[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
کنفرانش سونی سال پیش که نزدیک 2 ساعت بود ... بخواد 20 تا بازی هم نمایش بده هر کدوم 5 دقیقه باز 20 دقیقه وقت اضافه میارن ... خدا رو شکر دوستان سیاست گذار سونی نیستن ... شکست ویتا شکست کل مجموعه سونی هست ... چون تا حالا کنسول نا موفق و با این ساپورت افتضاح تا حالا نداشتن ...
تو پلتفرم 360 که فراری لایسنسش مالِ T10 بود کسی هم میخواست تو بازیش بگذاره باید با اون ها کنار میومددقیقا! لایسنس فراری turn 10 انحصاری نیست چون تو اکثر بازیهای ریسینگ، قراری داریم. در مورد لایسنس پورشه مطمئن نیستم... چون لایسنس ea انحصاریه و اون موقع که dlc پورشه برای Forza 4 عرضه میشد صحبتهایی بود که مدت لایسنس ea تموم شده. الانم دقیقا نمیدونم این لایسنس تمدید شده یا نه!؟ ولی وجود Ruf رو میشه به عنوان تمدید این لایسنس تفسیر کرد.
حیف وقت نیست؟ :d این چیزا به کار گیمرا نمیاد! به درد بازی سازها میخوره، همون GDC و اینجور مراسم ها اخبارش رو بدن بهتره تا اینکه توی E3 بخوان در مورد این چیزا توضیح بدن :dامیدوارمــ یه خبرایی همــ از بلوری های 300 گیگابایتی بشنویمــ .
+پروژه مورفیوس +PS now:bighug:امیدوارمــ یه خبرایی همــ از بلوری های 300 گیگابایتی بشنویمــ .
مهمترین قسمت e3 امسال به نظرم همین پروژه مورفیوس هست. گرافیکی که قراره نشون بدن همین الان هم روی pc هست ولی این پروژه vr واقعا یه نوآوری هستش+پروژه مورفیوس +PS now:bighug:
متن حاوی اسپویلر از بازی siren
اینجا همه از عناوین مورد علاقه اشون میگن هیچکس به فکر این Siren نیست
@ امیر
خدایی خسته نشدی از این همه Fanboy Dream ؟![]()
من که ترک کردمیعنی خسته شدم از بس هر سال گفتم سایفن قیلتر و کرش جدید معرفی میشه .
خودمونیما . هممون میدونیم تو کنفرانس یه سری گیم پلی از بازی های قبلا معرفی شده نشون میدن و یه کم Destiny و بازی های Third Party ـه دیگه . یه 4 تا ایندی و Port و Ascension Ps4 و این چیزا هم معرفی میشه آخرش هم یه تیزری چیزی نشون میدن از یه بازی که خیلی مهم نیست و یدونه هم همون Soul جدید .