نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

http://8pic.ir/images/84501198146210221960.gif
این گیفی که گذاشتی... این سایفون شیلتر خدا بود این مرحله رو بالغ بر25 بار تموم کردم ! ( همون هتله ! )
یه سایفون بود که مرحله آخرش رو سقف مترو باید بری و کلی آدم هم تو خود مترو هست..اصلا شاهکار خلاقیت بود این بازی :دی
کسی اینجا بازی die hard رو پی اس1 رو یادشه ؟ یه برج بود هر طبقه یه مرحله بود خیلی هم مخفی کاری خفنی داشت بازی میمردی هم از اول اول اول بازی باید میومدی :|
خدا بگم چیکارتون کنه این کنفرانس بد باشه میرم تو جبهه منافقین :| ( شوخی :| )

کدوم سایفون کدوم ریبوت :|
این وحید هم عین بهروز باید بره Ban List :| این چه بساطیه راه انداختی من همینکه UI سایفون و Logan رو می بینم از حال میرم یکی اینو بن کنه این وقت صبح نابودمون کرد :|
این هایپای سایفون به جایی نمیرسه :crying1: Bend غیرممکنه SF بسازه :crying1: :| یعنی بی عرضگی سونی در ادامه سایفون برام ثابت شده :crying1:

فعلاً کرش رو داشته باشین :d یکی از Insider ــهای من که طراح فنی AI توی سانتا مونیکاست ( وااای بهروز عجب چیزایی بافتی
64701565446022406608.gif
:d ) گفته که سرنی و Jason Rubin و Andy Gavin و Bob Rafeie و Evan Wells توی ND یک تیم سوم کاملاً مخفی تشکیل دادن و دارن 5 نفره روی نسخه بعدی کرش کار میکنن, تیم کوچیکیه اما از بس دانش فنی ــشون بالاست اندازه یک تیم 100 نفره بازدهی دارن :d
انتظار میره که یک نمایش حیرت انگیز در E3 داشته باشیم :):d

کدوم سایفون کدوم ریبوت :|
این وحید هم عین بهروز باید بره Ban List :| این چه بساطیه راه انداختی من همینکه UI سایفون و Logan رو می بینم از حال میرم یکی اینو بن کنه این وقت صبح نابودمون کرد :|
این هایپای سایفون به جایی نمیرسه :crying1: Bend غیرممکنه SF بسازه :crying1: :| یعنی بی عرضگی سونی در ادامه سایفون برام ثابت شده :crying1:

فعلاً کرش رو داشته باشین :d یکی از Insider ــهای من که طراح فنی AI توی سانتا مونیکاست ( وااای بهروز عجب چیزایی بافتی
64701565446022406608.gif
:d ) گفته که سرنی و Jason Rubin و Andy Gavin و Bob Rafeie و Evan Wells توی ND یک تیم سوم کاملاً مخفی تشکیل دادن و دارن 5 نفره روی نسخه بعدی کرش کار میکنن, تیم کوچیکیه اما از بس دانش فنی ــشون بالاست اندازه یک تیم 100 نفره بازدهی دارن :d
انتظار میره که یک نمایش حیرت انگیز در E3 داشته باشیم :):d
اتفاقا یه زمانی یادمه شایعاتی بود که کرش جدید به دست بخش کوچکی از سانتامونیکا و ناتی با هم ساخته میشه البته یادمه تو کامنت ها تعداد اعضا حدود 20 نفر یاد شده بود !
این گیف های سایفون نابود کننده بود ! تو اون هتله بمب مینداختی از تو شیشه شوت میشدن بیرون :d
ولی چه فازی میداد این حرکت
tumblr_lupvl2mQqN1qcm0wfo1_500.gif

از آخرین نگهبان خبر موثقی (یا شایعه ای که بشه روش حساب کرد و امید بست) نشده برای حضور در E3 ?! :-s

از سری Parasite Eve خبری نی ؟ من این بازی سوم این سری (The 3rd Birthday) رو در psp بازی کردم. بازی خوب و جالبی بود.

خدایی دل خوشی دارینا. سونی نیم ساعت به ویتا و ps3 اختصاص میده . 10 دقیقه به چارت های فروش.20 دقیقه هم منتاژ میکنه تو حلقمون و با order، driveclub، TLOU remaasterd و یک تریلر برای uncharted تموم میکنه شو رو. انقدر الکی خودتون رو هایپ نکنید. من حاضرم شرط ببندم باهاتون. اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم

آقا انقدر SF نکنین دهن منو سرویس کردین بابا میرم یه PS1 دوباره میخرم اگه E3 جدیدش معرفی نشه میشینم بازی میکنم همون قدیمی ها رو تا چشای سونی در بیاد .:|

فکر کنم تارزان بود

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب alone in the dark هم خوب موند
فاینال فانتزی هم با اینکه تو نسل قبل افت نسبی کرد ولی بازم بد نبود ...

