نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

Dr. N Cortex (فردا عکس این رو میزارم>:) ) ما بهش میگفتیم کله Nـی! :-"
من ترجیه میدم بعضی چیزا رو با همون تلفظ قبلا بگم! :d نمونه ی بارزش همین کراش! حتی اگر کرش باشه،برای من کراش ـه! :-"
ما هم چنین وضعی داشتیم! :-" من که خودم کراشb-) ، با پسر داییم هم مشکل داشتم بهش میگفتم کله Nـی! >:) ، به پسر خالم هم که من رو اورد تو خط گیم و با کراش آشنا کرد میگفتم هوگابوگا یا رئیس:-" ( هوگابوگا ، همون Aku Aku میباشد که هر جایی،یه چی صداش میزدن! :-" مثلا اورتِگا رو من زیاد شنیدم میگفتن بهش! :-" تنها چیزی که هیچکی بهش نمیگفت همین Aku Aku بود! =)) )
الان که نوشتی یادم اومد که بیشتر بهش کرتکس می‌گفتیم تا دکتر ان :دی
یه سری تو ذهن می‌مونن و با این که می‌دونی غلط ـه ولی بازم می‌گی :دی مثلا من به هِــوی رین می‌گفتم هیوی رین همینم تو ذهنم موند تا این که بالاخره انقدر مورد تمسخر در و همساده قرار گرفتم الان درست می‌گم دیگه :-" :دی
دکتر ان شبیه عموی من ـه :)) هنوزم D. N رو می‌بینم همه می‌گیم "عمو حمید" :دی
اون Aku Aku رو تا الان نمی‌دونستم :-" :دی ما بهش اورتگاه می‌گفتیم :دی
==========
سایت The Sixthaxis هم دقیقا همون لیستی که من هفته پیش گذاشتم (Heavenly Sword و GOW 4 و...) رو گذاشته منتها از لحاظ متنی کمی با سایت What Culture فرق داره.
اگر این لیست درست باشه احتمال داره Crash توسط MM و با پشتیبانی از VR ساخته بشه.
Rumour: Sony’s E3 Line-Up Leaked – GoW4, WipEout, Guerilla RPG & inFamous DLC

بَه بَه ببینین تو این لیست بالا در مورد آنچارتد چی نوشته شده
Visuals are supposedly unprecedented and set a benchmark for console graphics
آب و هوایـه استوائی و با حضور نیت و فرانسیس در دو بازه زمانیه مختلف !
دوره حکمفرمائیـه اوردر 1886 چه کوتاه و گذرا بود :| :d در مورد اوردر هم نوشته پیش بسویـه فرنچایز شدن ! :d

^^
کامنت طرف اون زیر خداس :دی
Too good to be true?
در کل به نظرم اگر سونی بخواد بترکونه می‌تونه همین کار رو انجام بده.
در کنارش هم یه سری بازی های دیگه مثل AC و Destiny و... اجرا می‌شه و ما در حالی که داریم از هایپ می‌میریم (و همه تاپیک ها رو هم خودم زدم :دی) می‌خوابیم :-" :دی

وای اگه سونی بخواد تلافی e3 قبل رو با نشون دادن بازی در بیاره و تو این مدت کنفرانس همش بازی معرفی کنه وای من
(ولی واقعا" آیا این همه آرزو هامون امکانش هست تو این مدت کم کنفرانس نمایش داده بشه والا اگه یه کراش به ما نشون بدن + یدون آنچارتد به نظرم به راحتی لخته تو رگمون گیر کنه :) )

خدایی خیلی دیگه تخیلی این لیسته . اگه واقعی باشه فوق العادس
Ucharted 4
God of War 4
Media Molecule New Title
Grand Turismo 7 : prologue
Syphon Fylter
WipeOut
Quantic Dream New Title
The Order 1886
Ninja Theory New Title
Sony London New Third Person Title
Guerrilla Games New RPG Title
Sony Japon 2 Title یکیش احتمالا TLGه
ِDrive Club
فقط یه Crash کمه که احتمالش هست همون تایتل مدیا ملوکول باشه .
اگه این کنفرانس سونی باشه به نظر من که ماکروسافت هرچی زور بزنه به گرد پاش نمیرسه با توجه به این دوتا از سوپرایز های خوفش رو رو کرده . مگه اینکه یه چیز خیلی خیلی خوفی تو استینش داشنه باشه .

