم سر همین 2 نفره بازی کردن این نمیدونم چه بلایی سرش اومد آخر، که دسته 2 رو میزدم توش قاط میزد:-"
---

منم به عنوان یه خرفن! (بزرگ فن:-" ) GOW انتظار معرفی ندارم! نه اینکه سانتای بدبخت وقتش رو داشته، نه هم اینکه به همون دلایلی که اوندفعه گفتم،از نظر داستانی راه خوبی میشه برای آیندش دید! :d
اگر بحث ریبوت کشور و کاراکتر باشه، IP عوض کنند خیلی هم جذاب تره! :x ریبوت بازیی که 2013 آخرین بازیش اومده اصلا جالب نیست:-"
خوب به قول بچه ها سانتا داره چه غلطی میکنه الان؟ای پی جدید که رفت به رحمت خدا..CORY BARLOG هم که 10،11 ماهی میشه اومده

اون کریتوس بدبختم که این چندسال خودشو از کوه انداخته پایین،دیگه وقتشه برسه پایین بابا..

به نظر من معرفی GOW IV خیلی احتمالش بیشتره چون به این زودی نمیتونن که برنامه ریزی کرده باشن

و ای پی جدید معرفی بکنن بعد اون پروژه کنسل شده

یه چیز دیگه بوده پس اینی که میگی! :d من تا حد بسیار زیادی مطمئنم سگ بود اینی که میگم:-"

سگ بود اقا. اسم سریالش هم کمیسر و رکس بود.:d

پ.ن: تا الان سونی خیلی خوب جلوی درز اخبار رو گرفته ولی ضد حال بسیار اساسی میشه 4-3 روز قبل از کنفرانس برنامه هاشون لو بره :-s
در مورد محتوای برنامه هم اصلا و ابدا نگرانی نداریم. خدا رو شکر سونی از نظر استودیو First Party در غنای کامل به سر میبره و مثل بعضی شرکتا نیست که دلشون رو به استودیوهای دو روز تاسیس خوش کردن :d در نتیجه از این خیل عظیم استودیو ها سه چهار تاشون هم که نمایش داشته باشن برا هممون بسه :d

آقا این شنمو مگه نسخه قبلیش انحصاری Xbox نبوده؟! (حالا انحصاری بودنش رو نمیدونم ولی مطمئنم برای PlayStation نیومده) پس چرا ملت فکر میکنند یهو Sega میاد همچین بازی پرخرجی رو انحصاری کنسولی میکنه که تا الان هیچکدوم از عناوین قبلی سری روی اون عرضه نشدن؟! اونم Sega ـی که حتی حاضر نیست یه زیرنویس انگلیسی بندازه پایین بازی های Yakuza که از خیلی لحاظ یه جور دنباله کوچیک و کم خرجتر برای سری Shenmue حساب میشن.

دلیلش ملاقات های پی در پی مارک سرنی با یوسوزوکی و درخواست از ایشون برای ساخت شن مو 3 برای PS4‌ هست!:دی

کلا سونی اوایل معرفی PS4 یه سری صحبت هایی در مورد بازگشت عناوین کلاسیک کرد که یهو دیگه هیچ خبری در این رابطه نشد و قضیه مسکوت موند. اگه واقعا همچین برنامه هایی داشته باشن باید این E3 یه چیزایی نشون بدن و خبرایی بشه. من خیلی به کنفرانس سونی امید دارم و فکر میکنم اگه بازی هاش قابل نمایش باشن و پروژه های بعدی استدیوهاش رو نشون بده غوغا میکنه. با توجه به وضعیت اخیر، SM رو که مطمئن هستم هیچی نشون نمیدن و میرن برای GC (اخراج استیگ و کنسل شدن IP و حضور Order و UC4)، دیوید کیج و QD و GG هم همینطور، اما باقی استدیوها باید نمایش های خفنی داشته باشن. خصوصا عشق من MM که دو ساله منتظر نمایش بازیشون هستم! کلا بشینی لیست کنی سونی یه عالم بازی و IP داره که خبری ازشون نیست و جالب اینه که سازنده هاشون هم در حال ساخت بازی های جدید هستن! مثلا هم LBP جدید هم باید برای PS4 بیاد، درحالی که خود MM داره یه IP دیگه میسازه!

اما از ان طرف بازی هایی عین R&C یا Resistance (شایدم IP جدید از Ins) هم باید باشن تا من راضی بشم. یا بازی بعدی دیوید جفی!

و باهات هستم ماکان که برای PSV بیاد ولی خوب این Agito یه جورایی دنباله ی Type - 0 هست که اون رو هم باید قبلش بدن برای PSV یا کلا هر دورو توی یک پک بدن برای PSV نه !؟ :d

Type-0 درواقع همون Agito هست. این بازی، یعنی Agito قبل از عرضه اسمش به Type-0 تغییر پیدا کرد. در هر صورت مهم اینه که برای Vita بیاد. کلا باعث شرم هست که تا الان یه FF جدید برای Vita معرفی نشده!

