نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

هیچی دیگه بچه ها گرم شدن الان کی میتونه اینها رو کنترل کنه .:d

امیر حسین انقدر گفتی تاپیکش برای منه که من زودتر تاپیک میزنم حالت بگیرم .:d

Crash Bandicoot | PS4
:shrewd: :دی
پ.ن: سکته نزنید باو :> :دی
------
ولی انقدر خودتون رو با کرش و سایفون هایپ نکنید :|
یک درصد هم اگه معرفی نشن بدجور ضد حال می‌خوریدا :-" :دی

حیف که امسال مراسم رو پخش زنده نمیبینم :(
:shrewd::دی
---
حالا که بحث تاپیک شد، اگه کپکام به سرش زد و DMC5 رو معرفی کرد تاپیکش.......... Nah, Not happening8-|

انقدر واسه خودتون تاپیک ور ندارین :دی
از قدیم گفتن سحر خیز باش تا کامروا باشی :دی به همین خاطر من کلا 9 June نمی‌خوابم که اولین نفر تاپیک های مهم رو بزنم :دی
02649321654016390356.png

توی یافتن gif حرفه ای نیستیم،دیگه شما خودتون این رو متحرک و همچنین ادامش تصور کنید! :|

خوب من عموم برام PS1 از اونور فرستاد اون موقع. ;;):d هک نشده بود و تنها بازی ای که همراه باش بود یک دیسک پر از دمو بود! :d (دیسکش از این پشت سیاها بود! ;;):d) منم اون موقع تازه سگام سوخته بود! PS1 رو وصلش کردیم به تلویزیون عهد بوق (بعد از کلی تلاش برای تبدیل فیش ها برای وصل کردن و اینا که هنوز یادم نمیاد جریانش چی بود :d). دیسک رو گذاشتم تو دستگاه و اون لیست دموها که اومد (با اون آهنگش که هنوز یادمه :d) و اولین دمو هم Crash Bandicoot:Warped بود. اونم چه مرحله ای... مرحله ای که Coco سوار ببر بود. از روی پل فکر کنم هی رد میشد و آخرش یه پرش بلند میزد و آخرش هم ببره رو نازش میکرد! :d تا 5 ماه بعدش فکر کنم من فقط همون دموها رو داشتم... با این که تو لیستش دموها MGS1، Medievil، Tomb Raider، GT، TM، یه دونه مورچه هم بود (:-/) و 20 30 تا دیگه، اما من بیش از 200 بار این دموی Crash رو تموم کردم و بیشتر از بقیه باهاش حال کردم! :d

هی پیر شدیم واقعا.... :-s

جشنِ خاطره هاش نکنید که سفره دلمو وا کنم داغون میشیدا ! :))
حالا بذار یه کوچولو تعریف کنم :دی اولین باس فایته همین Warped بود یادم نیست دقیق tiny tiger بود فکر کنم ! یه جا اون شیرا از روبرو میومدن باید میپریدیم هواسم نبود منو خورد شیره فکر کردم شیر شدم بلند داد زدم اِه شیر شدم =)) ای خدا حالا یه اپیک فیلی بشیم... باز تعریف کنید :دی

من که تا سال ها PS1 نداشتم! یعنی وقتی ملت PS2 گرفتن،من تازه اولین کنسولم رو داشتم :|
اما خوب،هر سال تابستون که میومدم اینجا،یا شیراز 24 ساعته اتاق پسرخالم چتر بودم،یا شهرستان اتاق پسرعمه هام! :d(یعنی من توی این 3-4 ماه،کلا 10 بار هم نمیرفتم پیش والدین:-" دیگه خودشون میومدن به دیدنم=)) ) بعد هر سال هم با خودم 20تا بازی بر میداشتم میبردم! از این 20 تا هم نصفش خراب بود یا حال نمیکردم! یا حتی تکراری=)) (مثلا هرچی روش عکس دیجیمون بود میخریدم:-" نصفش بازی کارتی بود:| )

اکثر وقت بازی کردنم هم میزاشتم پای کراش! یعنی سالی 1بار حتما باید کراش 2 رو تموم میکردم! :x
بعد پسرعمه هام هم یکدونه از این تبدیل های 4دسته ای داشتن،(خودمون 5تا بودیم:-") مینشستیم CTR یا Crash Bash میزدیم! :d
و حتی تا همین چند سال پیش هم 4نفره MNR :x و MS2 !!! >:) آخ آخ چه حالی میدادن اینا :x

