[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
نه ماکان بازی تمام ارکید نیست مثل Grid میمونه درسته در دسته GT و FM قرار نمیگیره اما جزو دسته آرکید تمام هم قرار نمیگیره در بازی المانهای سیمولیشن هم قرار داره .![]()
لایسنس فراری اختصاصی برا turn 10 نیست و در GT هم با انواع و اقسام مدل ها هست احتمال داره باشه ولی لایسنس پورش در چنگال EA هست و بعیده تو بازی باشه !گیم پلی بازی خود خود هورایزن بود
نه آرکید صرف، نه سیمولیشن محض
نورپردازیش خیلی خفن بود، گیم پلی هم که هنوز معلوم نیست، باید 4 نفر بازی کنن تا بفهمیم چی به چیه :d
کاش لیست ماشینای لایسنس شده رو بدن، احتمال اینکه turn 10 لایسنس فراری و ea لایسنس پورش رو بهشون نداده باشن خیلی بالاست
چرا لایسنسش واسه turn 10 هست، سر forza 4 که ea پورش رو بهشون نداده بودن اونا هم فراری نداده بودن واسه nfsلایسنس فراری اختصاصی برا turn 10 نیست
خب با عرض شرمندگی بابت دیر کردNeil یه مصاحبه اساسی با Edge کرده و گفته 2 تا بازی درحال ساخت دارن :d
تیم اول که آنچارتد میسازن
تیم TLOU یا دارن TLOU 2 میسازن یا New-Ip یا Crash Bandicoot یا Jak :d
ترجمه مصاحبه بزودی از دوست عزیزمون Mehdi Cage :d
من نفهمیدم منظورت از اب قند خوب بودن گرافیک بود یا بد بودنش..ولی این کیفیت عکس هاآب قند لدفن |: آقا گرافیکش اینجوریه چرا ؟ بازیه؟
در GT6 خب n تا فراری داشتیم :d فراری همیشه از ماشین های اصلی سری GT هست . لایسنسش اختصاصی برا turn 10 نی شاید فقط turn 10 و polyphony digital دارنچرا لایسنسش واسه turn 10 هست، سر forza 4 که ea پورش رو بهشون نداده بودن اونا هم فراری نداده بودن واسه nfs
ولی اگه اشتباه نکنم لایسنس پلتفورم های pc و xbox مال turn 10 هست و فکر میکنم ps نباشه جزو قرارداد
در GT6 خب n تا فراری داشتیم :d فراری همیشه از ماشین های اصلی سری GT هست . لایسنسش اختصاصی برا turn 10 نی شاید فقط turn 10 و polyphony digital دارن
الان دقت کردم دیدم پورش هم در درایوکلاب هست حالا چجوریشو نمیدونم شاید از چنگال EA اومده بیرون ! پورشه اسپرت شده یا همون RUF
![]()
![]()
فراری قطعا تو بازی هست چون تو تریلری که تاریخ عرضه بازی رو اعلام کردن، فراری F12 berlinetta رو نشون میدن.کاش لیست ماشینای لایسنس شده رو بدن، احتمال اینکه turn 10 لایسنس فراری و ea لایسنس پورش رو بهشون نداده باشن خیلی بالاست
دقیقا! لایسنس فراری turn 10 انحصاری نیست چون تو اکثر بازیهای ریسینگ، قراری داریم. در مورد لایسنس پورشه مطمئن نیستم... چون لایسنس ea انحصاریه و اون موقع که dlc پورشه برای Forza 4 عرضه میشد صحبتهایی بود که مدت لایسنس ea تموم شده. الانم دقیقا نمیدونم این لایسنس تمدید شده یا نه!؟ ولی وجود Ruf رو میشه به عنوان تمدید این لایسنس تفسیر کرد.در GT6 خب n تا فراری داشتیم
فراری همیشه از ماشین های اصلی سری GT هست . لایسنسش اختصاصی برا turn 10 نی شاید فقط turn 10 و polyphony digital دارن
منتظر روزهای خوش و خبرهای عالی سونی هستیم
امیدوارم تاریخ عرضه جهانی PS Vita TV رو هم اعلام کنند :bighug:
من امیدوارم از خود ویتا هم خبری نباشه چه برسه vita tv !همه تمرکز باید رو PS4 باشه تا Dominate رو ادامه بده b-)
![]()