نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

بچه ها بیایــــــــــــــــد شرط بندی بزرگ آواتاریــــــــــــــــــ >:)
65.gif
65.gif

خوب آواتار زیر رو شرط میزارم برای هرکی که میگه کرش جدید معرفی میشه !
هرکی میگه کرش جدید معرفی میشه و شرط میبنده بیاد اینجا تا آواتاراتون یکی باشه و قابل تشخیص باشید !!
65.gif
65.gif

عکس درست شد
65.gif

من که میگم معرفی نمیشه .... اگر نشد بگید چه آواتاری بزارم
65.gif

==============

اینم برای اینکه احساساتون بر ملا بشه :

270px-CrashBandicootLogo.png

250px-Crash_Bandicoot_Cover.png

Crash2.jpg

252px-Crash_Bandicoot_3_Warped_Original_Box_Art.jpg

>:)

{{مدت زمان آواتار هم 6 ماه هست}}

آخرین ویرایش:
آقا من یه شرطی میبندم اگه کرش معرفی نشد 3 ماه آواتار عوض میکنم هر عکسی که خواستین میزارم کی شرط میبنده .:d

خواستین مدت زمان بیشتر هم میکنم .:d

شرط رو میپذیرم :d اگر کرش معرفی نشد 3 ماه اواتار جاستین بیبر بزار . اگه هم معرفی شد شما هر اواتاری که الان میگین بنده میزارم :d

-----------------------------------------------------------------------------

بنده سر این موارد نیز شرط میندم هر کی هست حاضرم :

1 - TLG معرفی نمیشود:(:d

2 - GOW نمایش نخواهد داشت

3 - پروژه انحصاری راک استار AGENT نمایش نخواهد داشت .

4 - پروژه جدید سانتا مونیکا نمایش خواهد داشت

5 - پروژه جدید GG نمایش خواهد داشت:d

Spoiler Alert :دی کسانی که Gow 3 رو تموم نکردن نخونن

در مورد عکس های Gow که گذاشتم : خیلی تابلو دارن در مورد Gow بعدی اطلاعات میدن .
اولش عکس بالای olympus که به فنا رفته یعنی همه چی در همه دقیقا آخر Gow 3 هست . بعد هم نوشته حقیقت واقعیه این کابوس هنوز نا معلومه .
وقتی هم رمز گشایی میکنیم که عکس جدیدش باز میشه مینویسه وقتی زمین متوقف میشه ( یه جورایی آخر Gow 3 ) . سفر آغاز میشه .
اون صحنه بعد از Credit ـه Gow 3 هم که همه یادشون هست . تابلو داره Hint میده به قسمت بعدی Gow :دی

خوب با بردیا جان شرط بستیم 6 ماه آواتارم تبدیل میشه به عکسی که بردیا جان گزاشته .
yahoo_4.gif

یه دفعه احساسم بهم گفت معرفی میشه الان هم رو مد اتفاق افتادن احساسم از صبح خوب شرط بندی قبوله .:d

56595641545641593026.jpg

انتخاب کردم همینجا عکس میزارم اگه بردیا جان برد من 6 ماه عکس بالا میزارم اگه من بردم بردیا جان باید 6 ماه این عکس بزاره .
99504691663113215564.jpg

آخرین ویرایش:
بنابر این avatar of shame هم همین عکس میشه...در آینده روی پروفایل هرکی مشاهده بشه بشدت مورد تمسخر قرار داده میشه:دی...
56595641545641593026.jpg

++++++++++++++
سونی مثل اینکه کم کم داره از لاک خودش بیرون میاد و میخواد یُخده ریاکاری کنه...

من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد :|
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one :|
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61 :|
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d

خوب با بردیا جان شرط بستیم 6 ماه آواتارم تبدیل میشه به عکسی که بردیا جان گزاشته .:d

یه دفعه احساسم بهم گفت معرفی میشه الان هم رو مد اتفاق افتادن احساسم از صبح خوب شرط بندی قبوله .:d

56595641545641593026.jpg

انتخاب کردم همینجا عکس میزارم اگه بردیا جان برد من 6 ماه عکس بالا میزارم اگه من بردم بردیا جان باید 6 ماه این عکس بزاره .
99504691663113215564.jpg

Challenge (PHUCKING) Accepted
:|

آواتاری که انتخاب کردی :| خیلی بد سلیقه ای /:) من نمیخوام بزارمش :((

ولی دیگه چلنج رو نمیشه نادیده گرفت >:)

حال میکنم کرش معرفی نشه !؟ b-)