قسمت دوم گیف سریالِ جدایی ثرنی از سونی هم رسید ! :biggrin1: نویسنده تهیه کننده و کارگردان وحید Dreamy :biggrin1:
برای سنین زیر 16 مناسب نیست Strong Language داره !

دانلود
این هم مثل قسمت قبلیش فوق العاده بود :x :x :x
اسپویل نشه یه وقت :-/ :دی

یوشیدا که اولش خوابه :))
اونجا که سرنی به اندرو هاوس گفت مثل آفتابه دست به کمر وایسادی پاشیده شدم تو مونیتور =))
سایفون هم شامل اون یک دستگاه چلو کباب لوکس میشه؟ آیا؟:d
خیر !
داریم روش کار میکنیم یه چیزی بزرگتر و عمومی تر از اون باشه :-" :دی

بچه لیست گفتن یه چیزی یادم امد بگم شاید جالب باشه دقت کردین کسایی که با PS1 بزرگ شدن از شکوه بازی های PS1 جز یه MGS هیچ کدام دیگه اون شکوه سابق ندارن ؟

من روی PS1 حدود 350-370 تا بازی انجام دادم الان هرچی به گذشته فکر میکنم میبینم هیچ عنوانی جز MGS وجود نداره مثل قبل شکوه خودش حفظ کرده باشه و به صورت ادامه دار موفقت خودش تا الان حفظ کرده باشه .:|

شما عنوانی یادتون میاد از قدیم بوده باشه الان هم ادامه داشته باشه به خوبی اون موقع زمان خودش الان هم خوب باشه ؟

نه DINO نه Red alert نه Parasite Eve نه RE نه PS نه oddworld نه .... بخوام لیست کنم تا فردا باید عنوان بنویسم نه spyro نه .... .

راستی کسی یادشه اسم اون بازی که تو دیسک دمو بود یه بچه بود یه بازی خطی بود تو جنگل و ... میرفت جلو سر میخورد و ... چی بود ؟

نکته حساسی گفتی یکم بیشتر فکر کردم یه FF در امد یه harvest moon یادم امد .:d
یکم دیگه فکر کنم یه دفعه میبنی یه 50 -60 تایی شد .:d

فکر کنم تارزان بود

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

خب alone in the dark هم خوب موند
فاینال فانتزی هم با اینکه تو نسل قبل افت نسبی کرد ولی بازم بد نبود ...

به ارواح خاک آفا بروسلی اگه بگذارم کسی تاپیکش رو بزنه :|

اگه SF ـی وجود خارجی داشت باشه تو تاپیکش رو بزن نخواستیم:d

یکم با روح و روان بعضی ها از جمله همین امین رضا ور بریم تا اذیت بشن و حسرت بخورن لذتش رو ببریم:d هر چند خودم بیشتر اذیت میشم:|:d

فرض کنین تو E3 ریبوت SF معرفی بشه، این تیکه 1080p اونم Ingame رو PS4 چه شود!:d

11446096135301321707.gif

مخصوص کسایی که SF رو تحربه نکردن، این تیکه هایی از چپتر Colorado Train Ride ـه SF 1 ـه یعنی از حیث آدرنالین ساز بودن و غنایِ گیم پلی حتی چپتر Train ـه U2 رو هم پشت سر میزاره:d

99807772428491763228.gif

33140990680687623559.gif

تا حالا هدشات کردن تو هیچ بازی ـای اندازه SF بهم مزه نداده نمی دونم هم چرا!:d به خصوص لذتی که تو هدشات کردن یه Flak Jacket بود با لذت حاصل از کشتن 3-4 تا باس تو GOW برابری می کرد:d

47054612443860564978.gif

13191933903263541706.gif

اینم یکی از چپترهایی که عمراً از ذهن من پاک شدنی نیست:d سرچ کردم اسمش Washington Park بوده و اگه با چیزی اشتباهش نگرفته باشم یکی از فوق العاده ترین قسمتهای کل سه گانه SF رو PS1! کلاً stealth ـه SF همه جا عالی بود ولی اینجا یه چیز دیگه بود:d