حتی اگر خدایی نکرده خبری از کراش جدید نشه، اون CTR و Bash رو یه بازسازی کنند و بخش مولتی بزنند تنگش،برای یه نسل کافیمونه! :d :x
توی CB عاشق مراحل پرتاب جعبه(مخصوصا طبقه ی دوم که زیر پامون خراب میشد! >:) ) و مراحل خرس قطبی سواریش بودم! :d توی مرحله ی رنگ ها هم هیچگونه استعدادی نداشتم:-" شکنجه بود برام:-" البته بادکنک هاش حال میداد! :d

---
این دیسک مشکی ها رو هم من خودم نداشتم،ولی پسرخالم داشت:-" تنها بازی هایی که توش یادم میاد یکی Oddworld بود! (همینی که پارسال بین Indieـها تایید شد جدیدش :d ) و یکی دیگه هم کشتی و این چیزا بود! با این 2تاش خیلی حال کردم،فقط حیف که دمو بود و کم بود! :(( مخصوصا اون کشتی ها! نمیدونم رو چه حسابی ولی خیلی حال میکردم :d

آقا من هیچ تایپیکی رو نمیخوام فقط جان من این وضع سرور رو توی ساعات کنفرانس اوکی کنید پارسال بد عذابی بود اصلا صحفه بالا نمیومد کنفرانس هم که بد بختی نت کل ایران اون موقع تعطیل میشه نمیشه راحت دید .....

موتور سواری های کرش، پاندا سواری ها، چهارمین نسخه که ماشین سواری بود :crying1:
یادش به خیر چه حرص و بدبختی داشتیم سر این که تو Crash Team Racing اون TNT هایی که میوفتاد رو سرمون رو پرت کنیم :( با دسته کشتی می‌گرفتیم آخرم می‌ترکید :دی :|
با Crash Bash اصلا به اندازه قبلی ها خاطره ندارم چون دیر بازیش کردم و از سبکش هم زیاد خوشم نمیومد :-"
قشنگترین Crash هم به نظرم Crash 3 بود که من یادم میاد سر Boss Fight آخرش که با دکتر N (یادم نیست اسمش چی بود ولی یادم ـه ما بهش می‌گفت دکتر ان :دی) دهنم سرویس شد :دی
تا جایی که یادم میاد بیشترین علاقه رو به Crash Team Racing داشتیم. من و پسر خالم و دختر عمم و دختر خالم جمع می‌شدیم چهار نفری (من از این تبدیل و سوسول بازیا نداشتم :دی دو به دو بازی می‌کردیم :دی) CTR می‌زدیم :(
انقدر زندگیمون شده بود کرش (اون زمان کسی نبود تلفظ بهمون یاد بده کراش می‌گفتیم :دی الان هم بعضی وقت ها می‌گیم البته :دی) که تمام شخصیت هاش رو نام گذاری با اعضای فک و فامیل کرده بودیم :-" :دی
کرش من بودم، اون گربه ِ پسر خالم بود و....
یه کرشی هم که خیلی دوستش داشتم و یادم نیست کدوم نسخه بود، اونی بود که یکی از باس هاش وسط کلی دیوار یخی وایستاده بود و هی با تفنگ آتیشی می‌زدمون. از اون هم خیلی خاطره دارم ولی یادم نیست کدوم کرش بود :-? شاید هم همون 3 بوده :-?
هی جوونی :( :دی

ینی من یکی از زیباترین خاطرات عمرم این بازی ماشین سواری کرش رو PS1 بود . ینی الان یادم میوفته یه جوری میشم :(( با پسر عمه و داداشم بازی میکردیم . یه تمساح بود من با اون میرفتم . خیلی باحال بود لامصب . وااای اگه کرش برگرده دوباره اینجور بازیا بیاد ..... :دی

پ.ن : ای بمیرین منم بردین رو Dream Mode :دی

بچه لیست گفتن یه چیزی یادم امد بگم شاید جالب باشه دقت کردین کسایی که با PS1 بزرگ شدن از شکوه بازی های PS1 جز یه MGS هیچ کدام دیگه اون شکوه سابق ندارن ؟