========

بچه ها این عکس :

profilepic2947_8.gif

شمارو یاد کی میندازه !؟ :(

اگر بود چه هایپیــــــــــــــ میشدیم :((

FratooooooooooooOoooooooooooooos

===============

این هایپی دیگر برای Final Fantasy XV که در کنفرانس Sony حضور داشته باشه :

51c8ae26_Final-Fantasy-XV-Trailer-Screenshot.jpg

Gameplay.jpg

FF15x.jpg

Nomura-Interview3.jpg

:((

خوب امروز نبود،یه عاله تاپیک رفته جلو! :-" بعدا باید بشینم بخونم! :d
اما فعلا... :d
73732745457348121869.jpg

بچه ها این عکس :

profilepic2947_8.gif

شمارو یاد کی میندازه !؟ :(

اگر بود چه هایپیــــــــــــــ میشدیم :((

FratooooooooooooOoooooooooooooos
LOL :))
عزیز Fratos هست ID دومش! تو همین تاپیک هم هست :دی
فعالیت هم می‌کنه خودت هم براش لایک زدی :دی
چشما ها را باید شست، Fratos را باید دید :دی
پ.ن: فقط نپرسید کی ـه، خودش دوست نداره کسی متوجه بشه. منم تنها کسی نیستم که می‌دونه کی ـه، خیلی ها می‌دونن :-" :دی

من کلا خواب عجیب غریبی دیدم دیشب :d
اولین و تنها ترین نکته ی مثبت خوابم این بود که fifa 2015 انحصاری ps شده ولی بعدش کل کنفرانس کابوس بود عجیب اینکه اصلا به فیفا هم این چند وقته فک نکردم که ساخته ی ذهنیم باشه!
اولین نکتش این بود که مجریش جواد خیابانی شده بود و کلی هم تو تلفظ و صحبت کردنش سوتی می داد :|
دومین نکته اینکه تو کنفرانس سونی چندتا بازی خفن معرفی شد و کرک و پر همه می ریخت ولی آخرش می نوشت only on xbox one :|
سومیش هم این بود که آنچارتد 4 به نمایش در اومد و گرافیکش خیلی ضایع بود و کلی باگ و ایراد داشت و خلاصه خیلی آشغال شده بود و آخرش هم که تاریخش رو نوشت نمرات بازی رو هم زده بود و گیم اسپات5 داده بود متاش رو هم زده بودن 61 :|
خلاصه کابوس تلخی بود وقتی از خواب بلند شدم و دیدم همش خواب بوده خیلی خوشحال شدم!:d

نکنه از اون ادم هایی هستی که خوایش تبدیل به واقعیت میشه :| منکه اینطوری ام و goty شدن tlou رو تو خواب دیده بودم و تبدیل به واقعیت هم شد :d

اگه توام مثه من باشی . سونی رسما ... رفت :d

نکنه از اون ادم هایی هستی که خوایش تبدیل به واقعیت میشه :| منکه اینطوری ام و goty شدن tlou رو تو خواب دیده بودم و تبدیل به واقعیت هم شد :d

اگه توام مثه من باشی . سونی رسما ... رفت :d
خواب شما قبول نیست؛ دیدن Fact ها تو خواب نشانه از به واقعیت تبدیل شدن خواب ها نیست :-" :دی
امسال حال می‌ده TLOU R رو دوباره بهش نمره بدن سایت ها و دوباره نامزد GoTY بشه و بگیرتش :))

خواب شما قبول نیست؛ دیدن Fact ها تو خواب نشانه از به واقعیت تبدیل شدن خواب ها نیست :-" :دی
امسال حال می‌ده TLOU R رو دوباره بهش نمره بدن سایت ها و دوباره نامزد GoTY بشه و بگیرتش :))
:d;)

جهت حفظ ابروی صنعت گیم و اینکه دیگر شرکت ها هم انگیزه داشته باشن برای بازی سازی امسال به tlou و ND استراحت میدن :bighug::d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من خیلی هایپ این بازی GG هستم . شواهد حاکی از اینه که تیم سازنده بازی همون تیمی هستش که KILLZONE 2 رو ساخته بوده و از اون

زمان تا الان دارن رو بازی کار میکنن . یک بازی بزرگ و RPG . ظاهرا اون زمان یک تیم دوم شکل گرفت که رو این IP کار کنن . و تیم اصلی KILLZONE 3 رو

ساخت و بعد از اتمام KILLZONE 3 اومدن رو تیم دوم و با هم رو اون IP کار کردن و یک تیم کاملا فرعی و جداگانه KILLZONE SF رو ساخت .

خلاصه شدیدا امیدوارم به این بازی :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or