[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
سونی؟نمیخوایی واسه ریا هم شده یه چیزی بگی؟:d
آقا من یه شرطی میبندم اگه کرش معرفی نشد 3 ماه آواتار عوض میکنم هر عکسی که خواستین میزارم کی شرط میبنده .:d
خواستین مدت زمان بیشتر هم میکنم .:d
خوب با بردیا جان شرط بستیم 6 ماه آواتارم تبدیل میشه به عکسی که بردیا جان گزاشته .:d
یه دفعه احساسم بهم گفت معرفی میشه الان هم رو مد اتفاق افتادن احساسم از صبح خوب شرط بندی قبوله .:d
![]()
انتخاب کردم همینجا عکس میزارم اگه بردیا جان برد من 6 ماه عکس بالا میزارم اگه من بردم بردیا جان باید 6 ماه این عکس بزاره .
![]()
LOLبچه ها این عکس :
![]()
شمارو یاد کی میندازه !؟
اگر بود چه هایپیــــــــــــــ میشدیم
FratooooooooooooOoooooooooooooos
من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d
خواب شما قبول نیست؛ دیدن Fact ها تو خواب نشانه از به واقعیت تبدیل شدن خواب ها نیستنکنه از اون ادم هایی هستی که خوایش تبدیل به واقعیت میشهمنکه اینطوری ام و goty شدن tlou رو تو خواب دیده بودم و تبدیل به واقعیت هم شد :d
اگه توام مثه من باشی . سونی رسما ... رفت :d
:dخواب شما قبول نیست؛ دیدن Fact ها تو خواب نشانه از به واقعیت تبدیل شدن خواب ها نیست![]()
امسال حال میده TLOU R رو دوباره بهش نمره بدن سایت ها و دوباره نامزد GoTY بشه و بگیرتش![]()