نه تارزان نبود یه بازی بود تو دیسک دمو PS1 اون سری اولی ها کسی داشت اون بازی هم توش بود حالا هرچی فکر میکنم اسم اون بازی یادم نمیاد.;)

-----------------------------------------------------------------------------
نه بابا Alone in the dark قدیم کجا این جدیدی ها کجا .
FF اره اونم خوب بود .

آخرین ویرایش:
Bend داره رو یه بازی AAA برای ویتا کار میکنه ! :( Bend سایفون میساخت دیگه ؟!

Link

اشتباه شد خبر قدیمی بود :))

ولی امیدتون رو از دست ندین وقتی خودشون گفتن دارن رو یه بازی AAA کار میکنن که AI خفنی داره شک نکنید SF برای PS4 هست ! :love: :دی حالا E3 نشد گیمزکام ولی وجود داره حتما :love:

خبر مال 18 ژانویه 2013 هست :دی
کنسول 1 ماه و 2 روز بعد از این خبر تازه معرفی ​شد :دی

به نکته جالبی اشاره کردی ! :دی واسه ما معرفی شد نه Bend Studio !!! :دی نتیجه میگیریم خیلی وقته دارن SF برای PS4 میسازن :)) :دی

این استودیوهای داخلی در حال ساخت بازی برای PS4 هستن نصفشون هم یه تیزر داشته باشن در کنار The Order 1886 و Uncharted میترکونه دیگه ؟!!! :دی

Japan Studio شایعه شده بود دارن رو 3 4 تا بازی کار میکنن ! 100% یکیش که Project Beast هست با همکاری FromSoftware و یکی هم TLG :love:

آخرین ویرایش:
خدایی دل خوشی دارینا. سونی نیم ساعت به ویتا و ps3 اختصاص میده . 10 دقیقه به چارت های فروش.20 دقیقه هم منتاژ میکنه تو حلقمون و با order، driveclub، TLOU remaasterd و یک تریلر برای uncharted تموم میکنه شو رو. انقدر الکی خودتون رو هایپ نکنید. من حاضرم شرط ببندم باهاتون. اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم

دیگه تقریبا مطمئن شدم ... که یکی از این دو تا تو e3 نمایش دارن :d

این استاد اسدی هم دیگه مهلت یه سالش رو به پایانه ...یه جایگزین باید داشته باشه

Bend داره رو یه بازی AAA برای ویتا کار میکنه !

8-}uncharted vita 2=p~x_x

با اضافه کردن بخش مولتی به بازی ؟؟

آخرین ویرایش:
اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم

خب با دوست گرامیمون شرط بسته شد :d ( چقدر شرط بستم این مدت :d )
اگه TLG حضور داشته باشه یکسال آواتار پایان رافت برای دوست عزیزمون در نظر گرفته خواهد شد :d

یادمه قبلاً هم یه بار گفته بودی که تو فیس-بوک فقط می چرخه و لایک می کنه و اینا، این قضیه کندی کراش بازی کردنش رو هم از اونجا میگی؟ تا جایی که من می دونم Ueda تو فیس-بوک نیست!:d
هستش حاجی ولی انصافا چند ماه کندی کراش نزده فقط یکی دو بار چند تا مطلب و عکس ژاپنی لایک زد که من نفهمیدم چیه آخرین چیزی هم که share کرده مل 2 feb هستش
اینو بزن بعد از/com.
/fumito.ueda?fref=ts

Bend داره رو یه بازی AAA برای ویتا کار میکنه ! :( Bend سایفون میساخت دیگه ؟!

Link

اشتباه شد خبر قدیمی بود :))

ولی امیدتون رو از دست ندین وقتی خودشون گفتن دارن رو یه بازی AAA کار میکنن که AI خفنی داره شک نکنید SF برای PS4 هست ! :love: :دی حالا E3 نشد گیمزکام ولی وجود داره حتما :love:
بلی همین Bend بود :دی البته اون موقع که برا PS1 سایفون ها رو میساختن هنوز سونی نخریده بودشون مالِ 989 بودن اسمشون Eidetic بود :دی

این یکی جدیدتره ، مالِ نوامبره :-"
[h=1]Yoshida: Sony Bend's PS4 Game Will Make You Panic[/h]
SF رو میگه !؟ :(
قرارداد آواتار استاد اسدی کی تموم میشه !؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or