سونی : E3 امسال خیلی خیلی هیجان انگیز خواهد بود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
11071584867030069105.jpg

Shuhei Yoshida رئیس استودیو(ها)ی جهانی شرکت سرگرمی های Sony طی مصاحبه ای که با GameSpot داشت، از هیجان انگیز بودن برنامه های شرکت Sony و هیجان آن گفت.
در حالی که مایکروسافت نیز در مورد برنامه های خود در همایش E3 امسال اعلام آمادگی کرده بودند، ولی انگار سونی فقط سکوت اختیار کرده است، اما نمی شود گفت که هیچ برنامه ای برای همایش E3 امسال ندارد، همانطور که مایکروسافت هم قطعا برنامه های بزرگی را خواهد داشت.
یوشیدا طی مصاحبه با گیم اسپات گفت:
"کنفرانس امسال ما در همایش E3 امسال، بسیار بسیار هیجان انگیز خواهد بود. بعضی چیزها هست که ما برای آماده کردن آن برای همایش E3 امسال خیلی هیجان انگیز هستیم."
یوشیدا به جزئیات اشاره ای نمی کند، تا بحال فقط Sony سکوت اختیار کرده است. به احتمال زیاد با نمایش های فوق العاده و نفس گیری در همایش E3 امسال روبرو هستیم.
[source]

آخرین ویرایش:
ممنون حسین جان از خبر !
:x

خیلی منتظر UC و بعدی هستم ! :bighug:

Shuhei Yoshida رئیس استودیو(ها)ی جهانی شرکت سرگرمی های Sony طی مصاحبه ای که با GameSpot داشت، از هیجان انگیز بودن برنامه های شرکت Sony و هیجان آن گفت.
در حالی که مایکروسافت نیز در مورد برنامه های خود در همایش E3 امسال اعلام آمادگی کرده بودند، سونی انگار کمی بیشتر برنامه برای E3 دارد. اما اینطور نیست که مایکروسافت برنامه های بزرگی نداشته باشد.

یوشیدا به جزئیات اشاره ای نمی کند، تا بحال فقط Sony سکوت اختیار کرده است. به احتمال زیاد با نمایش های فوق العاده و نفس گیری در همایش E3 امسال روبرو هستیم.
[source]

اين قسمتي كه قرمز كردم ترجمه كدوم قسمت خبر هستش؟

نمایش آنچارتد و باید بذارن آخر کار مثل تریلر تلو :D

حتما دارن یه ویدئو از گیم پلی بازی The Last Guardian اون هم به مدت 7 ، 8 دقیقه Mix میکنند برای E3 ، چه شود...:x از اونور هم Uncharted خواهد ترکوند ! همه چیز دست به دست هم دادن تا امسال با یک E3 خارق العاده و تاریخ ساز روبرو باشیم.

- - -ویرایش - - -

اين قسمتي كه قرمز كردم ترجمه كدوم قسمت خبر هستش؟
While Microsoft has been eager to tout its big plans for E3, Sony has been a little more reserved.

واقعا از سطح کاری حرفه ای آقای یوشیدا بسیار لذت می برم
نمیاد ادعای خاصی بکنه ولی در عین حال قول یه چیز هیجان انگیز رو میده

امیدوارم بترکونه و منمتظر U4 رو معرفی کنه مردیم آخه
یعین من فقط برایهU4 دارم ps4 میگیرم اگه چرت باشه(امرا")دستگاهو میکوبونک تو صورت ناتی و سونی

مطمئنن E3 2014 با شکوه و هیجان انگیز خواهد بود
من که فعلا تا حالا انتخاب نهاییمو در مورد نسل 8 نکردم

آخرین ویرایش:
همه اینا به کنار , حتماً یه نمایش از بازی جدید MM خواهیم داشت :d ببینم نوابغ استدیو چی برامون تدارک دیدن [البته اگه بازیشون کنسل نشده باشه :d ]

مرسی حسین بابت ترجمه

از اینطرف U4 از یه طرف دیگه TLG چه هایپی بشیم ما

یعنی میشه GOW IV رو معرفی بکنن؟!!:-o

11071584867030069105.jpg

در حالی که مایکروسافت نیز در مورد برنامه های خود در همایش E3 امسال اعلام آمادگی کرده بودند، سونی انگار کمی بیشتر برنامه برای E3 دارد. اما اینطور نیست که مایکروسافت برنامه های بزرگی نداشته باشد.

