نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دارم دیونه میشم . از اونطرف هی خبرای خوش از سمت ماکرو میاد از اینورم سونی روزه سکوت گرفته . میترسم بدجور سونی تو E3 بزاد .
کی این 20 روز لعنتی تموم میشه .

دارم دیونه میشم . از اونطرف هی خبرای خوش از سمت ماکرو میاد از اینورم سونی روزه سکوت گرفته . میترسم بدجور سونی تو E3 بزاد .
کی این 20 روز لعنتی تموم میشه .
ای بابا چه خبر خوشی دلتون خوشه ها ! هم هیلو هم گیرز که تابلو بود منتشر میشن 2تا ای پی تکراری که از قضا هردوهم دیگه توسط سازندگان اصلی ساخته نمیشن ! خوب در عوض شما هم میدونید 1886 و انچارتد حضور دارن یکیش ای پی جدیده و دیگریش هم که توسط بهترین استدیو نسل داره ساخته میشه :دی
کینکتو حذف کردن دارن 400 دلار میفروشن کنسولو که خوب به نظرم دارن گرون میفروشن چون با توجه به قدرت ضعیف کنسول اینقدر نمیارزه در برابر قوی ترین کنسول تاریخ :دی

نه الکی هایپ کنید نه الکی زده بشید :دی

واقعا اگه سونی کرش رو پس نگرفته باشه از خرید ps4 صرف نظر خواهم کرد.
دیگه کرش که از گیرز گرونتر نیست!!! ماکروسافت تونست ip به این بزرگی رو بخره پس چرا سونی نتونه کرش رو بخره؟
اونم در اوج نبود یه پلتفرمر درست حسابی ( به جز ریمن )

- The Last Guardian
- God of War 4 با تم و setting متفاوت
- بازی جدید Media Molecule سازگار با Morpheus
- Demon’s Souls جدید (Project Beast)
- بازی جدید GG
^به نظر من اینها 120% نمایش خواهند داشت اصلا شک نکنید :d

Uncharted جدید هم شدیدا احساس میکنم تاریک تر و جدی تر از سری های قبل باشه.
این یه قلم ، امکان نداره :دی
مگه اینکه لوگو نمایش بدن :| :دی

آخرین ویرایش:
البته این سکوت نگران کنندس ولی لزوما به یه کمدی تراژدی مثل حماسه 21 می ختم نمیشه :دی
قبل از رونمایی PS4 هم در 20 اپریل سونی سکوت کرده بود فقط یه تیزر برای کنفرانس PS Meeting داده بود (g82C4Nu_Jq8) و هرشب یه ویدئو از کنسولای قبلی و موفقیتهاشون :love: :دی و ملت بطور خودجوش هایپ شده بودن :دی
Crash هم اگه انونس نشه من تعجب میکنم ! دیگه هیچ شکی ندارم سونی پس گرفتتش :دی

@ امیر
خدایی خسته نشدی از این همه Fanboy Dream ؟ :دی
من از زمانی که نمیدونستم e3 چیه تا الان، هرسال منتظرم خبری از Shenmue 3 بشه :دی. بشر به امید زندس!.

- - -ویرایش - - -

ایرلندی ها .... میدونن که؟ بام تا شام "کامپای" میزنن و لیوانها هواست! :دی. به حرف مست جماعت اعتمادی نیست (ستاد کنترل دمیج/ هایپ :دی).

من الان رفتم تو سایت اکتیویژن و کرش رو سرج کردم هیچ اثری ازش نیست!!!
داستان چیه؟؟؟
اینم سندش:

من فکر کنم واقعنی سونی کرش رو خریده....
اقا منم سوار قظار کنید :دی

اینم خبرش 6 ماه پیش اومد و یکی دیگر از آثار بازگشت کرش ــه :d هرچیزی مربوط به کرش یدفعه از سایت اکتیویژن پاک شد
Crash Bandicoot homepage nuked, all traces of series removed from Activision sites

شوخی شوخی هایپ شدم بس کنین دیگه 3 هفته مونده هنوز :|

شب به یاد ماندنی 20 می بود که سونی این تیزر (QjXU1anoC5Y) رو برای رونمایی کنسول تو E3 منتشر کرد !
یادش بخیر یه سری نگران بودن کنسولمون رو 20 اپریل تو نیویورک نشون ندادن ! خبر نداشتن زیباترین و قویترین کنسول میشه =(( :دی
گفتم قوی ...! دقت کردین هر جا تو نت تو صفحه رسمی PS سر بزنید با این مواجه میشید ؟!

:دی

آقا من از الان یه چیزی رو بگم! :|
در صورت معرفی کراش،تاپیک ـش مال خودمه ها! :| مخالفت هم نکنید،نامردی هم نکنید! :| یک نسل، و حالا به طور خیلی پررنگ تر، 6-7 ماهه گلوی خود را پاره نمودم از بس گفتم کراش و با کل سایت درگیر شدم:-"
هیچی دیگه! :| خودتون و وجدان خودتون:-"

اگرم کسی زد،یه کاری میکنم جفتمون بن دائم بشیم=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or