[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اتفاقا یه زمانی یادمه شایعاتی بود که کرش جدید به دست بخش کوچکی از سانتامونیکا و ناتی با هم ساخته میشه البته یادمه تو کامنت ها تعداد اعضا حدود 20 نفر یاد شده بود !کدوم سایفون کدوم ریبوت
این وحید هم عین بهروز باید بره Ban Listاین چه بساطیه راه انداختی من همینکه UI سایفون و Logan رو می بینم از حال میرم یکی اینو بن کنه این وقت صبح نابودمون کرد
این هایپای سایفون به جایی نمیرسه :crying1: Bend غیرممکنه SF بسازه :crying1:یعنی بی عرضگی سونی در ادامه سایفون برام ثابت شده :crying1:
فعلاً کرش رو داشته باشین :d یکی از Insider ــهای من که طراح فنی AI توی سانتا مونیکاست ( وااای بهروز عجب چیزایی بافتی:d ) گفته که سرنی و Jason Rubin و Andy Gavin و Bob Rafeie و Evan Wells توی ND یک تیم سوم کاملاً مخفی تشکیل دادن و دارن 5 نفره روی نسخه بعدی کرش کار میکنن, تیم کوچیکیه اما از بس دانش فنی ــشون بالاست اندازه یک تیم 100 نفره بازدهی دارن :d![]()
انتظار میره که یک نمایش حیرت انگیز در E3 داشته باشیم:d
فکر کنم تارزان بود
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
خب alone in the dark هم خوب موند
فاینال فانتزی هم با اینکه تو نسل قبل افت نسبی کرد ولی بازم بد نبود ...
خبر مال 18 ژانویه 2013 هست
خبر مال 18 ژانویه 2013 هست
کنسول 1 ماه و 2 روز بعد از این خبر تازه معرفی شد![]()
خدایی دل خوشی دارینا. سونی نیم ساعت به ویتا و ps3 اختصاص میده . 10 دقیقه به چارت های فروش.20 دقیقه هم منتاژ میکنه تو حلقمون و با order، driveclub، TLOU remaasterd و یک تریلر برای uncharted تموم میکنه شو رو. انقدر الکی خودتون رو هایپ نکنید. من حاضرم شرط ببندم باهاتون. اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم
Bend داره رو یه بازی AAA برای ویتا کار میکنه !
اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم
هستش حاجی ولی انصافا چند ماه کندی کراش نزده فقط یکی دو بار چند تا مطلب و عکس ژاپنی لایک زد که من نفهمیدم چیه آخرین چیزی هم که share کرده مل 2 feb هستشیادمه قبلاً هم یه بار گفته بودی که تو فیس-بوک فقط می چرخه و لایک می کنه و اینا، این قضیه کندی کراش بازی کردنش رو هم از اونجا میگی؟ تا جایی که من می دونم Ueda تو فیس-بوک نیست!:d
بلی همین Bend بود
SF رو میگه !؟[h=1]Yoshida: Sony Bend's PS4 Game Will Make You Panic[/h]
قرارداد آواتار استاد اسدی کی تموم میشه !؟خدایی دل خوشی دارینا. سونی نیم ساعت به ویتا و ps3 اختصاص میده . 10 دقیقه به چارت های فروش.20 دقیقه هم منتاژ میکنه تو حلقمون و با order، driveclub، TLOU remaasterd و یک تریلر برای uncharted تموم میکنه شو رو. انقدر الکی خودتون رو هایپ نکنید. من حاضرم شرط ببندم باهاتون. اگر TLG و سایفون ***** جدید تو شو بود یک سال آواتار پایان رافت میزارم