آقا این شنمو مگه نسخه قبلیش انحصاری Xbox نبوده؟! (حالا انحصاری بودنش رو نمیدونم ولی مطمئنم برای PlayStation نیومده) پس چرا ملت فکر میکنند یهو Sega میاد همچین بازی پرخرجی رو انحصاری کنسولی میکنه تا الان هیچکدوم از عناوین قبلی سری روی اون عرضه نشدن؟! اونم Sega ـی که حتی حاضر نیست یه زیرنویس انگلیسی بندازه پایین بازی های Yakuza که از خیلی لحاظ یه جور دنباله کوچیک و کم خرجتر برای سری Shenmue حساب میشن.
بابا زیر نویس هم نخواستیم همون رو تو غرب منتشر کنن من خودم میرم جاپونی یاد میگیرم :| :دی
الآن که حرف یاکوزا شد من این رو میخوام....
20140217_store_ryu_04.jpg
:((
لعنتی ها چرا از این چیزها تو غرب نمیدن !؟ :| :| :|

خوب به قول بچه ها سانتا داره چه غلطی میکنه الان؟ای پی جدید که رفت به رحمت خدا..CORY BARLOG هم که 10،11 ماهی میشه اومده

اون کریتوس بدبختم که این چندسال خودشو از کوه انداخته پایین،دیگه وقتشه برسه پایین بابا..

به نظر من معرفی GOW IV خیلی احتمالش بیشتره چون به این زودی نمیتونن که برنامه ریزی کرده باشن

و ای پی جدید معرفی بکنن بعد اون پروژه کنسل شده
غلط خاصی نمیکنه، CB هم روی IP جدید کار میکنه:p
خو چرا به این زودی ها برنامه ریزی کرده باشن برای معرفی بازی جدید ؟ VGA ... یا E3 سال دیگه! بازی مطمئنا تا مارچ 2016 نخواهد آمد! :-"

البته آره احتمال اینکه CB در حال کار روی GOW IV باشه از همه چیز بیشتره! اما از نظر عقلانی،برای ادامه ی GOW ، درست نیست ادامش! :-"
اون طرف هم فکر کنم پرسیدم! برای ادامه چه خط مشخصی رو میتونی متصور بشی برای بازی؟ و چند در صد احتمال موفقیت در حد سری GOW میتونی بدی؟

من به CB ایمان دارم،کسی که پایان GOW I رو پیچوند و جوری GOW II رو ساخت که هیچکی جیکش در نیمد! :-" ، اما تا قبل معرفی شدن و مشخص شدن داستان! شمایی که GOW با حضور کریتوس میخواید،بیاید بگید چی میخواید از جون کریتوس! :d انتظار دارید چیکار کنه؟ :-"

شما قصد ندارید دست از سر GOW بردارید؟ بابا یه سه گانه، به بهترین شکل هم تموم شد. اگه قرار باشه بازی کاملاً ریبوت شه، یه شخصیت جدید و داستان جدید داشته باشه و در مکان و حال و هوای متفاوت رُخ بده، خب اصلاً اسمشم عوض کنن دیگه :d
من ترجیح می‎دم یه HnSـه اساطیری کاملاً جدید با عنوان جدید توسط SM ساخته شه:bighug:

غلط خاصی نمیکنه، CB هم روی IP جدید کار میکنه:p
خو چرا به این زودی ها برنامه ریزی کرده باشن برای معرفی بازی جدید ؟ VGA ... یا E3 سال دیگه! بازی مطمئنا تا مارچ 2016 نخواهد آمد! :-"

البته آره احتمال اینکه CB در حال کار روی GOW IV باشه از همه چیز بیشتره! اما از نظر عقلانی،برای ادامه ی GOW ، درست نیست ادامش! :-"
اون طرف هم فکر کنم پرسیدم! برای ادامه چه خط مشخصی رو میتونی متصور بشی برای بازی؟ و چند در صد احتمال موفقیت در حد سری GOW میتونی بدی؟

من به CB ایمان دارم،کسی که پایان GOW I رو پیچوند و جوری GOW II رو ساخت که هیچکی جیکش در نیمد! :-" ، اما تا قبل معرفی شدن و مشخص شدن داستان! شمایی که GOW با حضور کریتوس میخواید،بیاید بگید چی میخواید از جون کریتوس! :d انتظار دارید چیکار کنه؟ :-"
اره اینم احتمالش هست که اصلا نامی از SM تو E3 امسال نباشه:d

ولی مطمئنم CB یه جوری دوباره داستانو جون میده که همه کف و خون قاطی کنن

هیچی فقط اخرش ما میخوایم بفهمیم این کچل خان سرنوشتش چی میشه با اون پایان مرموز GOW III:d

عقلانی هم هست چرا؟چون اگه برنامه ای نداشتن واسه ادامه،بازی رو اینجوری تموم نمیکردن

- - -ویرایش - - -

شما قصد ندارید دست از سر GOW بردارید؟ بابا یه سه گانه، به بهترین شکل هم تموم شد. اگه قرار باشه بازی کاملاً ریبوت شه، یه شخصیت جدید و داستان جدید داشته باشه و در مکان و حال و هوای متفاوت رُخ بده، خب اصلاً اسمشم عوض کنن دیگه :d
من ترجیح می‎دم یه HnSـه اساطیری کاملاً جدید با عنوان جدید توسط SM ساخته شه:bighug:
کیه که بدش بیاد ولی همه اینو میدونن GOW تموم نشده کی گفته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or