من روی PS1 حدود 350-370 تا بازی انجام دادم الان هرچی به گذشته فکر میکنم میبینم هیچ عنوانی جز MGS وجود نداره مثل قبل شکوه خودش حفظ کرده باشه و به صورت ادامه دار موفقت خودش تا الان حفظ کرده باشه .:|

شما عنوانی یادتون میاد از قدیم بوده باشه الان هم ادامه داشته باشه به خوبی اون موقع زمان خودش الان هم خوب باشه ؟

نه DINO نه Red alert نه Parasite Eve نه RE نه PS نه oddworld نه .... بخوام لیست کنم تا فردا باید عنوان بنویسم نه spyro نه .... .

راستی کسی یادشه اسم اون بازی که تو دیسک دمو بود یه بچه بود یه بازی خطی بود تو جنگل و ... میرفت جلو سر میخورد و ... چی بود ؟

GTA Series
yahoo_6.gif

نکته حساسی گفتی یکم بیشتر فکر کردم یه FF در امد یه harvest moon یادم امد .:d
یکم دیگه فکر کنم یه دفعه میبنی یه 50 -60 تایی شد .:d

آخرین ویرایش:
بچه لیست گفتن یه چیزی یادم امد بگم شاید جالب باشه دقت کردین کسایی که با PS1 بزرگ شدن از شکوه بازی های PS1 جز یه MGS هیچ کدام دیگه اون شکوه سابق ندارن ؟

من روی PS1 حدود 350-370 تا بازی انجام دادم الان هرچی به گذشته فکر میکنم میبینم هیچ عنوانی جز MGS وجود نداره مثل قبل شکوه خودش حفظ کرده باشه و به صورت ادامه دار موفقت خودش تا الان حفظ کرده باشه .:|

شما عنوانی یادتون میاد از قدیم بوده باشه الان هم ادامه داشته باشه به خوبی اون موقع زمان خودش الان هم خوب باشه ؟

نه DINO نه Red alert نه Parasite Eve نه RE نه PS نه oddworld نه .... بخوام لیست کنم تا فردا باید عنوان بنویسم نه spyro نه .... .

راستی کسی یادشه اسم اون بازی که تو دیسک دمو بود یه بچه بود یه بازی خطی بود تو جنگل و ... میرفت جلو سر میخورد و ... چی بود ؟
GTA Series :bighug:
یه دونه Tarzan این طوری PS1 داشت خدا بود :crying1: یادم میاد اول بچه بود ادامه که می‌دادی به سن بالاتر می‌رسید و با ببر ها و... می‌جنگید.
فوق العاده بود اون بازی!
یه دونه هم بازی بود ماشین پلیس بودیم ما از تو ماشین می‌شد تیر زد. اسمش یادم نیست ولی کاورش عکس یه ماشین پلیس با آژیر قرمز و آبیش بود.
اون رو با پسرخالم به صورت Co-Op با یک دسته (!!!) اجرا می‌کردیم :دی من رانندگی می‌کردم اون تیر می‌زد :دی

موتور سواری های کرش، پاندا سواری ها، چهارمین نسخه که ماشین سواری بود :crying1:
یادش به خیر چه حرص و بدبختی داشتیم سر این که تو Crash Team Racing اون TNT هایی که میوفتاد رو سرمون رو پرت کنیم :( با دسته کشتی می‌گرفتیم آخرم می‌ترکید :دی :|
با Crash Bash اصلا به اندازه قبلی ها خاطره ندارم چون دیر بازیش کردم و از سبکش هم زیاد خوشم نمیومد :-"
قشنگترین Crash هم به نظرم Crash 3 بود که من یادم میاد سر Boss Fight آخرش که با دکتر N (یادم نیست اسمش چی بود ولی یادم ـه ما بهش می‌گفت دکتر ان :دی) دهنم سرویس شد :دی
تا جایی که یادم میاد بیشترین علاقه رو به Crash Team Racing داشتیم. من و پسر خالم و دختر عمم و دختر خالم جمع می‌شدیم چهار نفری (من از این تبدیل و سوسول بازیا نداشتم :دی دو به دو بازی می‌کردیم :دی) CTR می‌زدیم :(
انقدر زندگیمون شده بود کرش (اون زمان کسی نبود تلفظ بهمون یاد بده کراش می‌گفتیم :دی الان هم بعضی وقت ها می‌گیم البته :دی) که تمام شخصیت هاش رو نام گذاری با اعضای فک و فامیل کرده بودیم :-" :دی
کرش من بودم، اون گربه ِ پسر خالم بود و....

