نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

بابا بیخیال دیگه . حتی من رو هم بردین فضا . بازگشت کرش و سایفون ***** رو واقعا اونقدر گفتین که کم کم دارم باور میکنم :دی بیخیال تو رو خدا (نزارین فیل بشیم)

GOW 4 ؟؟؟؟ Reallyy ???

پ.ن : چرا هیچی لیک نمیشه از سونی ؟ :((

اخه کی گفته سکوت یعنی اینکه سونی هیچی برا نمایش نداره.:| کریستوفر نولان هم تا وقتی فیلمش عرضه نشه جیک نمیزنه پس بگیم چیزی برا عرضه نداره :d (مثلا :d)
یکم از Xboner ها یاد بگیرید. ببینید چطور به خاطر هیچی خودشون رو هایپ میکنن و هایپشون رو هم نگه میدارن. :d

آقا من از الان یه چیزی رو بگم! :|
در صورت معرفی کراش،تاپیک ـش مال خودمه ها! :| مخالفت هم نکنید،نامردی هم نکنید! :| یک نسل، و حالا به طور خیلی پررنگ تر، 6-7 ماهه گلوی خود را پاره نمودم از بس گفتم کراش و با کل سایت درگیر شدم:-"
هیچی دیگه! :| خودتون و وجدان خودتون:-"

اگرم کسی زد،یه کاری میکنم جفتمون بن دائم بشیم=))

حیف که امسال مراسم رو پخش زنده نمیبینم :(
:shrewd::دی
---
حالا که بحث تاپیک شد، اگه کپکام به سرش زد و DMC5 رو معرفی کرد تاپیکش.......... Nah, Not happening8-|

من نصف این علائمی که به برگشتن Crash مربوط میشه رو برای اولین باره دارم اینجا می بینم و ازشون بی خبر بودم!:d همه این چیزای ریز و درشت رو بزاریم کنار هم عقل حکم می کنه Crash الان در دست ساخت باشه، منتظر تیزرش تو E3 باشین. Don't Believe# :d

حالا که بحث تاپیک شد، اگه کپکام به سرش زد و DMC5 رو معرفی کرد تاپیکش.......... Nah, Not happening8-|

تاپیک The Last Guardian | PS4 و Syphon Fi |ter | PS4 رو هم من برداشتم آقا خواهشاً کسی نزنه:d اگرم عمر خودم کفاف معرفی این دو تا رو نداد این امتیاز ایجاد تاپیک ارث می رسه به بچه/نوه/نتیجه ـهام حواستون باشه.:d

انقدر واسه خودتون تاپیک ور ندارین :biggrin1:
از قدیم گفتن سحر خیز باش تا کامروا باشی :biggrin1: به همین خاطر من کلا 9 June نمی‌خوابم که اولین نفر تاپیک های مهم رو بزنم :biggrin1:

خ من کلاً شرایطش رو ندارم که 9 ژوئن پای پی سی بشینم باید چیکار کنم؟:d نفرین من دامن گیرت میشه امیرحسین ارزشش رو نداره بیخیال شو:d

انقدر واسه خودتون تاپیک ور ندارین :دی
از قدیم گفتن سحر خیز باش تا کامروا باشی :دی به همین خاطر من کلا 9 June نمی‌خوابم که اولین نفر تاپیک های مهم رو بزنم :دی

خوب من عموم برام PS1 از اونور فرستاد اون موقع. ;;):d هک نشده بود و تنها بازی ای که همراه باش بود یک دیسک پر از دمو بود! :d (دیسکش از این پشت سیاها بود! ;;):d) منم اون موقع تازه سگام سوخته بود! PS1 رو وصلش کردیم به تلویزیون عهد بوق (بعد از کلی تلاش برای تبدیل فیش ها برای وصل کردن و اینا که هنوز یادم نمیاد جریانش چی بود :d). دیسک رو گذاشتم تو دستگاه و اون لیست دموها که اومد (با اون آهنگش که هنوز یادمه :d) و اولین دمو هم Crash Bandicoot:Warped بود. اونم چه مرحله ای... مرحله ای که Coco سوار ببر بود. از روی پل فکر کنم هی رد میشد و آخرش یه پرش بلند میزد و آخرش هم ببره رو نازش میکرد! :d تا 5 ماه بعدش فکر کنم من فقط همون دموها رو داشتم... با این که تو لیستش دموها MGS1، Medievil، Tomb Raider، GT، TM، یه دونه مورچه هم بود (:-/) و 20 30 تا دیگه، اما من بیش از 200 بار این دموی Crash رو تموم کردم و بیشتر از بقیه باهاش حال کردم! :d

هی پیر شدیم واقعا.... :-s

به والله اگه Crash واقعا تایید شه من فرداش میرم یه PS4 میخرم .
اما وای به حالتون تایید نشه . کل تاپیک و لعن و نفرین میکنم .
بدترین چیز E3 اینه که کلی تریلر و خبر میبینی بعد باید حداقل یه 5 6 ماه صبر کنی تا بتونی چندتاشو تجربه کنی . چی میشه تو E3 معرفی شن بازیا فرداش ریلیز شن :bighug:;;)

پ.ن.الان من از کدوم امضا استفاده کنم ؟ هرکی یکی گزاشته . یکم هماهنگ شین باو .

اینقدر یه هفتس از crash گفتیم و هایپ شدیم من مثل دیوونه ها دارم چند روزه همین جوری نان استاپ کرش بازی میکنم :| 2 و 3 و CTR حتی 1 هم مرحله اولشو رفتم !! دیگه با خبرای امروز هایپم چسبیده به سقف ! فقط اگه تو E3 کرش رونمایی شد توسط سونی همونجا یه فاتحه برا من ختم کنید :d

یه خبری خورد به چشمم :
فکر میکردم خیلی وقته سونی سکوت کرده دیدم نه این اخرین اظهار نظر سونی در مورد E3 بوده که البته تو اخبار هم حسین تاپیک زده بود که به لطف عزیزان همیشه در صحنه و اساتیدِ فروتنِ زبان پوکیده شده ! :دی

---

بگذریم بریم سراغ Crash :دی فتوشاپم خوب نیست ولی ارزوم اینه این اتفاق بیافته مارک سرنی Crash Bandicoot رو انونس کنه ! :love: :دی

---
قسمت دوم گیف سریالِ جدایی ثرنی از سونی هم رسید ! :دی نویسنده تهیه کننده و کارگردان وحید Dreamy :دی
برای سنین زیر 16 مناسب نیست Strong Language داره !

دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or