[source]
بابا کچلمون کردین با این ترجمه های ناقص:| نمیتونید نکنید خب...
While Microsoft has been eager to tout its big plans for E3, Sony has been a little more reserved. That's not to say they don't have some big plans of their own.
خبر داره میگه: در حالی که مایکروسافت مشتاق بوده برای برنامه های بزرگ خودش برای E3 تبلیغ کنه ولی سونی کمی بیشتر محافظه کار بوده اما این دلیل نمیشه که اونها (سونی) برنامه های بزرگ خودشون رو ندارن.

خیلی دوس دارم یه نمایش از آنچارتد بذارن ببینیم حداقل قیافه ی Nathan رو چجوری درست کردن!
مطمئناً چون مثلا پیرتر شده قیافش هم تغییراتی روش انجام شده دیگه!ولی در هر صورت خیلی خوش قیافس.مث جوونی های خودمه:d

بابا کچلمون کردین با این ترجمه های ناقص:| نمیتونید نکنید خب...
While Microsoft has been eager to tout its big plans for E3, Sony has been a little more reserved. That's not to say they don't have some big plans of their own.
خبر داره میگه: در حالی که مایکروسافت مشتاق بوده برای برنامه های بزرگ خودش برای E3 تبلیغ کنه ولی سونی کمی بیشتر محافظه کار بوده اما این دلیل نمیشه که اونها (سونی) برنامه های بزرگ خودشون رو ندارن.
حتما میگی من با تعصب متن خبر رو ویرایش و یا تحریف کردم ! ولی خُب بالاخره با این نمایش هایی که Sony برای امسال تدارک دیده، حتما کمی بهتر خواهد بود دیگه...:d
بعدشم این متنی که شما بالا میگی، درسته همین چیز رو داره میگه ولی تحلیل خبرنگار هست و بس ! یعنی اینکه من خبرنگار هم می تونم خبرها رو تحلیل کنم و در پُست اول قرار بدم، فکر کنم با این قضیه آشنایی داشته باشی...
از همه مهم تر ! متن اصلی داخل سایت GameSpot هست ! یه مصاحبه اختصاصی با یوشیدا ! من چون وقت نداشتم کُل مصاحبه و بزارم و دیگه اون خبر حساب نمیشه، برای همین از این سایت خبر رو منعکس کردم...
پ.ن: از همه مهم تر اگر شما شخصا با خبرگذاری من مُشکل داری، میتونی به مراتب با مدیریت ارتباط برقرار کنی و هرچی دوست داری بگی...
بعضی ها دیگه واقعا اصلا نمی دونم غرضشون چی هست ؟؟؟ اصل کار متن خبر هست که داره همه چیز رو بیان میکنه و به دید مخاطب میرسونه، اون قسمت تحلیل خبرنگار و شما حق نداری، اشکال بگیری..الان این قضیه برای تحریره هم صدق میکنه، طرف از نقد و تحلیل منتقد خوشش نمیاد، میاد اشکال می گیره ! اصلا هر کی با خبرگزاری و تحلیل خبرنگارها مشکل داره، میاد میگه ترجمه ناقص و تحریف شده و یا اشتباه هست... نمیدونم چه دلیلی داره، واقعا بعضی ها چنین حرف هایی رو می زنند. شما فقط می تونی نظر بدی و بطن خبر رو بخونی ! نه اینکه به تحلیل خبرنگار و یا صحبت های اون اشکال وارد کنی..خبرنگار اگر قدرت تحلیل رو نداشته باشه که خبرنگار نیست و فقط داره اسم ـش رو یدک میکشه، حالا اینکه شما با این حرف من مشکل داری، یه بحث کاملا جداست.....

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or