یه کرشی هم که خیلی دوستش داشتم و یادم نیست کدوم نسخه بود، اونی بود که یکی از باس هاش وسط کلی دیوار یخی وایستاده بود و هی با تفنگ آتیشی می‌زدمون. از اون هم خیلی خاطره دارم ولی یادم نیست کدوم کرش بود :-? شاید هم همون 3 بوده :-?
هی جوونی :( :دی
Dr. N Cortex (فردا عکس این رو میزارم>:) ) ما بهش میگفتیم کله Nـی! :-"
من ترجیه میدم بعضی چیزا رو با همون تلفظ قبلا بگم! :d نمونه ی بارزش همین کراش! حتی اگر کرش باشه،برای من کراش ـه! :-"
ما هم چنین وضعی داشتیم! :-" من که خودم کراشb-) ، با پسر داییم هم مشکل داشتم بهش میگفتم کله Nـی! >:) ، به پسر خالم هم که من رو اورد تو خط گیم و با کراش آشنا کرد میگفتم هوگابوگا یا رئیس:-" ( هوگابوگا ، همون Aku Aku میباشد که هر جایی،یه چی صداش میزدن! :-" مثلا اورتِگا رو من زیاد شنیدم میگفتن بهش! :-" تنها چیزی که هیچکی بهش نمیگفت همین Aku Aku بود! =)) )
ینی من یکی از زیباترین خاطرات عمرم این بازی ماشین سواری کرش رو PS1 بود . ینی الان یادم میوفته یه جوری میشم :(( با پسر عمه و داداشم بازی میکردیم . یه تمساح بود من با اون میرفتم . خیلی باحال بود لامصب . وااای اگه کرش برگرده دوباره اینجور بازیا بیاد ..... :دی

پ.ن : ای بمیرین منم بردین رو Dream Mode :دی
بعد از خود کراش،کاراکتر محبوب من Tiny Tiger میباشد! >:) چقدر خفنه این بشر:-" (کلا من همچنان عاشق این کاراکترهایی که ابهت ازشون میباره و بس خفنند میباشم! نمونش تو دنیای انیمه پادشاه فاتحان از F/Z یا اوگویین از Hunter X Hunter و یا اصلا همین آواتارم! زاراکی کبیر >:) )
توی Crash Bash هم انتخاب دومم همین بود! :d

Spyro .... :(( یعنی کراش و اسپایرو دو یار افسانه ای من روی PS1 بودن! :(( روی PS2 هم،تقریبا همه ی بازی هاشون رو رفتم ولی هیچکدوم مثل بازی های PS1 نبود:(
البته Crash Twinsanity رو خیلی باهاش حال کردم! درسته خیلی چیزای تغییر کرده بود،ولی اینکه کراش و کرتکس بهم قفل شده بودن بس ماجراهای جالبی رو رقم میزد! =)) کرتکس رو مثل چکش میکوبیدیم زمین=)) (امروز تو ویکی کراش بودم،دیدم این بازی بین کراش های غیر از ساخت ND ، بیشترین رای رو اورده! :-" ) و یک نکته مثبت دیگه ی بازی هم این بود که یکجاش، یک ثانیه عزیز دلم اسپایرو هم میومد:((:x
ولی برای طرفدارای قدیمی،فکر کنم اوضاع Spyro بدتر از کراش باشه! :(
باز کراش رفته به خواب زمستونی، اما اسپایرو متاسفانه با سری Skylanders موفقیت های زیادی هم از نظر منتقدا هم از نظر فروش به دست اورده، جدا از اینکه احتمال برگشتش دیگه وجود نداره، طراحی خود اسپایرو فاجعست! :| یعنی من طراحش رو گیر بیارم،حتما یه بلایی سرش میارم! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or