94531681926477419376.gif

زمان ما:d چون مثل الان نمی دونستیم چه بازی های داره ساخت میشه یا چه بازی الان منتشر شده یا میخواد منتشر بشه و اینا ... همینطوری یلخی میرفتیم داخل مغازه و از رو کاورهاشون بازی انتخاب می کردیم مثل همه ملت:d حالا دیدن کاور SF3 تو دست داداشم و فهمیدن این که شماره سومی هم از این بازی وجود داره و بعد اجرا کردنش و مواجه شدن با این مرحله و دیدار دوباره Gabe و... کلاً خاطره خوبی بود زدیم همه رو تو اون ساختمون رو برو هدشات کردیم:d

84501198146210221960.gif

دیگه به اندازه کافی توهم زدین و واسه E3 هم خیال بافی کردین؛ بسه دیگه:dچون جو هم زیادی نوستالژیک و هندی شد من الانه که گریه ـام بگیره:d

86096513206894758564.jpg

خدااااا . ترکیدم از خنده =))

یوشیدا کلا خیلی آدم فیلم ـیه ! :d کُل دادگاه رو خواب بود، بعدشم که از خواب (|-)..) پا شد، هر چی "اشتباه و کم کاری" بود، انداخت گردن ثرنی بدبخت ! البته حقم داشت، تو قسمت قبلی ثرنی خیلی رو اعصاب ـش راه رفت ! :d
بهترین قسمت ـش به نظرم اونجا بود که ثرنی به یوشیدا میگه که: "حیف که من نمی تونم مثل تو صحبت کنم، زود از کوره در میرم..":))یعنی ترکیده از خنده..=))جالب اینجاست که واقعیت ـش ثرنی خیلی خیلی بهتر از یوشیدا حرف میزنه...:d

اگه SF ـی وجود خارجی داشت باشه تو تاپیکش رو بزن نخواستیم:d

یکم با روح و روان بعضی ها از جمله همین امین رضا ور بریم تا اذیت بشن و حسرت بخورن لذتش رو ببریم:d هر چند خودم بیشتر اذیت میشم:|:d

فرض کنین تو E3 ریبوت SF معرفی بشه، این تیکه 1080p اونم Ingame رو PS4 چه شود!:d

11446096135301321707.gif

مخصوص کسایی که SF رو تحربه نکردن، این تیکه هایی از چپتر Colorado Train Ride ـه SF 1 ـه یعنی از حیث آدرنالین ساز بودن و غنایِ گیم پلی حتی چپتر Train ـه U2 رو هم پشت سر میزاره:d

99807772428491763228.gif

33140990680687623559.gif

تا حالا هدشات کردن تو هیچ بازی ـای اندازه SF بهم مزه نداده نمی دونم هم چرا!:d به خصوص لذتی که تو هدشات کردن یه Flak Jacket بود با لذت حاصل از کشتن 3-4 تا باس تو GOW برابری می کرد:d

47054612443860564978.gif

13191933903263541706.gif

اینم یکی از چپترهایی که عمراً از ذهن من پاک شدنی نیست:d سرچ کردم اسمش Washington Park بوده و اگه با چیزی اشتباهش نگرفته باشم یکی از فوق العاده ترین قسمتهای کل سه گانه SF رو PS1! کلاً stealth ـه SF همه جا عالی بود ولی اینجا یه چیز دیگه بود:d

94531681926477419376.gif

زمان ما:d چون مثل الان نمی دونستیم چه بازی های داره ساخت میشه یا چه بازی الان منتشر شده یا میخواد منتشر بشه و اینا ... همینطوری یلخی میرفتیم داخل مغازه و از رو کاورهاشون بازی انتخاب می کردیم مثل همه ملت:d حالا دیدن کاور SF3 تو دست داداشم و فهمیدن این که شماره سومی هم از این بازی وجود داره و بعد اجرا کردنش و مواجه شدن با این مرحله و دیدار دوباره Gabe و... کلاً خاطره خوبی بود زدیم همه رو تو اون ساختمون رو برو هدشات کردیم:d

84501198146210221960.gif

دیگه به اندازه کافی توهم زدین و واسه E3 هم خیال بافی کردین؛ بسه دیگه:dچون جو هم زیادی نوستالژیک و هندی شد من الانه که گریه ـام بگیره:d

آقا این گیفا رو دیدم اشک تو چشام جم شد :((
خاطرات خیــــــــــــــــــــــــلی خوبی با این بازی دارم :(
معرفی هم بشه، بازیه عالی‌ای هم بشه، حس و حالی که اون موقع داشت واسمون تکرار نمی‌شه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or